Nieuw

Google vs. Trump: “The Good Censor” On Collision Course With The Patriot President

The leaked internal Google briefing “The Good Censor” [PDF] has received suspiciously little attention from the Main Stream Media, but it represents the crassest statement yet of the Tech oligopolies’ intention to impose Silicon Valley Political Correctness on the U.S.

As American Thinker Editor Thomas Lifson puts it: “I congratulate Breitbart.com for the scoop, and I urge everyone—I am looking at you, President Trump and Congress—to read and ponder the fate of the Republic unless this company is defanged, most likely by antitrust action, but possibly also via civil courts.” [Stunning 85-page Google memo ‘The Good Censor’ leaked to BreitbartOctober 10, 2018]

What are Trump’s options? He’s certainly thinking about the issue.

VDare >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: