Nieuw

Haatnegers willen BlokkeerFriezen verplichte cursus Zwarte Piet geven – Weten zelf niet dat Zwarte Piet nooit een slaaf was en een voor-christelijke mythe is

Gaan we weer, zucht. Elk jaar weer, omdat een paar domme negers de geschiedenis van Zwarte Piet niet kennen.

Ze baseren zich op uit Amerika overgewaaide identity-politics die een beeld schetst van ‘blackface’, wat simpelweg niks met onze Zwarte Piet van doen heeft. Omdat deze dramnegers slecht geïntegreerd zijn en weigeren te erkennen wie onze Zwarte Piet is, omdat als ze dat wel zouden doen ze niks meer te klagen hebben. Ze niet zielig kunnen doen, en blanken niet als de eeuwige slechterik weg kunnen zetten, want het is dat laatste dat hen drijft, blankenhaat.

Deze domme negers hebben een lespakket ontwikkelt waar helemaal niks van klopt.

Eeuh nee. Wij, Indo-Europeanen, hebben in verschillende landen, van Noord-India tot IJsland verschillende sprookjes geknutseld bovenop een eeuwenoude mythe die gaat over goed en slecht en de winterse zonnewende. Misschien de meest recente toevoeging is dat Zwarte Piet zwart zou zijn omdat hij schoorstenen schoonmaakte. Ouder is dat St. Nicolaas slavenkinderen vrijkocht in Smyrna (Izmir) van de Turken/Ottomanen. Als er al een verwijzing is naar slavernij dan is het dat Sinterklaas ze vrijkocht. De andere verwijzing naar slaven komt doordat de kleding van de Piet gemodelleerd is naar de Moorse veroveraars van Spanje, die christenen in slavernij voerden. Daar is dus nota bene de Afrikaan de slavenjager en de blanke het slachtoffer. Zwarte Piet gaat niet, nooit, in geen van de versies, over negerslaven, stelletje gemankeerden.

Al die versies zijn superimposed, gestapeld, op de al veel oudere Indo-Europese mythes. Als er hier iemand les moet krijgen dan zijn het Mitchell Esajas en Jerry Afriyie.

Op pagina 10 van hun absurdistische lespakket staat:

Tijdens de slavernij ontstond wereldwijd een stereotyperend,
racistisch beeld van zwarte mensen. De Afrikaan met zijn
rijke geschiedenis, cultuur en wetenschap (blz 10)

Afrikaanse wetenschap. Grappenmakers. Dat stelt zo mogelijk nog minder voor dan islamitische wetenschap.

Het is zielig voor Quincey en zijn vriendjes dat ze een minderwaardigheidscomplex hebben en een probleem met hun eigen huidskleur, maar in een democratie behoort een militante minderheid niet zijn wil op te leggen aan de meerderheid. In een democratie zou er een referendum georganiseerd horen te worden. Quincy heeft nooit katoen geplukt, wel subsidie, en ik heb nooit slaven gehouden. Grow up and get a life, loser.

Slavernij bestrijden is prima. Begin maar in Qatar of Mauretanië! En dat zal niet gebeuren, want bestrijden van slavernij is niet het doel. Het is onderdeel van de bredere culturele oorlog die tegen Nederland gevoerd wordt, door islam, door de EU, en nu ook door deze minderheid.

Het is tijd dat wij ook eens een actiegroep beginnen: “Kick Out Jerry Afriyie, en stuur hem terug naar Ghana !” Volgens onze MinPres gaat het daar helemaal geweldig, dus er is geen enkele reden hem nog langer hier te houden.

Zie ook:

Sintboek rekent af met Zwarte Piet-discussie

‘Zwarte Piet is nooit een slaaf geweest’

Zwarte Piet is de slavendrijver

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

26 Comments on Haatnegers willen BlokkeerFriezen verplichte cursus Zwarte Piet geven – Weten zelf niet dat Zwarte Piet nooit een slaaf was en een voor-christelijke mythe is

 1. Volgens mij weet die Rutte niet eens wat hij allemaal uitkraamt. Alles gaat altijd alleen maar over geld verdienen. Is natuurlijk belangrijk maar verder regelt deze man helemaal niks! Hoe is het met onze veiligheid voor ons nu en voor onze kinderen later? Hoe gaat het met onze bejaardenzorg? Hoe gaat het met de zorg in het algemeen? Hoe gaat het met heu UWV? Hoe gaat het met ProRail? Hoe gaat het met de torenhoge belastingen op alles? Enz. enz. enz…..

