Nieuw

Britse kinderen worden geprogrammeerd om van de islam te houden, objectieve analyse wordt gezien als ‘racistisch’ 

Onderwijs gaat over het leren van dingen en niet over hersenspoeling. Dit zijn de woorden van Mark McLachlan, een stiefvader in Sunderland die bezwaar maakte tegen de huiswerkopdracht van zijn stiefdochter: schrijf een brief aan je familie over bekering tot de islam. McLachlan zei dat hij niet begreep waar deze schoolopdracht goed voor zou moeten zijn, maar hij is geen dwaas, hij weet best waar het goed voor zou moeten zijn en wat het wil bereiken, namelijk tegen de Britse kinderen te liegen over de islam en hen voor te bereiden op een toekomstige buiging in gehoorzaamheid aan zijn dictaten.

Dit is het onderwijs in Groot-Brittannië in 2018.

Het hoofd van de Kepier school was echter vol met begrip en heeft McLachlan uitgelegd dat kinderen over alle culturen en geloofsovertuigingen moeten leren, zullen moslimkinderen dan ook aan hun familie schrijven over bekering tot het jodendom?

Zelfs als kinderen ‘moeten leren over de islam’, is de vraag – leren wat? Zullen ze leren hoe het afvalligen doodt, de genocide op Joden nastreeft, vrouwen als onmenselijk behandelt en heerst over samenlevingen met angst, geweld en haat? Reken er niet op. Er zal hun verteld worden dat ‘Islam vrede is’ en iedereen die iets anders zegt, is racistisch en onverdraagzaam. Dat is de mate van ‘leren’ over de islam. Kinderen worden eenvoudigweg geprogrammeerd. Objectieve analyse is verboden. Objectieve analyse is ‘racistisch’.

Dit verhaal is het laatste in een lange lijst. Scholen promoten al jaren de islam maar ook radicaal-linkse politiek bij beïnvloedbare breinen en doen dat met de volle instemming en medeplichtigheid van de overheid. In feite is het in opdracht van de regering. Het schoolhoofd van Kepier wees erop dat dit deel uitmaakt van het nationale leerplan, en zij heeft gelijk. “Diversiteit”, “multiculturalisme”, “multiculturalisme”, “diversiteit” en “multiculturalisme”, dat is het nationale leerplan, het wordt in elk gebied van het openbare leven erin gepompt. Zowel de Labour- als de Tory-regeringen staan hierachter en geen van beiden kunnen worden vertrouwd om enige vorm van verandering te brengen, omdat ze allebei verknocht zijn met het promoten van globalistische propaganda, en geen enkele hoeveelheid geluid van Theresa May over immigratievermindering zal de geringste impact hebben. “Diversiteit” zal blijven bestaan zolang we blijven stemmen zoals we dat doen.

Maar er is een alternatief. Want For Britain zal het onderwijs veranderen, we zullen de indoctrinatie stoppen.

Het nationale curriculum moet drastisch veranderen.. In plaats van te vertellen hoe geweldig de islam is, waarom hen niet vertellen hoe geweldig Groot-Brittannië is? Waarom leren we kinderen niet de waarde van vrije meningsuiting, van vrijheid, van democratie en van kritisch denken en objectieve waarheid? Als we een maatschappij van intelligentie, rechtvaardigheid en vrijheid willen opbouwen, is dat precies wat we moeten doen.

Voor For Britain moet het onderwijsbeleid duidelijk en beknopt zijn – we willen dat Britse kinderen leren hoe ze moeten denken, niet wat ze moeten denken. Onderwijs moet kinderen voorbereiden op een leven van productieve zelfredzaamheid en respect afdwingen voor hun samenleving, voor zichzelf en voor elkaar. We willen een denkend land, geen natie van zombies. Als u dit ook wilt, kunt u ervoor stemmen.

Want For Britain zal een einde maken aan de financiering van trans-activistische groepen, die op dit moment vrij zijn om onwetenschappelijke propaganda over te dragen aan kinderen en hen aan te moedigen om hun eigen lichaam en hun eigen geslacht te verachten. We zullen toestaan ​​dat ouders hun kinderen weghalen uit klassen die bekeringsijver verrichten.  We zullen ouders toestaan om erop aan te dringen dat hun kind niet naar een moskee gaat, en wel zonder beschuldigingen van “racisme” van gepolitiseerde leraren. We zullen ervoor zorgen dat kinderen de grootsheid van de Britse cultuur wordt bijgebracht en dat zij deel uitmaken van een verenigd Groot-Brittannië dat trots is op zijn erfgoed en identiteit.

We zullen niet toestaan dat linkse leerkrachten of lerarenvakbonden eenvoudigweg weigeren te onderwijzen wat niet past bij hun onverantwoordelijke en radicale open grenspolitiek. In 2016 weigerde de National Union of Teachers de Britse cultuur te onderwijzen. Als ze dat in de toekomst weigeren, zullen ze ontslagen worden.

Want For Britain zal in elke stad een gymnasium bouwen en de lokale overheid verplichten om prioriteit te geven aan onderwijs. We zullen een einde maken aan de ‘zinloze diplomacultuur’ door de studie van bèta/technische vakken te financieren en ervoor te zorgen dat universiteiten een verscheidenheid aan standpunten laten horen en docenten met verschillende achtergronden en denkpatronen aanwerven.

Dit zijn eenvoudige maatregelen die een grote impact zullen hebben, het enige wat we hoeven te doen is op For Britain te stemmen.

