Nieuw

De regering van Polen overweegt zich terug te trekken uit het VN-migratiepact – omdat het nalaat de eigen burgers te beschermen

Polen overweegt het pact te verlaten, aangezien het pact de belangrijkste prioriteiten van elke regering – de bescherming van de eigen burgers – verwaarloost. Het zou “illegale migratie” kunnen aanmoedigen en geen “veiligheidsgaranties voor Polen” bieden, bekritiseerde minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudzinski.

De Poolse regering overweegt zich terug te trekken uit het wereldwijde migratiepact van de Verenigde Naties, schrijft EpochTimes. Het ontwerp voor het eerste wereldwijde VN-verdrag over migratie zou “illegale migratie” kunnen aanmoedigen en geen “veiligheidsgaranties voor Polen” kunnen bieden, bekritiseerde minister van Binnenlandse Zaken Joachim Brudzinski op dinsdag.

Hij raadt zijn regering dan ook aan zich uit de overeenkomst terug te trekken. Tot nu toe zijn de VS en Hongarije de enige VN-leden die het pact weigeren.

Het door de VN geïnitieerde “Wereldwijd Pact voor veilige, ordelijke en gereguleerde migratie” zal officieel worden aangenomen op een conferentie in Marokko in december. Het bevat een reeks richtlijnen en ongeveer 20 concrete maatregelen. Het gaat om betere internationale samenwerking op het gebied van migratiebeleid en normen voor de omgang met vluchtelingen.

De Poolse minister van Binnenlandse Zaken Brudzinski klaagde dinsdag in de marge van een bezoek aan Lyon dat het pact de belangrijkste prioriteiten van zijn regering – de bescherming van Poolse burgers en de beperking van migratie – negeerde. Brudzinski behoort tot de regeringspartij PiS.

Ook Oostenrijk drong eerder al aan op voorzichtigheid en noemde het migratiepact het grootste multiculturele experiment ooit.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on De regering van Polen overweegt zich terug te trekken uit het VN-migratiepact – omdat het nalaat de eigen burgers te beschermen

 1. Joey France // oktober 10, 2018 om 18:09 //

  Over dit item in België natuurlijk algemene radiostilte. (Ik hoor in Nederland trouwens ook niets)
  Tenminste van de NVA zou je gezien hun beleden standpunten toch wel meer lawaai mogen vernemen en verwachten dat ze gaan dwarsliggen, het zou hen inzake immigratiebeleid wat meer geloofwaardigheid geven.
  Alhoewel, ik vrees dat ze de kaas weer door het Belang van hun brood zullen laten stelen met het belachelijke excuus dat ze gezien internationale engagementen niet anders kunnen.
  Oostenrijk en Polen moeten ook niet staan klagen maar doen, en waar blijven Italië en Denemarken?

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // oktober 10, 2018 om 19:09 //

  De VN is een tool van de globalisten, agenda 21 enzo, ontworpen door de Rockefellers, wake the fuck up.
  Polen kan wel wat Gladio acties verwachten bij terugtreding maar een goede zaak, de tiefus met de globalisten.
  https://www.collective-evolution.com/2013/02/26/the-united-nations-exposed-who-is-in-control/

  Liked by 1 persoon

 3. tim pietersen // oktober 10, 2018 om 19:14 //

  nva= oplichtercucks

  Like

 4. antiislamnu // oktober 10, 2018 om 19:20 //

  Een mooie plan laat iedereen die voor asielparasieten opvang is zelf emigreren naar noord Afrika of een moslim land in het Midden-Oosten .
  De ultieme multicultie ervaring

  Like

 5. marhammed // oktober 10, 2018 om 20:08 //

  Hopelijk doen ze het ASAP !

  Like

 6. Ook hier hoor je de gecontroleerde oposiete niet incluis wilders

  Like

 7. Yup Polen Hongarije en Oost Europa heeft groot gelijk kijk naar sweden kijk na Denemarken kijk Duitsland kijk na de parken van Brussel zelf er worden momenteel zo’n 1400 Brussels ze meisjes verkracht per dag meerdere malen per dag gebruikt als seksslaafjes voor de migranten voor 10 20 euro mag je ze verkrachten politie chef heeft reporten op ze bureau liggen en zegt dan ja die mensen hebben ook een verzetje nodig wtf kan toch niet in een land zoals Nederland belgie of europa https://sceptr.net/2018/10/maximiliaanpark-is-nu-ook-prostitutiebuurt-voor-illegalen/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s