Nieuw

De commercie prostitueert zich aan de islam: Brits warenhuisketen verkoopt hijab voor kleine kinderen

De reacties zijn veel en heftig onder de Marks & Spencer advertentie voor kinder-hijab’s, die volgens henzelf in de maten aanwezig zijn die een 3-8 jarige passen.

In een discussie op Twitter kondigt de keten aan dat het kledingstuk deel uitmaakt van hun schoolkleding collectie en niet verkrijgbaar is in volwassen maten.

Een van degenen die fel heeft gereageerd is de auteur Maajid Nawaz, die de islam in vraag stelt en zich inzet tegen islamitisch extremisme.

Velen wijzen erop dat de winkelketen niet moet meehelpen om dit soort religieus extremisme waar kinderen aan worden blootgesteld te normaliseren.

”Fuck you so much @marksandspencer. From the bottom of my heart, sincerely, fuck you”, is een van de vele reacties.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on De commercie prostitueert zich aan de islam: Brits warenhuisketen verkoopt hijab voor kleine kinderen

 1. Je weet al genoeg als mensen in staat zijn om hun vieze profeet te verdedigen. Een hijab voor kleine kinderen komt dan niet als een verrassing.

  Like

 2. ieznogoedh // oktober 11, 2018 om 16:42 //

  Marks & Spencer is out for good.
  A UK-wide boycot is to be upheld.

  Liked by 1 persoon

 3. ziek

  Like

 4. Voor mij het zoveelste bewijs dat corporaties de islam pushen.

  Like

 5. Wat zal het gaan stinken daar.

  Liked by 1 persoon

 6. antiislamnu // oktober 11, 2018 om 23:58 //

  Lekker boycotten die kut winkel

  Like

 7. Moslim Kids Entertainment??? zit John de Mol daar achter??? En ja Dick, ik heb ook het gevoel dat de islam gepushed wordt, geaccepteerd moet worden, kijk naar de scholen en universiteiten en ook het NPO nieuws, en de reclame. Het wordt ons door de strot geduwd of je wil of niet. In ruil voor olie? Frans Timmermans wil Junker opvolgen, nou dan moet hij eerst langs Frau Merkel en dat kan alleen als je pro immigratie en pro diversiteit bent en dat is Frans natuurlijk vanzelfsprekend. Maar diversiteit hebben we genoeg met alle volken van Europa. Echter hebben deze wijze mensen de betekenis van diversiteit veranderd. Diversiteit betekent tegenwoordig : meer islam!!! En volgens Frans is de toekomst van Europa divers, anders krijgen we oorlog, dus om de vrede in Europa te waarborgen moet de religie van de vrede natuurlijk alle ruimte krijgen, sterker nog, gepromoot worden en allerlei privileges krijgen, met als doel zo divers mogelijk te worden . Wat krijgen we dus : Eurabia. Wat zal hij er hard voor werken want het meest geweldige ervan is natuurlijk de pluim die Frau Merkel hem dan in zijn reet steekt.

  Like

 8. Republikein // oktober 12, 2018 om 06:03 //

  Inderdaad, als het maar oplevert, geen moraal want wie betaalt die bepaalt, boycotten dus.

  Like

 9. koddebeier // oktober 12, 2018 om 11:28 //

  Voor geld verraden ze volk en vaderland deze grutters !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s