  Like

 2. Frans Wouterse // oktober 11, 2018 om 19:17 //

  Dit zijn de 2 van de vele redenen waarom ik het vertrouwen in de Nederlandse rechtstaat heb opgezegd.

  Niet de Friese actievoerders hadden voor het hekje moeten staan, maar de burgemeester die een soort Antifa gasten met megafoons en waarschijnlijk meer tussen dolenthousiaste jonge kinderen en kleuters wilde toelaten met alle gevolgen van dien. Of je voor of tegen bent, maar als zo een knaap mijn kind lastig valt, dan sta ik niet voor mezelf in, dan gebeuren er nare dingen. Waarschijnlijk hebben deze Friese actievoerders erger voorkomen. Deze burgemeester had door zijn onverantwoorde handelen uit zijn ambt gezet moeten worden.

  Dan worden deze actievoerders vervolgd voor hinderen en het in gevaar brengen van het verkeer. Maar bij Turkse of Marokkaanse bruiloften gaan ze echt nog een stapje verder met vuurwerk en pistoolschoten in de lucht daarbij en letterlijk blokkeren van de openbare weg echt buitensporig gedrag. Kijk eens naar de Turkse voetbalfans. Ze krijgen niet eens een bekeuring, laat staan een dagvaarding. Politie en justitie zijn veel te bang voor rellen en om uitgemaakt te worden voor racist en fascist of nazi, ook door links extremistisch Nederland. De angst voor de islam zit er al goed in en dit is nog maar het begin.

  Like

 3. In ghana beviel het niet, en vervolgens in Nederland wordt dan overal tegenaan getrapt, hoezo een irritante querulant?

  Liked by 1 persoon

 4. @Frans ja Frans we mogen toch niets over de turken en marokkanen zeggen. Die zijn blijkbaar onder en boven de wet. Daarom stem ik op de enige partij die voor mij/ons opkomt.

  Like

 5. Het zoveelste geval van Klassenjustitie door een niet langer meer functionerend Openbaar Ministerie. En die negers, je zou bijna een hekel aan ze krijgen door hun GEDRAG. Maar dat mag weer niet want anders ga je dezelfde weg als Geert Wilders die ook iets zei over het GEDRAG van Marokkanen en vervolgens veroordeeld werd voor racisme.
  En dus vind ik ze eigenlijk best wel lief die Quincy en consorten.

  Hoe dom kan het worden in Nederland. Is er ergens een ondergrens?

  En die blokkeerfriezen, die zullen de Geschiedenis ingaan als het beste wat Nederland aan verzetsgroepen heeft voortgebracht na de Tweede Wereldoorlog.

  Like

 6. Door die hele zwarte piet discussie van een aantal werkelozen losers in dit land die elke toeslag en uitkering krijgen en ermee frauderen, heb ik inmiddels een hekel gekregen aan dat “volk” ik kijk nu heel anders tegen de gemiddelde neger aan dan vroeger. Ook de uitspraak van Sylvana Simonis dat als je een echte Zwarte Piet ziet moet je dat bij haar clubje melden en dan zouden zij dat wel even ooknapoen. Pure haatzaaierij, zou ik zoiets in de media gooien staat de linkse overheid bij mij op de stoep. Gelukkig denkt meer dan 80% van alle mensen hierover, zo ook het groitste gedeelte van de donkere mensen.

  Like

 7. @Rene Pure haatzaaierij! Ik ben benieuwd wie bij die SS gaat klikken.

