Nieuw

Syrische asielzoeker die 10 vrouwen in Duitsland heeft aangerand moet als een baby de rechtszaal in gedragen worden

In het voorjaar zorgde een seksbeluste Syrische asielzoeker voor grote opschudding in vooral de woonwijk Hechtviertel. Steeds weer viel de man ’s avonds vrouwen aan. Hij vergreep zich aan hen, belaagde en kuste hen.

In juni werd Rami A. (33) als verdachte gearresteerd. De aanklacht luidt tien van dergelijke aanvallen. Het proces op dinsdag in de rechtbank van de regio Dresden werd echter verdaagd. Omdat Rami weigerde de cel te verlaten.

Om negen uur riep de rechter de zaak voor. Maar de bewakers belden vanuit de detentiekelder en zeiden dat de beschuldigde Syriër niet wilde verschijnen. Dus ging zijn advocaat Matthias Ketzer (43) de cel in om met zijn cliënt te praten. “Mijn betoog heeft hem niet kunnen overtuigen”, zei de advocaat, en nam ontslag als procesdeelnemer.

Terwijl men nog aan het discussiëren was over wat men zou moeten doen, was er een nieuw belletje vanuit de detentieruimte: Rami A. zou nu “stuiptrekken”, een noodarts was nodig voor opheldering. Zo gezegd zo gedaan. De ambulance werd om 10.15 opgeroepen en een paar minuten later bevestigde de arts aan de rechter dat de verdachte “kerngezondheid” was. Hij kon echter niet zijn psychische toestand beoordelen.

De officier van justitie wilde echter niets weten over een mogelijk onvermogen tot  dagvaarding: “Tot nu toe zijn hier nog nooit tekenen van geweest”. Dus probeerde de rechter het proces opnieuw te beginnen en liet de verdachte “toch maar komen opdagen”. Dus om 10:50 moesten drie bewakers Rami A. naar de rechtszaal op de tweede verdieping dragen.

Ze hebben hem op het beklaagdenbankje gehesen en daar zat de man, met bijna gesloten ogen, doodstil en reageerde op geen enkel woord.

De rechter heeft dit echter niet lang aangekeken: “We onderbreken het proces nu tot donderdag”, besloot Norbert Wenderoth. Tot die tijd worden bewakers van de rechtbank en gevangenis gehoord over het gedrag van Rami A. Of de verdachte de rechterlijke macht in de maling neemt en dus ook de spot drijft met de slachtoffers, moet dan door een deskundige worden opgehelderd.

Naar het besluit “rolden” de gerechtelijke ambtenaren de naar verluidt slapende beklaagde op een bureaustoel terug naar de de detentiekelder.

Bron:

MUTMASSLICHER SEXGANGSTER WILL NICHT VERHANDELN UND MUSS GETRAGEN WERDEN

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.161 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8021 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Syrische asielzoeker die 10 vrouwen in Duitsland heeft aangerand moet als een baby de rechtszaal in gedragen worden

 1. Even zijn kloten onder wat lichte voltage zetten, wedden dat ie gaat piepen en protesteren?
  Deden ze ook ergens in een film herinner ik me met Daniël Craig.

  Liked by 1 persoon

 2. tim pietersen // oktober 10, 2018 om 22:37 //

  saddam wist wel raad met dit soort tuig

  Like

 3. jungleelephant // oktober 10, 2018 om 23:37 //

  Ze hadden ook de trap kunnen nemen met die rolstoel:wedden dat hij opeens weer had kunnen lopen?

  Like

 4. Wordt natuurlijk weer veroordeeld onder het mom,Zielenpoot ..Komediant denkt er zo vanaf te komen .

  Like

 5. Scrutinizer // oktober 11, 2018 om 10:57 //

  Oh, dus i.p.v. 3 maanden voorwaardelijk krijgt ie wegens belediging van het gerecht nu 5 maanden voorwaardellijk? Ha, dat zal hem leren!

  Like

 6. Guardia, waar die ouwe slinger telefoons al niet goed voor zijn.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s