Nieuw

Hongarije: Clinton is een “mislukte politicus” en een Soros-lakei

Foto: Hongarije, Boedapest, parlementsgebouw.

De Hongaarse regering slaat nu terug tegen de aanval van Hillary Clinton eerder deze week. Zij is een verbitterde en mislukte politicus die probeert de links-liberale pro-migratie denkbeelden van George Soros te verspreiden, verkondigt men.

Het was eerder deze week tijdens een toespraak aan de Oxford Universiteit in Engeland dat de voormalige Amerikaanse presidentskandidaat Hillary Clinton Hongarije stigmatiseerde als een “autocratie” en er bij de EU op aandrong om de nationale conservatieve regering van het land te bestrijden.

– Het is deprimerend om te zien hoe conservatieven in Brussel stemmen om Viktor Orbán te beschermen tegen beschuldigingen. Ze staan ver weg van Churchill en Thatcher, zei ze over de Britse conservatieve partij Tories.

Ze zei ook dat Europa een immigratiebeleid moet voeren dat gebaseerd is op “compassie” en “mensenrechten”.

Maar Hongarije slaat terug.

De woordvoerder van de regering, Zoltan Kovacs, vermeldt dat Clinton een mislukte politicus is die de belangen van de linkse miljardair George Soro’s dient in het belasteren van Hongarije.

– Hillary Clinton is een mislukte politicus wiens verloren verkiezingscampagne werd gefinancierd door George Soros, schrijft hij op Twitter.

– Zij vertegenwoordigt het immigratiebeleid van Soro, en dat is een beleid dat zowel in de recente Hongaarse als in de Amerikaanse verkiezingen is afgewezen, vervolgt hij.

George Soros voert al lange tijd een cultuur-marxistische oorlog tegen de Hongaarse regering. Zijn doel is om het land te vullen met overzeese MENA-immigranten, iets wat tot nu toe volledig is mislukt. Integendeel, de nationalistische regering heeft een “Stop Soros”-wet geïntroduceerd om het voor de extreemlinkse miljardair moeilijk te maken om in het land te werken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Hongarije: Clinton is een “mislukte politicus” en een Soros-lakei

 1. Magere Hein komt dat spook voorlopig niet halen ,daar zitten ze niet op te wachten .

  Like

 2. Claasje Kater // oktober 11, 2018 om 16:17 //

  daar zijn er nog veeeel meer van

  Like

 3. ieznogoedh // oktober 11, 2018 om 16:38 //

  Nee, Magere Hein haalt haar niet en dat is eignelijk heel menslievend van die anders niet zo aardige Magere Hein die mensen wegsleept naar de Hel.
  Mensen mogen branden in de Hel, maar om ze dan ook nog met dat boosaardige wijf te confronteren? Er zijn grenzen aan bestraffing, zelfs in de Hel.
  God heeft niet voorzien in een overtreffende trap van de Hel.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s