  Like

 8. Evert Jan Poorterman // oktober 12, 2018 om 11:16 //

  Ik heb veel gelezen en onderzocht en ik kan vertellen dat de ‘swartepietenkwestie’ wel veel verder gaat dan in dit artikel naar voren gebracht. Als we terug gaan tot het begin… en dat is de wording van ons zonnestelsel, zien we dat daar de basis ligt voor de kwestie. Volgens de oude Soemerische teksten bestond de Zon al (AB.SU. genaamd). Daarna werd de planeet Mercurius geboren (Mummu) en kort daarop de planeet Tiamat. Zij kwamen voort uit de Zon. Zoals spatten soep uit de pan hete soep blubben… zeg maar. Na de geboorte van deze twee planeten werden de tweeling Venus en Mars geboren, kort erop gevolgd door een tweede paar; Jupiter en Saturnus… en uit Saturnus werden vervolgens Uranus en Neptunus geboren. Toen leek ons zonnestelsel klaar, maar was dat zo? Neen! Vanuit de zwarte koude buitenruimte kwam een jonge nog vuur brakende ster op ramkoers in onze richting. Zijn baan werd afgebroken door de aantrekking van de Zon. Zodoende koerste de jonge nog vuur brakende ster naar binnen… en tijdens het passeren van de planeten Neptunus en Uranus kwamen uit zijn binnenste vier satellieten tevoorschijn. In het voorbijgaan van de planeten Saturnus en Jupiter nog eens drie! Zijn koers dreef hem in de richting van de planeet Tiamat. Zij zouden elkaar treffen. Ook Tiamat maakte satellieten aan; elf monsters, waarvan Kingu de grootste was. Bij de eerste ontmoeting raakten niet de twee objecten elkaar; nee twee satellieten van de jonge nog vuur brakende ster sloegen in in Tiamat en doodden haar. En zo passeerden de twee objecten elkaar en werd het leger van Tiamat uiteengeslagen. Alleen Kingu bleef aan haar zijde. Bij de tweede ontmoeting was het de jonge nog vuur brakende ster zelf; hij koerste op het levenloze lichaam van Tiamat af en spleet het in tweeen als een Mossel. Haar bovenste helft werd afgestreken als een lucifer en haar onderste helft werd weg geketst door een satelliet van Gud, de jonge nog vuur brakende ster. De bovenste helft werd de astroidengordel en de onderste helft werd onze planeet Gaia. Dat was de schepping van ‘Hemel en Aarde’. De Heer der Hemelen, de jonge ster, werd lid van ons zonnestelsel en schiep Hemel en Aarde; twee nieuwe banen om de Zon. Een voor hemzelf en een voor het restant van Tiamat, nu Gaia geheten (naar het Griekse gaia, dat chaos betekent). De nieuwe ster Gud is een roestrode dwergster en geeft weinig licht. Zodoende krijgen zijn vier resterende planeten weinig licht van hun ster. Deze lichtarme planeten zijn de oer-swarte-pieten. Zij begeleiden hun Heer, de Heere Gud, een darkstar. Deze donkere ster si de oer-Sinterklaas en ook de oer-Kerstman (denk aan de stoomboot, de witte schimmel en ook aan de arreslee met de zeven Rendieren… allemaal folklore en allemaal oer en oer oud…). Deze ster ontwikkeld in de nabijheid van de Zon een komeetstaart en zodoende heeft Sinterklaas een witte baard. De oude Grieken dachten namelijk dat een komeet een baard had (comata = baard) in plaats van een staart. Dus als moslims zeggen; ‘Bij de baard van de profeet’, bedoelen ze eigenlijk; ‘Bij de staart van de komeet’. Heel verhaal geworden, maar de oerpieten zijn de begeleiders van de ster GUD, waar ons woord GOD van stamt. We kennen die God ook als RA, Shiva, Suzuki, Mazda, Tatanka, Bison, Manitou, Honda, Ahura Mazda, Waka Tanka, Jezus, Enki, Enlil, Marduk, Anu en meer… Ook de Americaanse Hopi kennen de ster en noemen hem Kachina. Zijn begeleiders noemen zij ‘nephews’… en dat zijn volgens de Groningers ‘neefjes’ en dat zijn Muggen. De planeten van sterretje God dansen dus als Muggen om hem heen… en dat gedrag vinden we terug in de oerpieten; die klimmen tegen regenpijpen op, hangen aan dakgoten, rennen over de daken en halen capriolen uit en zijn snel als zilverzand. Zo kennen wij de zwarte Pieten ook; snel en behendig, zwart en dienstbaar aan hun baas; in dit geval Sinterklaas.

