Nieuw

Voor een kopje koffie uitnodigen of je stijve penis laten zien – het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat goed is

De buitenlander Rasmussen Rexhep Xhaferi werd onlangs veroordeeld tot een boete van 200 euro wegens aanranding omdat hij zijn penis had onthuld aan een Zweedse vrouw die in een kledingwinkel in Malmö werkte.

Xhaferi vond dat er een gelukzalige flirterige stemming was ontstaan tussen hem en de verkoopster die hem hielp, en koos er daarom voor om zijn stijve penis aan haar te laten zien toen ze terugkwam met een jasje dat hij moest proberen. Tijdens een politieverhoor twee weken later verklaart hij dat het misschien een slechte beslissing was om zijn stijve penis aan haar te laten zien, en dat hij in plaats daarvan misschien naar haar telefoonnummer had moeten vragen of voor een kopje koffie had moeten uitnodigen.

De Zweedse autoriteiten hebben het blijkbaar een goed idee gevonden om raketingenieurs als Xhaferi op te nemen, gezien het feit dat ze hem al de Zweedse nationaliteit hebben gegeven. Nu woont hij bij zijn ouders in Malmö, is werkloos, heeft geen inkomen en een schuldenlast van 3.000 euro. Oorspronkelijk kwam hij uit het dorp Prapashtica in Kosovo en is waarschijnlijk Albanees.

Hieronder is een deel van de politieverhoor met Xhaferi, overgenomen uit het voorlopige onderzoek van de politie:

– Toen ze een broek had gevonden die ik zou proberen, toonde ze me de weg naar een kleedhokje waar ik de broek zou proberen. Ik herinner me niet precies wat ze zei of zo, maar het voelde alsof ze met mij flirtte en ik terug naar haar flirtte. Ik wil beschrijven hoe ik haar zag, maar in het kort gezegd was ze flirterig tegen mij en ik tegen haar.

Zou het niet zo kunnen zijn dat ze gewoon aardig was omdat je een klant in de winkel bent?

– Dat vroeg ik me ook af, want ik onderzocht of ze aardig of flirterig was. Toen ik mijn  broek uitdeed, bleef de vrouw naar me kijken. Ze vertelde met haar lichaamstaal dat ze naar mij wilde kijken en wat ik tussen mijn benen heb.

Heeft ze je iets gezegd om te bevestigen dat ze met je flirtte?

– Ja, ze merkte op dat de broek me leuk stond en dat het de juiste maat voor me was. Ik stemde ermee in en zei ja, het past mij. Toen vertelde ze me op een flirterige manier of ik die andere broek ook wilde proberen, en op dat moment wist ik zeker dat ze geïnteresseerd was in mij. Terwijl ik die broek aan had, keek ze naar mij en ik flirtte met mijn lichaamstaal naar haar, dat was in samenhang met toen ze me vroeg of ik die andere broek ook niet moest proberen.

Wat gebeurde er toen?

– Ik antwoordde dat ik maar één broek wilde en dat ik de anderen niet wilde proberen. Dus vroeg ik haar of ze een aantal stijlvolle jassen had en toen vroeg ze me om te wachten in het kleedhokje en dan zou ze een jas pakken die ze dacht dat bij mij zou passen. Toen ze terugkeerde naar het pashokje had ik weer mijn eigen kleren aan en zij had de jas die ik zou proberen en de sfeer werd steeds meer flirterig.

– Omdat de sfeer zo flirterig was, pakte ik het en liet het aan haar zien.

Wat heb je haar laten zien?

– Mijn penis.

Waarom heb je je penis aan haar laten zien?

– Ik dacht dat  ze mijn penis wilde zien en dat heb ik ook gedaan. Op dat moment voelde het goed om haar mijn penis te laten zien, maar het bleek een slechte beslissing van mijn kant. Nu achteraf, nu ik erover heb nagedacht, zou ik haar in plaats daarvan naar haar telefoonnummer hebben gevraagd of haar een kopje koffie hebben aangeboden.

– Ik vond het opwindend en wonderlijk en wilde mijn grenzen op de proef stellen. Het werd een seksuele fantasie waar ik mee experimenteerde en ik dacht dat ze eraan zou deelnemen. Dat is wat ik dacht.

– Toen ik haar reactie zag, realiseerde ik me meteen dat ze er niet blij mee was en dat ik het mis had. Het was absoluut niet mijn bedoeling om haar te krenken. Na haar reactie voelde ik me erg slecht. Na haar reactie realiseerde ik me dat het nu genoeg is, nu moet ik stoppen.

