Nieuw

Politiek correcten in Engeland in paniek als Tommy Robinson met soldaten poseert

© Tommy Robinson/Facebook

Video – De beelden van islamcriticus Tommy Robinson samen met jubelende jonge soldaten heeft weer eens een politiek correcte storm veroorzaakt in de Britse media. Het leger heeft bevestigd dat er een onderzoek is ingesteld.

Scrol naar beneden voor video.

Tommy Robinson, die de English Defense League oprichtte, kreeg onlangs veel aandacht toen hij gedwongen werd om een lange gevangenisstraf uit te zitten na het fotograferen van moslimcriminelen buiten een rechtbank.

Nu creëert hij weer nieuwe schandaalrubrieken. De 35-jarige islamcriticus heeft beelden op de sociale media geplaatst die laten zien hoe hij met een grote groep rekruten in het Britse leger aan het poseren is.

De jonge soldaten zijn blij, juichen en schreeuwen Robinson’s naam – iets wat de ‘goede haat’ op het politiek correcte eiland heeft aangewakkerd.

– Het zijn tijden als deze die de inspanningen de moeite waard maken. Vandaag heb ik echte Britse helden ontmoet, schrijft Tommy Robinson in een bericht op Facebook.

Een woordvoerder van het leger bevestigt dat de gebeurtenis nu “onderzocht” wordt, schrijft Daily Mirror.

– Degene die de waarden en normen van het leger overtreedt, zal administratieve maatregelen treffen, verklaart de woordvoerder, en belooft “robuuste actie” om verdachte “extremisten” uit de strijdkrachten te verdrijven.

Imam Asim Hafiz, die werkt als “islamitisch religieus adviseur” van de Britse strijdkrachten, merkt op dat “alle vormen van racisme, discriminatie of extremisme uiterst serieus worden genomen.”

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

16 Comments on Politiek correcten in Engeland in paniek als Tommy Robinson met soldaten poseert

 1. Te gek voor woorden. Churchill draait zich om in zijn graf.
  Zo’n pooier van Mohammed bepaalt het toch niet voor het britse leger?

  Like

 2. antiislamnu // oktober 10, 2018 om 23:59 //

  De imam van het leger laat me niet lachen islam is kanker kijk evenwat deze volger van het geloof van de pedofiel te vertellen heeft met zijn gladde praatjes

  Like

 3. Ze hoeven hier helemaal niet te wonen, ze hebben mooie landen met ruimte zat, waar allah prima voor ze zorgt. Dus ophoepelen dus!!

  Like

 4. jantje, laten we churchill er effe buiten laten, das een apart hoofdstuk denk ik

  Liked by 1 persoon

 5. Het zou een schandaal moeten zijn dat hij door buitenlandse infiltranten als David Horowitz gefinancierd wordt.

  Like

 6. Dus als je feiten benoemd ben je een extremist en racist. Manman, die Engelse zijn nog gekker dan ik dacht.

  Like

 7. Als sappig detail de moeite van het vermelden waard: Tommy wordt betaald door zionisten.
  In hoeverre hij zelf zionist is weet ik niet.

  Like

 8. copywriter // oktober 11, 2018 om 10:12 //

  Wanneer je de loyaliteit van je eigen troepen gaat zitten ondermijnen dan ga je als machthebber op den duur toch wel problemen krijgen lijkt mij zo.

  Like

 9. polderboy // oktober 11, 2018 om 11:25 //

  Mogen ze eerst maar eens beginnen met die Imam Asim Hafiz met dat geile graftakken geloof het leger uit te rossen, als ze extremisme willen aanpakken.

  Die jonge soldaten jeugd, die nog oprecht is, voelt heel goed aan waar de fout zit,

  En de fout zit niet bij Tommy Robinson maar bij de huidige leiders in Engeland, die zoals Tony Blair met zijn dure advies bureau, dat miljoenen ontvangt van rijke shariawetten olieboeren.
  https://www.telegraph.co.uk/news/politics/tony-blair/11547808/Revealed-how-Tony-Blair-makes-his-millions.html

  Like

 10. Als de soldaten het goed kunnen vinden met Tommy Robinson, en dat er dan een vermoeden van racisme bestaat omdat politiek correcte mensen het niet kunnen hebben dat soldaten blij zijn met die Britse Wilders, dan heeft de domheid vandaag een nieuwe record gebroken!