  Like

 9. @Evert Jan. Ik vind eigenlijk dat jij die cursus moet geven met name aan die haatnegers.

  Like

 10. Ja, kunnen ze elkaar bezighouden.

  Like

 11. Evert Jan Poorterman // oktober 12, 2018 om 11:54 //

  Nu de tweede verklaring voor de ‘swartepieten’. Dan gaan we terug tot aan de schepping van de mens. Van het mini-stelsel God, met zijn vier planeten… komen naar zeggen ongeveer 445.000 jaren geleden astronauten naar planeet Gaia (waarop wij momenteel wonen). Zij komen hier ertsen delven. Voor hun planeet. Het mini-stelsel is deel geworden van ons zonnestelsel en draait in een lange ellipsvormige baan om de Zon. Daarbij gaat het mini-stelsel tweemaal door de astroidengordel en daardoor wordt de atmosfeer beschadigd van hun planeet. Ze hebben goud nodig om dat als fijn poeder in de atmosfeer te brengen zodat ze beschermd zijn tegen ultraviolette stralingen. Zij delven goud en andere metalen en mineralen en met pendelschepen gaat de opbrengst terug. Het werk is zwaar. Hier heersen andere condities dan op hun eigen wereld. Zodoende ontstaat er behoefte aan nieuwe werkers; van de planeet zelf. Die zijn gewend aan de omstandigheden. Twee wetenschappers buigen zich over het probleem waarop de een zegt; ‘Het schepsel welks naam je noemt, bestaat al! We moeten het allen nog ons stempel opdrukken’… ofwel verbinden met hun DNA. Ze willen een Lulu, een Lulu Amelu, ze willen een awilum, een primitieve werker. Een slaaf! zo beginnen Enki (wetenschapper van de missie) en zijn team aan de schepping van een ‘nederig primitief’, een slaaf. Alle pogingen mislukken, maar als Enki zijn eigen sperma inbrengt in een ‘aapjeswijfje’, lijkt het aan te slaan. Wat de wetenschappers deden was een primaat/aap uit de oerwouden halen om deze als model te gebruiken voor een meer ontwikkeld wezen; een slaaf die kan luisteren, die opdrachten kan aannemen en uitvoeren. Een mixwezen van de planeet zelf en van een andere wereld. Dat is de schepping van de mens. En ‘mens’ is alleen mens als er mens op staat, zoal Rang alleen Rang is als er Rang op staat (reclame van Rang, een merk van snoep). Dat wil zeggen dat er op deze planeet ook wezens rondlopen die geen mensen zijn; zoals kabouters, bigfoots en de aliens of de goden zelf, want die zijn het die de mens nodig hebben als slaaf. Ik doel op de Papoea’s, Pygmeeen en Aboriginals… die hier mogelijk al leefden voordat de mens werd geschapen. In die zin zijn zij dan ‘aardlingen’. Mensen moeten iets hebben in hun DNA dat de ‘aardlingen’ niet hebben. De mens heet zo omdat zij ‘mense’ zijn en dat is in oertaal Kwando ME EN SE>, met de betekenis;’melden-Heer-seker’, ofwel de mensen melden dat zij van de Heer zijn. Van de schepper en Vader van de mens; Enki. Van SinterKlaasVaak, van de Kerstman, van de oude God met zijn witte baard. Omgekeerd is het dan ES NE EM<, met de betekenis; 'hetis-sperma-eminent', ofwel het kwakje van Sinterklaas Enki was doorslaggevend in het hele proces een slaaf te maken. De 'anunnaki', de goden maakten de mens speciaal voor de mijnbouw. Beneden in de diepe mijnen is het bloedheet; dus moesten ze slaven hebben die dat aan konden. Zodoende waren de oerslaven zwart van huid. Een zwart lichaam (denk aan de ouderwetse zwarte kolenkachel) straalt beter de warmte uit. Daarom zijn koelkasten wit; die moeten de warmte buiten houden en de koelte binnen. Dus de slaven voor de mijnbouw waren allemaal zwart. Adam en Eva waren zwart! Dus ja zijn de zwarte mensen op deze planeet slaven. Zij werden speciaal zo geschapen. Pas later komen er lichte versies van de mens… en Noach is de eerste blanke mens. Die verscheen pas 12.000 jaren geleden, al die 200.000 of 300.000 jaren daar voor bestonden er alleen maar zwarte en bruine mensen. De 'anunnaki' beschikten zelf over drie elfen-soorten; twee zwartelfen, de Pukku en de Mukki (of MIkku) en over een blanke elfensoort. Mensen die ontvoert zijn door UFO's en 'buitenaardsen' hebben Pukku gezien aan boord van vliegtoestellen. Het zijn kleine gedrongen zwarte wezens… denk aan de ijshockey-puck; zwaar, zwart, hard en gedrongen. Sinterklaas Enki… ach dat is weer een ander verhaal!