Een land kan niet overleven als zijn bevolking het niet wil redden, en ze zullen het niet willen redden als ze er geen respect voor hebben. Dit is precies de reden waarom Britse kinderen worden aangemoedigd om van alle mensen van deze wereld te houden, behalve van zichzelf. Het is om het gevoel van nationale identiteit van weleer te verzwakken, omdat dit een belemmering vormt voor de globalistische agenda. Globalisten willen een afgebroken wereld van uniformiteit en horigheid en ze zullen die alleen krijgen als ze zich niet langer identificeren met de natiestaat. Dat is het doel en het doel van modern ‘onderwijs’ in de hele westerse wereld. We worden ‘onderwezen’ om onze landen weg te geven.

Er is nog steeds genoeg tijd om dit om te keren; we kunnen en zullen dat ook doen. Onze partij zal opkomen voor de waarheid, voor nationale soevereiniteit, voor onderwijs en natuurlijk voor Groot-Brittannië.

Anne Marie Waters
Leider, For Britain Movement
http://www.forbritain.uk

Bron:

Anne Marie Waters: Education

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Britse kinderen worden geprogrammeerd om van de islam te houden, objectieve analyse wordt gezien als ‘racistisch’ 

 1. Jammer dat in het stuk niet wordt gesproken over volksverraders.
  Als men anti Islam is dan wordt men bestempeld als racist / fascist. Maar dat klote volk wat de islam in Europa de kans geeft dat wordt maar als linkse weldoeners omschreven..
  Sinds zondag heb ik de kop van Tom Egbers voor me als hippe landverrader.
  Niet dat ik hem zie roepen hahaha Sieg-geil hihihi,
  maar hij zal steeds een droge broek moeten vinden,
  als hij een niet Europese naam heeft mogen uitspreken, waar zo op geoefend is.
  Ik zie niet Tom Egbers achter de huidige SS aanhobbelen om actie te voeren tegen Nederland.
  Maar ik zie wel Tom Egbers als een Saartje, een zwarte SSer bedienen bij thuiskomst.

  Liked by 1 persoon

 2. @Domedos,
  ‘Jammer dat in het stuk niet wordt gesproken over volksverraders.
  Als men anti Islam is dan wordt men bestempeld als racist / fascist. Maar dat klote volk wat de islam in Europa de kans geeft dat wordt maar als linkse weldoeners omschreven..’

  Mijn inziens een prima ‘weergave’ van Anne Marie Waters, waarin ze wel degelijk durft te wijzen naar ‘volksverraders’. Heel specifiek zelfs. Deze dame heeft beslist karakter en is in staat de dingen te benoemen zonder gebruikmaking van terminologie als ‘volksverraders’.

  Like

 3. Gaat het er hier in Nederland veel anders aan toe?

  Liked by 1 persoon

 4. antiislamnu // oktober 10, 2018 om 23:07 //

  Hier worden de kinderen ook mee gesleept naar de moskee kijk dit maar om te kotsen dat dit mogelijk is

  Liked by 1 persoon

 5. tim pietersen // oktober 11, 2018 om 00:41 //

  met behulp van britse joden kan er een eind gemaakt worden aan deze islam onzin in groot brittanie:
  http://www.sweetliberty.org/issues/shadow/jewishmedia_uk.shtml

  Like

 6. Waarom doet een marxistische Ierse lesbienne, Anne Marie Waters, alsof ze een Engelse nationaliste is ?

  Like

 7. @tim pietersen // oktober 11, 2018 om 00:41 /

  Ja, kuch.

  Voorlopig zijn zij het die GB uitleveren.

  Like

 8. Over the past few years an Irish-Lesbian identitarian by the name of Anne Marie Waters has advanced upon the British political scene.

  Waters first entered the fold as the spokesperson for the National Secular Society. It was during her stint with this far left organization, linked to several British Marxist groups, that she campaigned against the Pope being invited to Britain — acting as a co-signatory of a letter drafted by left wing extremists opposing the Pope’s State Visit.

  Along with Waters, the letter was signed by Jewish homosexual extremist, Stephen Fry, Zoe Margolis, and a troop of other left wing anti-Christian atheist zealots and deviants whose hatred of Western civilization rivals that of the Bolsheviks.

  Waters’ blind and egregiously hypocritical support of the Jewish ethnostate, as well as what can only be defined as a sheer hatred of Islam (and Christianity for that matter), didn’t sit well with Waters hard-lined Leftist Brighton comrades. So it was at this juncture that Waters launched her foray into mainstream British politics.

  But the media-described right winger didn’t join the BNP, the National Front, even the Tory Party or centrist Lib Dems. The Marxist atheist LGBT advocate joined Britain’s traitorous Labour Party, where she immediately began criticizing it for Antisemitism.

  Although Waters is now the female face of Britain’s far right, she originally opted for the Labour Party as they were simply the best fit. After all, it’s Ann Marie’s Lesbianism, strident atheism and adherence to Marxist feminist ideology that underpins her identity.

  It was while representing the Labour Party that Waters made two failed attempts to be selected as a parliamentary candidate: first in South Swindon for which she gave a member of the Central Committee of the Worker-Communist Party of Iran as her personal reference, and then more recently in 2013, when she attempted to be selected as a Labour prospective Member of Parliament for Brighton.

  https://www.theoccidentalobserver.net/2017/08/25/if-elected-party-leader-zionist-anne-marie-waters-will-sound-ukips-death-knell-part-1/

  Like

 9. @Fubar, n.a.v. bovenstaande: thanks for this lesson. :’-(
  Mijn conclusie: Een ieder, d.w.z. wij allen, zijn ‘verdorven’. Dit alles; hel op aarde, gaat niet meer goed komen; althans niet eerder dan dat ‘we’ tussen zes plankjes liggen of anderzijds.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s