Nieuw

Zwitsers uitzettingsinitiatief werkt: bijna 90 procent van de veroordeelden moest het land verlaten

Kanton Zürich – Het uitzettingsinitiatief dat twee jaar geleden in het kanton Zürich werd ingevoerd waardoor buitenlandse criminelen worden gedeporteerd nadat men in het land is veroordeeld, blijkt een groot succes te zijn – zoals de huidige cijfers laten zien.

De Zwitserse Volkspartij (SVP) heeft het zogenaamde uitzettingsinitiatief 2016 gelanceerd. Sindsdien is het buitenlanders verboden om in Zwitserland te verblijven na een veroordeling voor bepaalde strafbare feiten.

Volgens het tijdschrift Blick hebben de districtsrechtbanken van Zürich in 88 procent van de gevallen sinds de inwerkingtreding van de uitzettingsverplichting gedeporteerd – met uitzondering van de grote rechtbank van de stad Zürich. Sindsdien zijn 186 processen gevoerd, waarin een buitenlander schuldig is bevonden aan een misdrijf dat volgens de wet leidt tot deportatie. In 164 gevallen werd de uitwijzing uitgesproken. 171 van hen hebben Zwitserland al verlaten. In het geval van twee andere gevallen is de deportatie tot nu toe niet gelukt – hier ontbreken de papieren en in het derde geval is de controle van de eventuele uitzetting nog steeds aan de gang.

Bron:

In Zürich müssen fast 90 Prozent die Schweiz verlassen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8473 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zwitsers uitzettingsinitiatief werkt: bijna 90 procent van de veroordeelden moest het land verlaten

 1. Frans Wouterse // oktober 9, 2018 om 16:03 //

  Heel goed en dat zouden ze ook moeten doen niet alleen met immigrante maar ook met criminelen met dubbele paspoort. Dan ben je gelijk van dat Mocromaffia tuig af. En waarom niet, zij hebben toch ook de keus om van hun dubbele paspoort gebruik te maken, zoals bij het voetbal en vluchten naar hun moederland.

  Like

 2. tim pietersen // oktober 9, 2018 om 18:16 //

  hoppa, nodig ook de familie van criminelen en dubbelpaspoorthouders uit om te vertrekken met ze #vertrekpremie

  Like

 3. Zullen ze echt naar hun shitholes terug gaan , of gaan ze gewoon naar 1 v/d 28 andere EU landen, om hun misdaden te vervolgen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s