Nieuw

Hillary Clinton roept op tot politiek geweld: “Nu is het niet de tijd voor burgerzin”

Hillary Clinton is verder gegaan en heeft stilzwijgend het voortdurende politieke geweld van links onderschreven, zeggende: “Je kunt niet beschaafd zijn met een politieke partij die wil vernietigen waar je voor staat, waar je om geeft:

Je kunt niet beschaafd zijn met een politieke partij die wil vernietigen waar je voor staat, waar je om geeft. Dat is waarom ik geloof dat als wij gelukkig genoeg zijn om het Huis en/of de Senaat terug te winnen, dat is wanneer de burgerzin opnieuw kan beginnen. Maar tot dan, het enige ding dat de Republikeinen schijnen te erkennen en te eerbiedigen is sterkte.

De formulering is duidelijk goed doordacht, maar laten we eerlijk zijn: ze onderschrijft het soort krankzinnigheid dat we zagen bij de protesten tegen Kavanaugh, toen deze krankzinnige vrouwen aan de deuren van het gebouw van het Hooggerechtshof klauwden.

Ze is voorstander van elevator-screamers. Zij steunt antifa, dat deze week opnieuw aanviel in Portland. (bekijk deze video als je hem nog niet hebt gezien, het is een van de betere die we deze maand hebben gezien – deze kerel die een man een blanke supremacist en een “little whitey” noemt is klassiek).

Bovendien, door “onbeschaafdheid” te beloven tot de Democraten gekozen zijn, dreigt ze dat als de Democraten niet aan de macht komen, ze het geweld zullen blijven opvoeren.

Trump zei deze week dat “de Democraten te extreem zijn geworden en te gevaarlijk zijn geworden om te regeren”.

En hij heeft gelijk.

Het is tijd om de National Guard er op los te laten, de staat van beleg uit te roepen en het land schoon te vegen. En als ze daar klaar zijn mogen ze hier aan de gang !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Hillary Clinton roept op tot politiek geweld: “Nu is het niet de tijd voor burgerzin”

 1. Arminius // oktober 10, 2018 om 23:09 //

  Wordt steeds gekker, mafketels dominant in ieder debat. Decennia geleden kregen deze conduct disorder patiënten een dwangbuis aan in het gesticht

  Like

 2. Jack vanderVeen // oktober 11, 2018 om 10:15 //

  Met een beetje mazzel wordt ze binnenkort dezelfde weg opgestuurd als J.F. Kennedy.

  Like

 3. Scrutinizer // oktober 11, 2018 om 11:16 //

  Kudos to Trump.
  Maar … waarom loopt dat mens nog rond?
  Hij ging haar toch opsluiten?
  Waarom doet ie dat niet?
  Is the Donald misschien toch ook maar een sock puppet?

  Like

 4. Scrut,…. komt nog

  Like

 5. Je moet eerst alle beschermers uitschakelen die er omheen zwermen

  Like

 6. Ik vraag mij af waar halen altijd die mensen de tijd vandaan om actie te voeren en te protesteren. Moeten ze niet werken of sporten!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s