Nieuw

Voorhuidloze Duitser geeft rassenhaat seminar aan de UvA

Blankenhaat is ook rassenhaat.

Volgens de Elsevier gaat het om een seminar voor historici (de leraars). Want waarom bij de studenten beginnen als je ook van bovenaf kunt hersenspoelen. En het Roze Salafistenblog deduceerde na heel intensief hun bidmat gesnuffeld te hebben dat het om ene Prof. Guy Geltner ging die deze intersectionele-dekolonisatiecursus ( PDF ! ) van blank belastinggeld geeft.

Je wordt weer om de oren geslagen met de gebruikelijke SJW teminologie:

Over the course of 5 sessions, we will cover: 1) Intersectionality 2) Biases and blind spots 3) Institutionalization of racial biases 4) Racism in academia and 5) Allyship. (…)

Negerleed misbruiken om een schuldgevoel bij blanken er in te knuppelen. Het is een terugkerend dingetje voor de uitverkorenen om Elke. Keer. Weer. minderheden tegen blanken op te zetten.

Verplicht leesvoeder volgens de GS is:

Dear White People: Here’s how to be a REAL ally instead of just playing one on social media“,

“Dear White People” ………………………..

Het doet heel erg denken aan de famous ‘Fellow White People’ tweets (daar hebben we inmiddels een aardige verzameling van, maar dat komt nog wel). Als het om het verspreiden van rassenhaat gaat, dan is het ras van de dader van belang. Het UvA profiel meldt dat Geltner opgeleid is aan de Hebrew University en een klein beetje rondgoogelen neemt de laatste twijfel weg zoals ook een paar sporadische reaguurders voorzichtig opmerken:

Als het maar lekker verdient.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9565 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Voorhuidloze Duitser geeft rassenhaat seminar aan de UvA

  1. Republikein // oktober 11, 2018 om 11:31 //

    Scalperen die vent, nee, toch niet.
    Ach, waar gaat dat heen, ugh.

    Like

  2. Het is net geen Goy Geitner. Dat zou wat zijn. En inderdaad, elke keer weer. De Weimar republiek in de herhaling. Wat betreft schuldgevoel t.o.v. negers door blanken: deze knaap treedt in de voetsporen van Israël Cohen. Die is wel makkelijk te identificeren aan de hand van zijn naam. Maar de cohaniem (priesters) in Israël moesten daarentegen heilige mannen zijn. Dat kun je van dit uitschot niet zeggen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s