Nieuw

Vreedzame bezetting van het kantoor van de Pro-Migratie-NGO in Frankrijk (Video)

Frankrijk/Marseille – Afgelopen vrijdag bezette de “Génération Identitaire” op vreedzame wijze het kantoor van de pro-migratie NGO “SOS Méditerranée” in Marseille. Het doel van de Identitaire Actie is het demonstreren en veroordelen van de samenwerking van deze vermeende zee reddingsorganisaties met smokkelboten.

Tijdens de sensationele campagne werd op de gevel van het NGO-kantoor in Marseille een spandoek met de inscriptie “SOS Méditerranée – Medeplichtigen van Mensenhandel” ontvouwd.

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8303 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: