Nieuw

Stoltenberg (NAVO) tegen de Serviërs – we hebben jullie land in puin gebombardeerd voor jullie eigen bestwil

Jens Stoltenberg, scr YT

De NAVO is de militaire arm van de globalisten en elk land dat zich niet onderwerpt wordt kapotgeschoten.

Het gaat steeds volgens een vast stramien. Op de grond worden de meest bloeddorstige jihadisten ingezet, en de de NAVO fungeert als hun luchtmacht. Servië wilde een land blijven en mocht dat niet en dáár werd het voor gestraft.

Milosevic was een held die voor zijn volk opkwam:

De jihadisten kwamen van de hele wereld (zoals altijd), werden gefinancierd en opgeleid door Iran en Saoedi-Barbarije en hielden huis zoals ISIS vandaag de dag huis houdt. Ze sneden organen uit de nog levende slachtoffers om te verkopen, de darmen lieten ze naast de lijken liggen, en bij voorkeur deden ze dat, zoals islam dat altijd doet, op christelijke feestdagen. Rond Srebrenica trokken de NAVO proxies er ’s nachts op uit om de christenen in de omliggende dorpen te onthoofden, hun lul er af te snijden en in hun mond te stoppen, kleine meisjes te misbruiken, zoals islam altijd doet.

Dit is een stukje uit ‘The islamic Declaration’ van Izetbegovic (PDF – 77 pagina’s). Onder Tito heeft hij er twintig jaar voor in de bak gezeten. Het was niets anders dan een oproep tot de vorming van een Islamitische Staat op Europees grondgebied. Dat is wat de Verenigde Staten verdedigd hebben in Joegoslavië.

In Kosovo ging het al niet anders:

“In 2000, the International War Crimes Tribunal announced that the final count of bodies found in Kosovo’s “mass graves” was 2,788. This included Serbs, Roma, and those killed by “our” allies, the Kosovo Liberation Front. It meant that the justification for the attack on Serbia (“225,000 ethnic Albanian men aged between 14 and 59 are missing, presumed dead,” the U.S. Ambassador-at-large David Scheffer had claimed) was an invention.”

Russia Today:

Wij hebben u gebombardeerd om u te redden” – NAVO-hoofd Stoltenberg spreekt over de bombardementen van 1999 bij een bezoek aan Servië

Hoewel veel mensen in Servië “pijnlijke” herinneringen hebben aan de NAVO-bombardementen van 1999 op hun land, werd het in feite juist gedaan om hen te beschermen tegen hun eigen regering, zei NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg in Belgrado.

Hij beantwoordde vragen over het bombardement en over de NAVO-campagne tegen de regering van de voormalige Servische president Slobodan Milosevic, tijdens een ontmoeting met de studenten van de Universiteit van Belgrado.

Ik benadruk dat we dit hebben gedaan om burgers te beschermen en een einde te maken aan het regime van Milosevic,zei Stoltenberg, zoals geciteerd door de lokale media, die beweren dat de lokale bevolking pijnlijke herinneringen heeft aan de gebeurtenissen.

De NAVO wil dus dat het bondgenootschap en Belgrado “naar de toekomst kijken”. Stoltenberg schepte ook op overn een ,,uitstekende verhouding” tussen NAVO en Servië, en voegde er aan toe dat het militaire blok het besluit van Belgrado ,,eerbiedigt” om zich niet bij de alliantie aan te sluiten. Hij herhaalde dat NAVO de ,,partner van Servië wil zijn.

Hij zei ook dat de NAVO de “dialoog” tussen Servië en zijn afgescheiden regio – zelfverklaarde staat Kosovo, niet alleen diplomatiek, maar ook “in de vorm van KFOR” – de door de NAVO geleide internationale vredesmacht in Kosovo, ondersteunt.

Zijn woorden kwamen ongeveer een week na een korte escalatie van de spanningen tussen Belgrado en Pristina, aangewakkerd door het bezoek van de leider van Kosovo aan een noordelijk deel van de afgescheiden regio, die wordt bevolkt door Serviërs die weigeren Pristina’s autoriteit te erkennen. De KFOR bleef opvallend inactief tijdens het incident, volgens sommige rapporten, terwijl anderen suggereerden dat de door de NAVO geleide strijdmacht zelfs de vertegenwoordiger van Kosovo op die reis had vergezeld.

In maart 1999 lanceerde de NAVO luchtaanvallen in het toenmalige Joegoslavië, zonder de steun van de VN-Veiligheidsraad, nadat zij Belgrado beschuldigde van “buitensporig en onevenredig gebruik van geweld” in een conflict met opstandige etnische moslim Albanezen in de regio Kosovo, die negen jaar later, in 2008, eenzijdig de onafhankelijkheid uitriepen.

Tijdens de bombardementen liet de NAVO “tussen de 10 en 15 ton verarmd uranium vallen, wat een grote milieuramp veroorzaakte” en de Serviërs ertoe aanzette om de NAVO voor de rechter te dagen in verband met haar acties en hen te koppelen aan een toename van kankergerelateerde ziekten in de hele regio.

“In Servië worden jaarlijks 33.000 mensen ziek, dat is elke dag één kind”, zei een lid van het internationale juridische team dat de rechtszaak voorbereidde, tegen RT in 2017. In 2015 betuigde Stoltenberg zelf “spijt” voor de burgerslachtoffers van het bombardement van de NAVO in 1999.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9817 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Stoltenberg (NAVO) tegen de Serviërs – we hebben jullie land in puin gebombardeerd voor jullie eigen bestwil

 1. antiislamnu // oktober 9, 2018 om 02:21 //

  Deze video van Paul Nielsen past hier prima bij

  Liked by 1 persoon

 2. Meest vuile oorlog op Europees grondgebied kon het niet bevatten had er echt moeite mee vooral dat verdraaien en bombarderen zonder mandaat…ja ja ook daar toen al.

  Liked by 1 persoon

 3. Werkte met een paar Service collega’s toen de NATO Belgrado/Servië bombardeerden, een van hen begon spontaan te huilen van kwaadheid toen ik met hem over de laffe terreurdaad sprak, en ik kon heel best zijn woede en frustratie begrijpen. Zelf vond en vind ik het een van de vele terreurdaden onder het mom van veiligheid en het herstellen van de democratie. De NATO houdt er krankzinnige principes op na, en in mijn opinie zijn deze lieden niet veel beter dan Al Qaida en Isis en ander gerelateerde terreurgroepen die zowel door de Verenigde Staten/CIA gesteund en getraind worden. In feite heeft heel Europa te lijden door de Angelsaksische, Amerikaanse, Zionistische wereldoverheersing.

  Liked by 3 people

 4. Arminius // oktober 9, 2018 om 09:51 //

  Google maar eens op Naser Oric bijgenaamd het moslimbeest, die overviel vanuit Srebrenica een kerk op kerstnacht en spijkerde burgers tegen de kerkdeur en stak ze in de fik. Het Srebrenica drama is nooit goed te praten maar wat heeft de onschuldige boerenbevolking geleden door des strooptochten van de mujaheddin van Naser Oric.
  Pas op gruwelijke beelden deze man was een beest.
  https://fbreporter.org/2015/07/09/the-real-srebrenica-genocide-not-reported-by-the-corrupted-media-was-the-brutal-mass-murder/
  En in msm geen woord alleen maar een eenzijdig beeld van slechte Serviers!!

  Liked by 1 persoon

 5. Jens Stoltenberg was een socialist en een passifist. Hij was de partijleider van de arbeiderpartij hier in Noorwegen. Dat hij deze topbaan heeft gekregen is altijd een bron van irritatie geweest.

  Liked by 1 persoon

 6. We hebben je gebombardeerd om je te redden zei NAVO-hoofd Stoltenberg tegen de Serviërs in Belgrado, komt in mijn optiek neer op: ik heb jullie geprobeerd te doden zodat jullie verder kunt leven.

  Liked by 1 persoon

 7. “Goede” Bombardement door NAVO Operatie tegen Joegoslavië Was een oorlogsmisdaad – advocaat

  De bewering van Jens Stoltenberg dat de NAVO Joegoslavië “beschermde” tegen de regering van Slobodan Milosevic is niets anders dan propaganda, zei Christopher C. Black, een in Toronto gevestigde internationale strafpleiter, tegen Sputnik, benadrukkend dat de NAVO geen wettelijke reden had om Joegoslavië aan te vallen en de facto een oorlogsmisdaad tegen de soevereine natie.

  “De NAVO-aanval op Joegoslavië heeft niets te maken met de bescherming van iemand, aangezien de beweringen van de NAVO tegen de regering van Joegoslavië onjuist waren en slechts een voorwendsel vormden voor hun agressie”, zegt Christopher C. Black, een in Toronto gevestigde internationale strafrechtadvocaat. met 20 jaar ervaring in oorlogsmisdaden en internationale betrekkingen.

  De opmerking van Black komt in reactie op een verklaring van de NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg, die de RTS van Servië heeft verteld: “We zijn ons er in de NAVO van bewust dat veel mensen in Servië nog steeds slechte herinneringen hebben aan het bombardement, de luchtaanvallen in 1999. Ik benadruk dat we dit hebben gedaan om burgers te beschermen en het regime van Milosevic te stoppen, “zei de NAVO-chef.

  “NAVO-landen hadden geen wettelijk recht om iemand om welke reden dan ook te bombarderen, want dat is een schending van het internationale recht, het VN-handvest, de principes van Neurenberg enz.”, Benadrukt de geleerde. “Hun aanval was agressie en daarom een oorlogsmisdaad en ze pleegden oorlogsmisdaden tijdens de aanval.”

  De militaire NAVO-campagne tegen soeverein Joegoslavië, met de codenaam Operation Allied Force, begon tijdens de oorlog in Kosovo (februari 1998 – juni 1999) tussen de regeringstroepen van het land en de Albanese separatisten. De 78-daagse luchtaanvallen van de alliantie resulteerden in 5.700 burgerslachtoffers, infrastructurele schade en besmetting van het deel van de regio met verarmd uranium.

