Nieuw

Toronto: Jihadi Justin huisvest ‘migranten’ in luxe hotel – slachten geiten in de badkamers

Andere gasten klagen over bedreigingen, seksuele intimidatie en stapels afval

Een Amerikaanse bezoeker die in een hotel in Toronto verbleef waar honderden “vluchtelingen” worden gehuisvest, beweert dat de dierenbescherming moest worden ingeroepen omdat migranten geiten in de openbare toiletten slachtten.

De bewering staat in een artikel in de Toronto Sun met de titel ‘Irreguliere’ migranten blijven Toronto binnenstromen.

Met Toronto’s migrantenopvang vol en 18-20 voornamelijk Nigeriaanse “vluchtelingen” die elke dag in de stad aankomen, betaalt de overheid hotels om de nieuwkomers op te vangen, ondanks het feit dat ze de afgelopen 11 maanden alleen al 64,5 miljoen dollar hebben uitgegeven aan huisvesting voor migranten.

In totaal worden er “1.719 illegale migranten/vluchtelingen/asielzoekers” gehuisvest in Toronto hotels, waarvan 577 in het Radisson Toronto East hotel in 146 kamers.

Volgens betalende gasten, is het hotel veranderd in een compleet Hellhole.

“De gerenommeerde website Tripadvisor is de afgelopen weken overspoeld met vernietigende recensies over het hotel, die het een “dierentuin, smerig, lawaaierig en gevaarlijk” noemen, met de lobby vol rondhangende vluchtelingen en zalen met graffiti en vuilnis”, aldus het artikel, waaraan wordt toegevoegd dat betalende klanten niet wisten dat 61% van het hotel bezet was door migranten.

“Op dinsdag verklaarde een bezoeker uit Virginia – die het driesterrenhotel een “schande” noemde – dat er op de tweede nacht een beroep moest worden gedaan op de dierenbescherming omdat er “geiten werden geslacht” in de openbare toiletten. De bezoeker zei dat er diezelfde nacht buiten het hotel ook “geweervuur werd gehoord”.

Een reeks berichten van Tripadvisor toont ook bezoekers die klagen over de omvorming van het hotel tot een de facto migrantenkamp.

“Mijn dochter werd steeds lastiggevallen door volgroeide mannen/vluchtelingen…..breng je kinderen of vrouw niet mee”, zei een post.

“Het personeel had ons moeten vertellen dat het een vluchtelingenkamp was,” zei een ander.

“Ik heb meer dan 16 jaar in dit hotel verbleven. Vroeger was het een geweldig hotel. Dat is allemaal veranderd sinds het een opvangcentrum voor vluchtelingen is geworden,” zei een andere bezoeker.

“Mijn vrouwelijke collega’s werden naar hun kamer gevolgd door een groep mannen die vulgaire en seksuele dingen zeiden…..als je een derdewereldland wilt bezoeken zonder Toronto te verlaten boek dan hier een kamer”, zei een andere recensie.

Andere recensies staan vol met mensen die klagen over “onbeleefde” en luide “vluchtelingen” die buiten het gebouw rondhangen en het onveilig maken, met bittere bezwaren over waarom het hotel nog steeds wordt geadverteerd voor toeristen en zakenreizigers.

Tripadvisor reageerde op de klachten door nieuwe beoordelingen van het hotel te verwijderen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Toronto: Jihadi Justin huisvest ‘migranten’ in luxe hotel – slachten geiten in de badkamers

 1. polderboy // oktober 9, 2018 om 05:55 //

  Nigeriaanse Mohammedanen hebben een paar maanden geleden nog gedurende een 4 dagen lang islamitisch feest minimaal 200 christelijke dorpelingen uitgeroeid:
  https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/stories/a-dozen-christian-villages-in-nigeria-wiped-out-in-four-day-killing-spree/
  Dat hotelbedrijf heeft toch maar mooi een bezettingsgraad van 60% met dat Mohammedaanse schorem binnen gehaald, waarvoor rijkelijk betaald wordt met belastinggeld.

  Het verdienmodel in de vluchtelingenindustrie worden heel wat lui rijk mee.
  En sociaal sta je ook nog in hoog aanzien, als je een zootje Mohammedaans genocideplegers, “vluchteling” zijnde, opvangt.

  Like

 2. Ongelooflijk die westerse leiders van tegenwoordig. Moslims horen niet in het westen. Ze hebben minachting voor onze cultuur, leefwijze en religie! Hier is geen speld tussen te krijgen. Waarom, waarom, waarom?

  Like

 3. Arminius // oktober 9, 2018 om 08:46 //

  Ik ben het spoor ook al lang bijster, welke agenda zit hier toch achter? Als Midden-Oosten militair veteraan dacht ik dat dit soort toestanden nooit in de westerse wereld mogelijk zouden zijn en zie hier!
  Ik maak me best wel veel zorgen om al die onnozele snowflakes die geen idee hebben wat oorlog inhoudt en hoe anders in deze landen de mentaliteit is.
  Si vis pacem, para bellum!

  Liked by 2 people

 4. Gekloot // oktober 9, 2018 om 09:50 //

  @Arminius Hoe lang is dit al niet gaande in West Europa? Ik werd eind 70er jaren al uitgemaakt voor rascist alleen al omdat ik zei dat de toestroom van allochtonen moest stoppen. Ik zag nl. een hele wijk totaal veranderen in een getto waar uiteindelijk de Nederlander (met maar één paspoort) wegtrok. Maar zo’n vaart zou het allemaal niet lopen werd er gezegd. Nee zo’n vaart loopt het nu niet meer want het is allemaal al uit de hand gelopen. De dames en heren politici die hier verantwoordelijk voor waren, zijn nagenoeg allemaal vertrokken en wij zijn overgeleverd aan de Ruttes, de Bumaas etc. etc. Triest!!

  Liked by 1 persoon

 5. Een ieder zou Nu toch wel op de hoogte moeten zijn wat de plannen zijn voor Europa maar lees het KALERGI PLAN zelf maar op YTube en dat dit plan al vanaf einde WO I bezig is om tusse 2018-2019 uit gevoerd te worden.
  Een ding is duidelijk en ongeloofelijk dat het op de achtergrond weer ISRAEL en de Joden zijn die dit vezonnen hebben en ook de Holecaust in hun plan paste.
  Het gehele monetaire geldstelsel op de wereld is inhanden van de Joden en de Beurs wereldwijd,multinationals,polentiek,regeringenbanke,media dus TV stations,Radio en alle kranten dus
  maak je borst maar NAT EN BLIJF LEKKER ACHTEROVER LEUNEN.
  Of kom in opstand en vecht niet voor je zelf maar voor je kinderen en kleinkinderen.

  Like

 6. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 12:21 //

  “Luxehotel” … 3 sterren.
  Overdrijven is ook een vak.

  Verder goed artikel en verwerpelijk gedrag en beleid. Daar zijn we het dus 100% over eens.
  Niettemin mag de titel wat minder schreeuwerig.

  En overigens: neen, ik haal er mijn neus niet voor op. Meestal overnacht ik in 3-sterren hotels (alleen in goedkope landen, zoals China buiten de grote steden, kies ik voor beter). Ik wil dus zeker niet neerbuigend doen over 3-sterrenhotels, maar noem ze toch geen luxe hotel. Wees realistisch. Anders ondergraaf je op termijn de reputatie van betrouwbaarheid van de site. Zou zonde zijn. Over het algemeen vind ik het nl. een goede site. Vooral waar het feitelijke informatie betreft (minder waar het collectivistische meningen betreft).

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s