Nieuw

Likoed verkiezingscampagne gebruikt ‘anti-neger’ posters

Benjamin Netanyahu’s Likoed-partij voert de verkiezingscampagne voor de gemeenteraad van Tel Aviv met een poster waarop aan de ene kant zwarten met een Eritrese vlag staan en aan de andere kant een vlag met de ster van David met de woorden:

“Het is wij of zij: Stad van infiltranten versus Hebreeuwse stad”

– een afbeelding en slogan die, als het ergens anders gebruikt zou worden door niet-Joden, ertoe zou leiden dat de door de joodse lobby-gecontroleerde media heel hard “racisme” zouden roepen.

Tel Aviv

Volgens een verslag in de Jeruzalem Post zijn de affiches door Likoed’s Tel Aviv-fractie in het zuiden van Tel Aviv geplaatst in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 30 oktober.

De anti-neger poster heeft de vorm van een splitscreen, de ene helft met een afbeelding van Afrikanen die met een Eritrese vlag zwaaien en boven de woorden “stad van infiltranten” en de andere helft met een Israëlische vlag en onder de woorden “de Hebreeuwse stad”.

De Likoed-fractie in Tel Aviv wordt geleid door de loco-burgemeester van Tel Aviv Arnon Giladi, die de Jeruzalem Post vertelde dat de posters “niet racistisch” waren.

“Ik ben een derde generatie inwoner van Tel Aviv. Mijn kleinkinderen zijn vijfde generatie. Hele buurten worden verjaagd door illegale infiltranten…. We eisen dat iedereen die illegaal kwam, teruggestuurd wordt naar hun thuisland. Wij in Likoed proberen het joodse zionistische traditionele karakter van deze stad te behouden. Wat is er verkeerd of racistisch aan?”

De buren van de Eritreeërs, de Ethiopiërs klagen ook dat ze in Israël racistisch behandeld worden, terwijl de stiekeme deportaties van Eritreeërs en Soedanezen naar Oeganda hervat zijn nadat het plan om 60.000 omvolkingsnegers in Europa te dumpen niet doorging. We zouden het allemaal aan kunnen moedigen, want wij willen hetzelfde, als niet elke keer vanuit diezelfde hoek negers (en elke andere minderheid) in blanke landen juist tegen blanken opgezet worden, en ‘diversiteit’ bij-  en immigratie naar ons aangemoedigd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Likoed verkiezingscampagne gebruikt ‘anti-neger’ posters

 1. Hefzibah Yahudah // oktober 11, 2018 om 09:03 //

  Salvation is at the door. 🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️🙋🏽‍♀️

  Like

 2. ieznogoedh // oktober 11, 2018 om 16:40 //

  Verstandige jongens die Israëli’s.

  Like

 3. @ieznogoedh // oktober 11, 2018 om 16:40

  Je wil het echt niet zien hè?
  Valt je nou werkelijk niet de oorverdovende stilte van de Joods-gecontroleerde media op nu het een discriminerende verkiezingscampagne in Israël betreft? Doodstil zijn ze nu. Nauwelijks een woord hierover. Terwijl ze anders altijd voorop staan om jan en alleman van vreemdelingenhaat en discriminatie te beschuldigen. Kan je je voorstellen wat voor dikke poeha het zou zijn geweest wanneer deze verkiezingscampagneposter in Hongarije was aangetroffen? De hypocriete is ronduit stuitend, maar helaas niet onverwacht.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2018 om 00:45 //

  Israël wil trachten een thuisland voor joden te zijn. Dat is niet eenvoudig want ze leven nu al met 8,5 miljoen op een stuk land ter grootte van de helft van Nederland.
  Het is min of meer het één of het ander, of je probeert anderen tegen te houden en al aanwezigen te bewegen weg te gaan, of je kunt niet langer als thuisland fungeren om de doodeenvoudige reden dat er geen plek meer is.
  En die media ?
  Ik heb ze er nooit kunnen betrappen dat ze zo pro-Israëlisch zijn, eerder dat het liefhebbers van de Palestijnen zijn, de verschillende Intifada’s werden steevast afgedaan als wat kwajongens die kiezeltjes naar soldaten gooiden. De vele filmpjes op YouTube geven toch een wat ander beeld.
  Raketten vanuit de Gazastrook ? Ach veredelde voetzoekers !
  De Likoed partij is weliswaar de grootste partij (te vergelijken met de VVD alhier) maar ze hebben het niet alleen voor het zeggen, er is wel degelijk een stevige linkse oppositie die ongetwijfeld sterke kritiek zullen hebben op deze posters.