  Like

 12. Evert Jan Poorterman // oktober 12, 2018 om 14:43 //

  Redactie – ik zie dat mijn eerste reactie is verwijderd. Mag niemand weten dat de blanken wereldwijd worden uitgeroeid en dat de ‘nepjoden’ daar achter zitten… en dat de swartepieten-kwestie daar alles mee te maken heeft?!

  Like

 13. Evert Jan Poorterman,het eerste gedeelte is niet verwijderd en heb alles gelezen wat voor mij onbekend was en vond het bijzonder interessant,en ja daar gaat het Jodendom en de Bijbel om over Mohammed maar niet tespreken en word alleen maar gebruikt om mensen tegen elkaar uittespelen en inderdaad zijn de Joden op de achtergrond de gene die elke oorlog organiseren met hun wereldwijde geldsysteem wat alles beinvloed.
  Bedankt voor je lezing.

  Like

 14. Duchesne // oktober 12, 2018 om 19:15 //

  Gelukkig, alles is gewoon een complot. Ik was al bang dat er geen logica achter zat en dat iedereen maar gewoon gek aan het doen was en als zelf therapie anderen loopt aan te klagen.

  Maar goed, we zien duidelijk dat iedere vorm van maatschappelijk verzet met naar verhouding enorm zware straffen de kop in word geslagen, en dat overal waar autochtonen zich verenigen en enige weerbaarheid vertonen onderzoeken worden gestart en speciale maatregeneln wordne genomen die buiten de wet staan maar pas na jaren rechtsgang worden opgeheven.

  Je zou kunnen zeggen dat op grote schaal de wet willens en wetens door overheid en aanverwanten word overtreden omdat het ze in staat stelt tijdelijk hun doelstelingen te bereiken die ooit in wet zouden kunnen worden gezet omdat ze puur discrimineren. Een beetje zoals in de rechtspraak je gelijk halen terwijl je day niet hebt doordat je meer geld hebt dan de tegenpartij en deze failliet kunt procederen. Dat is ongeveer wat de overheid doet bij de burgers.

  We hebben een geraffineerde dictatuur die dit land bestuurd, met als vangnet de stembus die immer het excuus is om wet en norm te verschuiven en eventueel te negeren. Je hebt je zegje mogen doen, nu bek dicht voor de komend e 4 jaar enndaarna ook. Immers, genomen beslissingen door enkelen zijn de wil van de meerderheid, toch…dus…..wat dus?

  En mij maar vanaf de kleuterschool vertellen hoe mooi democratie was…we hadden beter Hitler gehouden, was pensioen heilig geweest en kinderbijslag ook, kraamzorg goed geregeld en ik vermoed de rest van de essentieele zaken voor een samenleving ook.
  Stel dat Hitler had gewonnen, mogelijk was oorlog dan nooit meer nodig, had efficientie werken gemaakt tot een klein deel van het leven en was milieu en natuur beschermd geweest zonder milieulobby of heikneuters.

  Hoe meer ik de geschiedenis bekijk en hoe zaken nu op de spits worden gedreven, hoe meer ik denk dat de verkeerden de oorlog hebben gewonnen.
  Vrijheid is nu een farce, en waar de een voor verkrachting en zware mishandling 120 uur werkstraf krijgt word een ander 240 uur opgelegd omdat men het verkeer heeft gestopt zodat Si
  nterklaas zijn hersenen niet over onschuldige kindertjes werden gespat. Feitelijk is hier door burgers preventief gehandeld om erger te voorkomen waar een overheid faalde door escalatie van geweld ruimte te geven. En dat is voor de staat concurentie op het monopolie van geweld….hadden het Friese Turken geweest dan was de politie thuis gebleven of had ruimte voor expressie geschapen.

