Nieuw

Google vs. Trump: “The Good Censor” On Collision Course With The Patriot President

The leaked internal Google briefing “The Good Censor” [PDF] has received suspiciously little attention from the Main Stream Media, but it represents the crassest statement yet of the Tech oligopolies’ intention to impose Silicon Valley Political Correctness on the U.S.

As American Thinker Editor Thomas Lifson puts it: “I congratulate Breitbart.com for the scoop, and I urge everyone—I am looking at you, President Trump and Congress—to read and ponder the fate of the Republic unless this company is defanged, most likely by antitrust action, but possibly also via civil courts.” [Stunning 85-page Google memo ‘The Good Censor’ leaked to BreitbartOctober 10, 2018]

What are Trump’s options? He’s certainly thinking about the issue.

VDare >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s