  Rambouillet Dictaat: De aanzet tot oorlog

  “De echte reden waarom de NAVO aanviel, is uiteengezet in het Rambouillet-dictaat dat [toenmalig minister van Buitenlandse Zaken] Madeleine Albright aan [toenmalige president van de Federale Republiek Joegoslavië Slobodan] Milosevic begin 1999 had voorgelegd, namelijk dat Joegoslavië zijn soevereiniteit zou moeten opgeven en zijn totale bezetting zou mogen toestaan. door de NAVO-troepen en het opgeven van het socialistische systeem voor een vrije onderneming, “zei Black. “Als Joegoslavië weigerde dan beloofde de NAVO aan te vallen. De Joegoslavische regering moest zo’n dictaat weigeren en dus viel de NAVO aan. ”

  De akkoorden van Rambouillet voorzien in de oprichting van een de facto onafhankelijke entiteit in Kosovo die de onafhankelijkheid en soevereiniteit van Joegoslavië heeft geschonden.
  Hoewel de weigering om het onaanvaardbare akkoord te accepteren door de alliantie werd gebruikt als aanzet voor de aanval, waren er verschillende redenen achter de invasie van de NAVO, legde de advocaat uit.

  “De NAVO wilde een basis vestigen in de Balkan tegen Rusland, minerale bronnen overnemen in het Mijncomplex van Trepca in Kosovo en de laatste socialistische staat in Europa vernietigen”, zei de beoefenaar van juridische beroepen. “Om hun agressie te rechtvaardigen verzonnen ze dezelfde soorten leugens tegen de regering als nu tegen Rusland.”

  Bijna twintig jaar na de NAVO-bombardementen blijft het mijn- en metallurgisch complex Trepca in Kosovo nog steeds een twistpunt tussen Pristina en Belgrado. Het complex is verdeeld tussen etnische lijnen, maar in oktober 2016 stemde het parlement van de zelfverklaarde staat Kosovo om de controle over het complex te nemen, ondanks protesten van Servië.

  Bij de herdenking van het 90-jarig jubileum van de onderneming in december 2017 – Europa’s grootste lood-zink en zilver ertsmijn – benadrukt de Servische president Aleksandar Vucic dat Belgrado zou blijven vechten, het complex te dubben “een deel van het familie- en nationaal erfgoed, een deel van de traditie , “zoals geciteerd door het Servische nieuwscentrum RTV B92.

  Uitbreiding van de NAVO op de Balkan

  Behalve dat de NAVO Joegoslavië bombardeerde om ‘het te beschermen’, vestigde Stoltenberg de aandacht op het ‘nauwe partnerschap’ tussen de NAVO en Servië. Hoewel hij opmerkte dat de alliantie de neutraliteit van Belgrado respecteerde, rijst de vraag of het Noord-Atlantische militaire blok Servië op de lange termijn tracht te absorberen, nadat Montenegro heeft toegegeven en bereidheid heeft getoond om Macedonië toe te laten.

  In een reactie op deze kwestie herinnerde de advocaat eraan dat “de Joegoslavische en Servische regering in 2000 werden verslagen in een putsch georganiseerd door NAVO-troepen en hun fascistische agenten in de groep genaamd OTPOR en de DOS-organisaties die NAVO-bezittingen waren.”

  Hij zei dat “de president [werd] gearresteerd op valse beschuldigingen en de regering [werd] overgenomen door de Quislings van de DOS-groep.” Volgens Black zijn deze groepen nog steeds krachtig in Servië. Ze vertegenwoordigen niet de aspiraties van het Servische volk, benadrukte hij.

  De oordelen manipuleren

  Black, die al lange tijd kritiek had op de gevangenneming van Slobodan Milosevic in het International War Crimes Tribunal in Den Haag, benadrukte dat het tribunaal de arresten manipuleerde om verschillende verhalen uit te zetten zoals het hen uitkomt.

  “Zoals ik al zei waren de NAVO-beweringen pure propaganda: het was de NAVO die met geweld en massale macht een natie vernietigde die zich verzette tegen de dictaten,” benadrukte de advocaat en noemde het Internationaal Oorlogstribunaal voor het voormalige Joegoslavië (ICTY) “een NAVO tribunaal onder VN-vermomming. ”

  “Het punt is dat de beschuldigingen tegen Milosevic nep waren, bewees hij in zijn rechtszaak,” zei Black.

  De voormalige Joegoslavische president stierf in zijn gevangeniscel op 11 maart 2006 terwijl hij terecht stond voor oorlogsmisdaden bij het ICTY. Hoewel officieel werd verklaard dat Milosevic aan een hartaanval stierf, sluit de advocaat niet uit dat de ex-Joegoslavische leider had kunnen worden gedood, omdat “zij hem niet wilden vrijlaten en hem niet konden veroordelen.”

  De opvattingen en meningen van de inzenders weerspiegelen niet noodzakelijk die van Sputnik.

  Bron:
  https://sputniknews.com/analysis/201810101068738476-nato-yugoslavia-war-crimes/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s