Vonnis Malmö TR B3975-18 Dom 2018-10-04

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Voor een kopje koffie uitnodigen of je stijve penis laten zien – het is niet altijd gemakkelijk om te weten wat goed is

 1. Wat een idioten,die verrijking van merkel,ferkel.
  Zum kotzen…….

  Like

 2. Ja, er zijn meiden die je de lul uit de broek kijken, ik weet er alles van. Maar als echte Europeese Man dien je te weten dat het kopje koffie of telefoonnummer bedoeld is om te onderzoeken of de ander lekker is. Zodat je rustig en op een afstand kunt bekijken of er niet een bek vol rotte tanden tegenover je zit of dat die meisje niet liever met 4 negers tegelijk neukt, dat soort dingen. En daarna wordt er besloten of er iemand met z’n lul mag gaan toveren. Die meid is zich natuurlijk rot gescholden toen ze die roetveegpenis met afgelazerd topeind zag.

  Like

 3. …afgelazerd…moet misschien..afgelaserd….zijn?

  Like

 4. dood die vuile schoft!

  Like

 5. paulzwueste // oktober 10, 2018 om 17:32 //

  Je moet het pragmatisch zien.
  Als er koffie aan te pas komt denk ik meteen aan ’n lepeltje en koffieroom.
  Uit het verhaal heb ik begrepen dat de man de koffie wilde roeren en be-romen.
  De penis wordt in deze culturen altijd in volle erectie gebruikt bij het koffie drinken.

  Like

 6. Hij heeft een schuldenlast van €3000 en dan nog nieuwe kleding kopen. Was het misschien de bedoeling die kleding te stelen?

  Like

 7. Duchesne // oktober 11, 2018 om 09:40 //

  Zo’n jong geef je toch een Kwatta…..keigoed ingeburgerd, zegt precies wat de rechtbank wil horen.
  De grap is dat een goed mens welke iets mis doet word gekruisigd, terwijl een professionele misdadiger die een keer sorry zegt nog jarenlang op handen word gedragen. Rare vorm van respect en belonen maar blijkbaar de norm.
  Er is wel meer mis met deze wereld en de tweevoeters die de boel vervuilen.

  Het is wel grappig eigenlijk, iedereen heeft tieten, maar als er in de broek niets uitsteekt word er een apart kledingsstuk voor gemaakt en verplicht gesteld. En met slurf vanaf maar 10mm mag je de boel laten flapperen, de dikkerts onder ons dan die dat kunnen en hen met piercings en kilogewichten eraan…
  Blijkbaar oordelen we met alles op uiterlijkheden. Zo voel ik mij als mens gediscrimineerd omdat anderen die uiterlijk heel vele op mij lijken ook als mens worden gezien, terwijl het gewoon dieren zijn in gedrag en denken. En toch word hen hezelfde aan rechten toegekend en meer…

  Als je voor een deel van de tweevoeters regels en wetten minder toepast en ruimer gebruikt omdat ze lid zijn van een sekte of gewoon anders geverfd zijn dan is dat een duidelijke discriminatie. Als het principe van straf voor de ene persoon straf is en voor de ander daarop enigzins gelijkende tegen een beloning aanschuurt dan zou er moeten worden gediscrimineerd, cq gefilterd, want dat is het woord in de betekenis, dan zou er ook onderscheid moeten zijn in rechtspraak en strafbeleving.
  Als je dan ook nog straf krijgt wanneer je de ongelijkheid in de praktijk tegen de grondwet legt omwille van politieke willekeur dan is er eigenlijk geen sprake meer van wet of gelijkheid. Theorie en praktijk zijn ontkoppeld en daarmee het nut van de samenleving. Het word eennarena, ene besloten hok waarin mens en dier elkaar om de ruimte en de nieuwste iphone betwist.
  Met die wetenschap dient de mens zichzelf dan ook te verweren tegen anderen die mens zijn in naam vanwege enkel een aantal overeenkomende uiterlijke kenmerken.

  Ik voel mij uitermate gediscrimineerd en van mijn rechten als mens en burger ontdaan. Wanneer ik dan een rechtbank verslag als hierboven lees trekt mijn maag zich samen, als zulke kruiperij door rechters beloond word zijn de rechters niet capabel recht te doen.

  In het geval hierboven zou een veroodeling van het winkelmeisje wegens het weigeren van seks tot een straf en schadevergoeding moeten leiden voor dhr Rasmussen xxxyjexnerufdnu of zoiets…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s