  Adolf Adolf, wo bist du! Vrijheid is een farce, net als democratie. We zijn echt een geraffineerde dictatuur, nu is het wachten op de Nederlandse Friese F.A.R.C, de Limburgse IRA, de Utrechse Rotte Armee Fractie, de Zeeuwse ETA…..kortom, het Nederlandse verzet tegen de onderdrukker.
  Helaas heeft die onderdrukker geen uniform maar zit ergens a no en niem te wezen in ene kantoor en stuurt schobbejakken op pad om mensen in te sluiten en rechtenloos te maken. Kwestie van tijd voordat het protocol van het recht op advocaat word opgeheven.

  Het bord :”Hier endet die freiheit” kan opnieuw worden geplaatst, deze keer bij de afsluitdijk richting het zuiden.

  Like

 15. Like

 16. Evert Jan Poorterman // oktober 13, 2018 om 01:19 //

  Mijn eerste gedeelte is wel degelijk verwijderd…

  Like

 17. We hebben niks verwijderd.

  Like

 18. Als we dat wel doen omkleden we het altijd met redenen.

  Like

 19. Opmerkelijk is ook nog dat een stel allochtonen ons als autochtonen meent te moeten gaan leren hoe onze geschiedenis en cultuur er uit ziet. Dat is net zo iets als dat ik naar Zuid-Afrika ga om de Zulu’s te gaan leren hoe dat hele apartheidsregime eigenlijk in elkaar steekt en hoe ze daar naar moeten kijken. Zééééér opmerkelijk!

  Nee, we zijn echt verrijkt met al die cultuurverrijkers. En maar jammeren en mekkeren over racisme als ze dan eens tegengas krijgen ……….

  Like

 20. Like

 21. Evert Jan Poorterman // oktober 13, 2018 om 18:52 //

  Dit was ongeveer de strekking van mijn eerste bericht dat ik op 12 oktober stuurde…