  Like

 5. @Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2018 om 00:45
  “Ik heb ze er nooit kunnen betrappen dat ze zo pro-Israëlisch zijn”

  Dat wordt dan ook nergens in het artikel beweerd.
  De issue is dat er door de joodse lobby-gecontroleerde media met twee maten gemeten wordt. Elk vermeend nihil racisme of xenofobie in het Westen wordt meteen met veel geschreeuw breed uitgemeten maar blijft achterweg wanneer het Israël betreft. De omvolkingsagenda in Europa moet tenslotte doorgaan. Deze poster zou zelfs op de Noordpool in het nieuws zijn gebracht wanneer het niet Israël had betroffen. Het Joodse mediaconcern Bonnier hier in Zweden zou compleet aap gaan en het op elk van zijn kranten met grote koeienletters uitschreeuwen wanneer dit door de Zweden Democraten zou zijn verricht.
  Snap je nu het punt?

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2018 om 01:28 //

  Nee dat klopt wel, het was meer een antwoord op;
  “Valt je nou werkelijk niet de oorverdovende stilte van de Joods-gecontroleerde media op nu het een discriminerende verkiezingscampagne in Israël betreft?”
  Ik kan niet oordelen over de Zweedse media maar dit is een Nederlandse site en in Nederland hebben we voor het overgrote deel te maken met Linkse kranten, zelfs een voorheen “Rechtse” krant als de NRC is volledig omgeturnd. En al die kranten hebben gemeen dat zelfs een natte wind in Israël gelaten hier voorpaginanieuws is.

  Like

 7. Inderdaad, de NRC is volledig omgeturnd, zoals bijna alle mainstream media. Pro-immigratie en vreselijk enthousiast over open grenzen. En het Nederlandse voorpaginanieuws betreffende deze Likoed verkiezingsprogramma ben ik niet tegengekomen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2018 om 00:45
  Israël wil trachten een thuisland voor joden te zijn.
  ———–

  Daar heb ik niks op tegen, al hebben ze het zich met conmen technieken toegeëigend. Het zou trouwens interessant zijn om eens een DNA test te doen of die lui die er nu wonen wel afstammen van van die zogenaamde original bewoners. (alleen al het IQ verschil met de omliggende/omringende bewoners duidt er op dat dat niet het geval is, en in dat geval zouden ze er dus geen aanspraak op kunnen maken.

  Mijn probleem is de totale blankenhaat en de volledige holocaust die op ons georganiseerd wordt door deze lui.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2018 om 00:45
  Israël wil trachten een thuisland voor joden te zijn. Dat is niet eenvoudig want ze leven nu al met 8,5 miljoen op een stuk land ter grootte van de helft van Nederland.
  ————-

  Misschien hadden ze dan ook naar Madagaskar moeten gaan:
  https://historiek.net/madagascarplan/258/

  Veel meer ruimte, en een stuk minder gezeik met de buren.

  En als we dan alle communicatiemogelijkheden met de buitenwereld afgesneden zouden hebben, zouden ze heel misschien de rest van de (blanke) wereld niet weer keer op keer in zelf vernietiging gestort hebben met hun alomvattende subversie.

  Like

 10. The word “jew” NEVER appeared before the year 1775 Part 1/2

  Part 2/2

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel // oktober 12, 2018 om 01:28
  in Nederland hebben we voor het overgrote deel te maken met Linkse kranten, zelfs een voorheen “Rechtse” krant als de NRC is volledig omgeturnd. En al die kranten hebben gemeen dat zelfs een natte wind in Israël gelaten hier voorpaginanieuws is.
  —————

  Ik lees nooit iets over de deportaties van negers …
  Die zogenaamde kritiek op Israel van ‘links’ is heel selectief.

  Like

 12. MSM kritiek op Israël is er meestal in verband met de klop die ze die andere Arabieren geven. Palestijnen staan een stukje hoger op de zieligheidsschaal.

  Like

 13. Is toch ook gewoon theater.

  Valt me nog mee dat ze er niet een vaste jaarlijkse datum voor afgesproken hebben, voor die klappertjespistool schietwedstrijd tussen Gaza en Israel, zodat de voorpagina’s wereldwijd er mee gevuld kunnen worden, opdat we daar naar kijken en niet naar wat er wel toe doet.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s