  Like

 11. ‘Tommy Robinson, die de English Defense League oprichtte, kreeg onlangs veel aandacht toen hij gedwongen werd om een lange gevangenisstraf uit te zitten na het fotograferen van moslimcriminelen buiten een rechtbank.

  Nu creëert hij weer nieuwe schandaalrubrieken. De 35-jarige islamcriticus heeft beelden op de sociale media geplaatst die laten zien hoe hij met een grote groep rekruten in het Britse leger aan het poseren is.’

  Ik wil het toch even kwijt; ik krijg een rotsmaak in mijn bek bij bovenstaande citaten. Heb de link van Daily Mirror gecheckt en mocht constateren dat bovengenoemde citaten daar niet terug te vinden zijn. Dit ter mijner info. Aangaande respectievelijke citaten wil ik het volgende opmerken:
  A) Tommy Robinson werd niet opgepakt en op illegale wijze opgesloten omdat hij foto’s had genomen van moslimcriminelen buiten de rechtbank, maar omdat hij ‘wegens gevaar voor het establishment’ uit de weg geruimd diende te worden en als voorbeeld moest dienen voor wie dan ook die zich durfde te bemoeien met ‘de waarheid’. Voordat Tommy Robinson werd afgevoerd, heeft hij al ijsberend door de straat waar zich de rechtbank bevond en waar die dag een aantal personen moesten komen opdraven wegens serieuze zedendelicten, een gruwelijk lange lijst voorgelezen welke afkomstig was van een openbare bron. Tommy Robinson is niet alleen een islamcriticus, maar is een journalist welke opereert vanuit een intentie die afkomstig is uit een persoonlijk familiedrama.
  B) ‘Nu creëert hij weer nieuwe schandaalrubrieken.’
  Dit… What more does it need to say? ‘Had ‘ie niet moeten doen; het creëren van een ‘nieuwe schandaalrubriek’ / ‘Had ‘ie niet moeten doen; het digitaliseren van deze spontane ontmoeting met deze soldaten’.
  Maar misschien is het ‘ironisch’ bedoeld? Dan viel dat kwartje niet..

  Weet je, het kan me op dit moment werkelijk geen fuck schelen wie het levensonderhoud van deze man met familie betalen wil (en er zijn sponsors vanuit diverse hoeken) en/of wie investeren wil in zijn (& familie) bescherming. Zonder de enorme inspanningen van mensen als Tommy Robinson had dit hele smerige pedofiele piramide netwerk nog altijd verstopt gelegen onder het kleed waar nog veel meer rotzooi ligt.

  Like

 12. “Ik wil het toch even kwijt; ik krijg een rotsmaak in mijn bek bij bovenstaande citaten. Heb de link van Daily Mirror gecheckt en mocht constateren dat bovengenoemde citaten daar niet terug te vinden zijn.”

  Dat klopt. En als je de bronnen wat eerder en vaker had gecontroleerd, was het je allang geleden opgevallen dat ik regelmatig niet letterlijk vertaal en relevante informatie erbij vermeld. En Robinson werd gearresteerd met de juridische motivatie dat hij illegaal foto’s voor de rechtbank had genomen. Daar is hij voor veroordeeld. Dat hij door het establishment als een pain in the ass wordt beschouwd en een lesje geleerd moest worden, is een andere kwestie en niet de oorzaak van zijn arrestatie. Wanneer hij zich daar niet had begeven, zou hij ook niet gearresteerd zijn geweest.

  Like

 13. Like

 14. Als je weet hoeveel geld daar staat van Arabieren ,dan begrijp je waarom die “deftige “lui ,zo kruipen voor de Islam ,het is alleen daarvoor dat ze het land weggeven aan de Islam ,de oorspronkelijke inwoners kunnen hun gestolen worden .

  Like

 15. paulzwueste // oktober 12, 2018 om 16:52 //

  Nog even over het zogenaamde “Britse Leger…”
  Als je die kinderen op de foto met Tommie Robinson bedoeld denk ik dat Engeland inderdaad totaal verloren is.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s