Nieuw

Verkiezingen Beieren 2018, kandidaat van links: de rechtsextremisten zijn het probleem, ze willen niet integreren

Beiern op weg naar het stembureau

Voor een van de kandidaten in de Beierse verkiezingen zijn de rechtsextremisten het probleem – ze zouden moeten integreren. Een kijkje in de “Augsburger Allgemeine” van 8 oktober 2018.

“De integratie moet aanzienlijk worden verbeterd. Hiervoor zijn taalcursussen, trainingen, integratiecursussen en centrale accommodatie voor neonazi’s nodig”, legt Tobias Himpenmacher (Linke) in de Augsburger Allgemeine uit.

Deze ondervroeg Beierse kandidaten voor de aanstaande verkiezingen op 14 oktober over zeven verschillende onderwerpen. De huidige kwestie van 8 oktober was gericht op asiel en migratie.

Voor Tobias Himpenmacher (Linke) is het grootste probleem op het gebied van asiel en migratie het gebrek aan transparantie en informatie. Hier zijn volledige tekst, geciteerd uit de “Augsburger Allgemeine”:

“Het grootste probleem ligt in het gebrek aan transparantie en onderwijs. Deze leemtes worden ingenomen door ideologische rechtsextremisten die niet bereid zijn om te integreren en zo onze democratie aanvallen.  De vragen kunnen worden beantwoord door met de burgers te praten. Zowel de media als de overheid moeten transparanter te werk gaan om angsten weg te nemen en rechts hetzes te voorkomen. De integratie moet aanzienlijk worden verbeterd. Dit vereist taalcursussen, trainingen, integratiecursussen en gecentraliseerde huisvesting voor neonazi’s. De meerderheid wil in vrede en tolerantie leven”.

Is het slechts een typefout? De teneur van de andere geïnterviewde parlementskandidaten verschilt, maar de meeste kandidaten verwijzen naar integratie als een noodzakelijk doel voor mensen uit het buitenland die recht hebben op verblijf.

Bron:

https://www.epochtimes.de/politik/deutschland/bayernwahl-2018-kandidat-der-linken-die-rechtsextremen-sind-das-problem-sie-wollen-sich-nicht-integrieren-a2669164.html

Het is bepaald geen typefout, want het is een geluid dat we steeds vaker horen:

Hondsbrutale asielkolonist: Oostenrijkers moeten leren integreren door migranten in huis te nemen en ze geld te geven

72% allochtonen: Nederlanders moeten beter hun best doen om te integreren in Nederland

Miljoenen subsidie voor onderzoek: moslims integreren beter dan witte Nederlanders

De Zweden moeten integreren in de islam

Merkel: Duitsers moeten integreren

Duitsers moeten integreren in de migrantencultuur om ze welkom te heten

Tijd dat die Zweden eens een beetje integreren in Zweden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Verkiezingen Beieren 2018, kandidaat van links: de rechtsextremisten zijn het probleem, ze willen niet integreren

 1. Jack vanderVeen // oktober 9, 2018 om 22:12 //

  Voor wat bet4 die slappe Tobias Himpenmacher lul, hij mag wel oppassrn. Voor hij het weet is hij geïntegreerd met vaderlandse bodem!
  Verder: al dat vieze lynxe crapuul kan men beter met alles dat niet in Europa thuis hoort ergens anders laten integreren.
  Wie hoort hier niet thuis: wERKweigeraars, criminelen, anti-integratie individuen, personen die op elke denkbare plek hun geloof menen uit te moeten dragen, alsmede de supporters van alle voornoemden.

  Like

 2. MOETEN, steeds lees ik dit woord overal
  WIJ VOORAL MOETEN
  Ik moet
  Jij moet
  Hij moet
  Wij moeten
  Jullie moeten
  Zij moeten hun bek houden

  Like

 3. Zij moeten……… hun bek houden

  Like

 4. Stockholmsyndroom?

  Like

 5. Claudia M. // oktober 10, 2018 om 12:27 //

  Volslagen belachelijk, maar ook een gevaar voor onze samenleving, dit soort gestoorden!

  Like

 6. Volslagen belachelijk; wij moeten dus alles maar tolereren van die lamzakken? Weg ermee, hup, terug naar hun eigen land, ze horen hier niet thuis, dat ze maar in hun eigen land de baas gaan spelen, niet hier!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s