  de mensheid is niet (meer) op de hoogte van de aanwezigheid van de ‘goden’. Bovendien zouden de mensen wereldwijd in paniek raken. Te beseffen dat je tot een slavenras hoort en dat er aliens zijn die hier de lakens uit delen en jouw heer en meester zijn is niet zo’n leuk bericht. De vernietiging van de mensheid zal de anunnaki een worst wezen. Behalve die van de clan van Enki, de schepper en Vader van de mens. Die zijn wel bezorgd. Om met name het blanke ras (met lichte ogen, witte huid, rossig, rood en blond haar) omdat die gebruikt worden voor een genetisch proces, waarin ook de Galactische Federatie participeert… Heel af en toe kan Marduk/Ra, Enki’s oudste zoon wat doen, maar de macht van de hoofdgroep van de anunnaki is te groot. De aanstaande oorlogen (WO III) wordt wederom aangestuurd door de groep van Enlil; de uitvoerenden bovengronds zijn de nepjoden, ofwel de Asjkenazi, ook bekend als de Chazaren/Khazaren en de jiddische joden of de jooddietsen. Die zetten momenteel de Russen op tegen Europa en Amerika, de Europeanen tegen de Russen en de Amerikanen en die weer tegen de reeds genoemden. De bedoeling van Enlil/Khazaren is dat de blanken elkaar wederzijds uitroeien. Voordeel is dat de Khazaren dan de gehate Russen op de knieen gedwongen hebben, Europa hebben vernietigd en de blanken uitgeroeid alsook de Amerikanen buiten westen hebben geslagen… ze de Oekraine weer terug hebben (oude koninkrijk der Khazaren ofwel Khazarie) en ze ook de regio in het Midden-Oosten schoon hebben geveegd (IS = Israelische Staat) en heel veel mensen van daar naar Europa hebben gestuurd… om Europa te ontwrichten en door oorlog te vernietigen. IS… euh Israel kan dan in het Midden-Oosten een Groot-Zion stichten of een Groot-Israel. Dat is de bedoeling, WO I en WO II heeft aan 100 miljoen blanken het leven gekost!!! Josef Stalin, een Khazarenjood heeft ook nog 20 tot 30 miljoen blanke Russen op zijn geweten!!! Dat heet uitroeien. De blanken die een eeuw geleden nog 37% van de wereldbevolking uitmaken hebben nu nog maar een aandeel van 7%!!! Overal worden de blanken vervolgd!!! In Zuid-Afrika zijn al over de 40.000 blanken vermoord. Dat heet uitroeien. Dat ze onze ‘zwartepieten’ willen afschaffen, is deel van het plan. Alles van de blanken moet weg, hun geschiedenis, hun herkomst, hun aandeel… alles moet uitgewist worden. Enlil heeft een diepgewortelde hekel aan de blanken. Dat zijn de kinderen van zijn gehate halfbroer Enki. Enkele jaren terug heeft ‘iemand’ een hoek gezaagd uit een van de Guide Stones in de Ameikaanse staat Georgia. En een blik beton terug geplaatst!!! Met daarop de letters MM en JAM en de getallen 08, 14, 16 en 20. Een vriend van me ontraadselde het geheim. Op 16 augustus (08) 2014 stegen om 06.00 uur in de morgen Amerikaanse en Nederlandse F-16 straaljagers op en die bestookten ISIS en schakelden hen uit!!! Door die actie konden tienduizend Yezidi’s gered worden. Die waren door ISIS voortgedreven en zochten hun heil op de berg Sinear in het noorden van Irak. Deze mensen werden gered van honger en dorst. Waarom?! Omdat de Yezidi’s onze broeders en zusters zijn!!! Ze hebben blauwe ogen en blond haar. Niet allemaal meer… er is veel vermenging, maar ze zijn in feite blank. Ze hebben zich altijd vertsopt tussen de Koerden, maar zijn geen Koerden. Al 1200 jaren worden ze vervolgd door de moslims en er zijn er al 20 miljoen sindsdien vermoord. Het zijn ‘duivelaanbidders’ en daarom worden ze vervolgd. Ze eren de Slang… en de Slang is Enki. En Enki is de vijand van Enlil en ISIS (nu IS = Israelische Staat ofwel de nepjoden) zijn de volgers van Enlil… Ziehier het totaalplaatje. Dus de boodschap op het blok beton was dat JAM (een godheid uit het Midden-Oosten – waarschijnlijk Marduk/Baal/Bel) nog iets moest rechtzetten (MM) en dat was op 8 augustus 2014! Dus de enige anunnaki die de mensheid (de blanken) bij staat is de oudste zoon van Enki, de schepper en Vader van de mens. De andere anunnaki zijn op de hoogte van de aanstaande WO III en de vernietiging van de mensheid. Ze liggen der niet van wakker; het is een wreed oorlogszuchtig ras!

  Groet Evert Jan

  Like

 22. Interessant ziektebeeld.

  Liked by 1 persoon

 23. Tijl Uylenspiegel // oktober 14, 2018 om 00:58 //

  Greengo 16.52
  Er valt een hele hoop lelijks te vertellen over Leopold II maar hij was geen jood zoals in je link wordt verteld (maar nergens neemt men de moeite dat te onderbouwen).
  Zijn vader en moeder waren Rooms Katholiek net als hijzelf, kort na zijn huwelijk ging hij zelfs op audiëntie bij de Paus.
  Dus; jazeker het was een ellendeling met hoofdletters, maar de ‘beschuldiging’ dat hij een jood was raakt kant nog wal.

  Like

 24. Tijl Uylenspiegel // oktober 14, 2018 om 00:58
  Greengo 16.52
  Er valt een hele hoop lelijks te vertellen over Leopold II maar hij was geen jood zoals in je link wordt verteld (maar nergens neemt men de moeite dat te onderbouwen).
  —————

  Ik heb het ook gelezen, en het wordt inderdaad nergens onderbouwd. Ze doen niet eens een poging.

  Zulke stukjes zijn kwalijk.

  Je kan het niet met ons eens zijn, dat is je goed recht, maar je kan niet ontkennen dat we, zeker met dat onderwerp, uitgebreid onderbouwen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s