Nieuw

Aankondiging voor de jaarlijkse conferentie van Erkenbrand, 3 november aanstaande

Zaterdag 3 november zal Studiegenootschap Erkenbrand haar derde, jaarlijkse conferentie houden.

Na 2 eerdere, succesvolle edities hebben wij dit jaar wederom een interessante selectie aan sprekers bereid gevonden om hun visie te geven op mens, maatschappij en wereld. In vorige jaren kwamen er sprekers als Jared Taylor, Robert Steuckers, F. Roger Devlin en Guillaume Durocher. Dit jaar spreken:

Greg Johnson,

De Amerikaan Greg Johnson is vooral bekend als Editor-in-Chief van uitgeverij Counter Currents. Hij heeft dusver een 40 tal boeken uitgegeven, enkele van zijn eigen hand, en is een begenadigd spreker.

Millenial Woes,

De Schot Colin Robinson, beter bekend als Millenial Woes is een politiek activist, blogger, vlogger en spreker. Hij omschrijft zichzelf als neoreactionair en is een graag geziene gast bij bijeenkomsten. (conferentie-interview)

George Hutcheson,

Studentenorganisator en activist uit Canada bekend om zijn White Students Union en activisme tegen de doorgedraaide progressieve politiek van Justin Trudeau. (conferentie-interview)

Frodi Midjord,

De Zweeds-IJslandse Frodi Midjord is een huisnaam binnen de identitaire beweging van Scandinavië en oprichter van Scandza Forum, een Scandinavische tegenhanger van de Erkenbrand conferenties.

U kunt als voorproefje interviews met deze sprekers beluisteren op ons youtube kanaal.

Hou onze website in de gaten voor mogelijke aanvullingen aan deze lijst van sprekers en eregasten. Details als lokatie en precieze aanvangstijden volgen nog. Houd voorlopig rekening met Midden Nederland, zodat het voor iedereen bereikbaar is.

Kijk op:

Meldt u aan voor de Conferentie en hopelijk zien we u zaterdag 3 november!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Aankondiging voor de jaarlijkse conferentie van Erkenbrand, 3 november aanstaande

  1. Éordred // oktober 10, 2018 om 06:38 //

    Dank aan de redactie van Fenixx voor het plaatsen van dit stuk.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s