Nieuw

Geert Wilders: Meneer Rutte, wat doet u hier nog?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Geert Wilders: Meneer Rutte, wat doet u hier nog?

 1. Vragen naar de bekende weg …

  Like

 2. De Beste vraag van dit debat met die namaak premier oud werknemer van Unilever,maar Meneer Wilders,meneer hoeft er niet voor in zijn geval.

  Like

 3. Wedden? Hij zit zijn tijd uit om straks bij het Eu parlement te gaan zitten kloten.

  Like

 4. Scrutinizer // oktober 11, 2018 om 08:46 //

  Nou het enige goede wat Rutte gedaan heeft is de dividendbelasting afschaffen.
  Nou de overige belastingen nog.
  Het probleem van de staat is overigens niet te weinig inkomsten maar teveel uitgaven.
  Er kunnen makkelijk miljarden bespaard worden. Te beginnen met het stopzetten van ontwikkelingssamenwerking. Dan heb je in 1 klap ca. 5mrd beet. Da’s al meer dan wat de dividendroof ooit opbracht.
  Maar ook geen migranten meer binnenlaten behoudens zij die zelf hun broek weten op te houden, m.a.w. geen uitkeringen meer voor buitenlanders en geen sociale huisvesting. Ook geen zorg meer en laat migranten maar zelf de factuur voor school van hun kinderen betalen (ca. 500.mnd in basis en middelbare school).
  Alles bij mekaar praten we makkelijk over meer dan 10 mrd.
  Ik heb geen exacte cijfers gecheckt maar ik schat dat het zelfs de 20 overstijgt.
  Nou, dadelijk kan je dus ook de VpB afschaffen. Dan zal je eens een werkgelegenheidsboost zien!

  Like

 5. Geert Wilders blijft gewoon netjes; vandaar meneer Rutte. Kunnen ze er nooit overvallen.
  Neem nu zijn vraag: Meer of minder? Maar steevast wordt/werd er gemeld dat Geert Wilders “minder, minder, minder” heeft gezegd.

  Like

 6. Totaal ander onderwerp, maar ik plemb ’t maar even hier. Ik ontving via via een bericht welke afkomstig is van Norton Virusscanner:

  ‘Google+ heeft gegevens van honderdduizenden gebruikers blootgesteld
  Een softwarekwetsbaarheid op de site van Google+ heeft externe ontwikkelaars meer dan drie jaar lang mogelijk toegang gegeven tot de persoonlijke profielinformatie van gebruikers van Google+.

  Google heeft testen uitgevoerd om de impact van de kwetsbaarheid te bepalen. Daarbij werd vastgesteld dat externe ontwikkelaars mogelijk toegang hebben gekregen tot gegevens van 496.951 gebruikers die persoonlijke profielgegevens met een vriend hadden gedeeld, aldus gepubliceerde rapporten.

  Wat doet Google eraan?

  Als reactie op dit incident heeft Google besloten Google+ voor consumenten over 10 maanden stop te zetten. Gebruikers kunnen gedurende deze periode hun gegevens exporteren.

  Op 8 oktober 2018 zei Google dat ze externe ontwikkelaars niet langer toegang zouden verlenen tot sms-gegevens, oproepgeschiedenis en bepaalde soorten contactgegevens op Android-telefoons. Slechts een beperkt aantal ontwikkelaars zal add-ons mogen ontwikkelen in Gmail.

  Hoe kan ik mezelf tegen gegevensinbreuk beschermen?

  Niemand kan een gegevensinbreuk voorkomen, maar je kunt stappen ondernemen om je accounts en persoonlijke gegevens te beschermen en je gevoel van online privacy te behouden.

  Als het nummer van je betaalpas of creditcard is blootgesteld, moet je die vervangen.
  Controleer regelmatig je creditcard- en bankafschriften op onbekende activiteiten. Als je een transactie ziet die jij niet hebt verricht, neem dan onmiddellijk contact op met je financiële instelling om hen op de hoogte te brengen.
  Als je een account hebt, moet je onmiddellijk je wachtwoord veranderen.
  Gebruik een sterk en uniek wachtwoord voor je account.
  Wees voorzichtig met websites die aanbieden te controleren of iemands gegevens zijn blootgesteld. Gebruik gratis tools zoals Norton Safe Web om de reputatie van de website te controleren.
  Betaal nooit iemand die aanbiedt persoonlijke gegevens uit de gelekte gegevens te verwijderen, want dit is onmogelijk. Deze informatie bevindt zich al in het publieke domein en er bestaan meerdere kopieën.
  –Het Norton-team’

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s