Nieuw

Museum in China met tentoonstelling “This is Africa” vergelijkt Afrikanen met apen

In het Hubei Provinciaal Museum is een fotoserie te zien die bedoeld is om de harmonie tussen mens en natuur te vieren, zoals een fotograaf en zakenman die de afgelopen tien jaar tijdens zijn reizen naar Afrika heeft vastgelegd. De tentoonstelling “This is Africa” bevat de typische foto’s van olifanten, jachtluipaarden en zonsondergangen over de savanne. Een sectie met de titel “One’s heart makes one’s appearance” toont portretten van Afrikaanse kinderen en volwassenen naast dieren.

Op een foto is een oudere man naast die van een aap geplaatst. Op een andere foto staat het beeld van een jonge Afrikaanse man die over zijn schouder kijkt naast een foto van een cheeta in dezelfde houding. Een kind met een open mond is naast een chimpansee geplaatst.

Na ontvangst van klachten van de Afrikaanse gemeenschap heeft het museum de foto’s verwijderd. Afrikaanse studenten klaagden bij hun universiteitsdecanen, terwijl anderen hun ambassades waarschuwden.

Bron:

A museum in China put on an exhibit called “This is Africa” that compares Africans to animals

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Museum in China met tentoonstelling “This is Africa” vergelijkt Afrikanen met apen

 1. Ik zou het best wel cool vinden om met een stoere gorilla vergeleken te worden.

  Like

 2. Scrutinizer // oktober 11, 2018 om 08:36 //

  @Rommel
  Doe mij maar een bonobo…

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 11, 2018 om 08:37 //

  Allez, de Chinezen zijn weer in aanzien gestegen op die forum 😉

  Like

 4. Hefzibah Yahudah // oktober 11, 2018 om 11:21 //

  Volgens mij hebben apen glad/sluik haar 🐒🦍en Afrikanen wolly/wol haar🐑🐏. In de Bijbel wordt wolly hair met schapen vergeleken. Het haar van Chinezen lijkt méér op die van de apen. Toch😂😂😂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s