Nieuw

Pools parlementslid: In Oost-Europa willen we onze christelijke waarden niet verloren zien gaan, het Westen heeft zijn ziel verloren

Voice of Europe had het voorrecht om te praten met het parlementslid Dominik Tarczyński van de Poolse partij voor Recht en Rechtvaardigheid. Hij is ook vicevoorzitter van de Europese Conservatieven in de Raad van Europa, voorzitter van de subcommissie TTIP, advocaat en voormalig filmmaker.

Heeft u het gevoel dat de censuur een poging is om conservatieven het zwijgen op te leggen?

– Doe je Facebook, doe je Twitter, doe je blog, wat dan ook. We moeten ertegen vechten. Je moet begrijpen dat we vechten tegen een enorme machine die al jaren gebouwd is.

Wat kunt u mij vertellen over het verschil tussen West-Europa en Oost-Europa? Hoe en wanneer is dit verschil ontstaan?

– Waarden. Een natie die haar waarden verliest, verliest haar ziel. Dat is wat er nu in Polen gebeurt. Onze ziel leeft, de ziel van het westen is dood. In Oost-Europa willen we onze christelijke waarden niet verloren zien gaan. Het Westen heeft zijn ziel verloren. De ziel van Polen leeft nog steeds.

– We gaan Europa terug naar het christendom brengen. Dit is wie we zijn. Dit is waar het op ons continent over gaat

U bent zeer openhartig geweest over uw opvattingen over de islam. Polen is vanaf begin tegen het opnemen van migranten geweest, waarom is het zo’n belangrijke kwestie voor Polen?

– Tijdens de verkiezingscampagne zijn we naar de mensen in Polen gegaan en hebben we met hen gesproken. We hebben hen gevraagd wat voor hen het belangrijkst is. We doen wat ze willen. De kwestie van de illegale immigranten en onze veiligheid was het belangrijkst.

Wat is uw hoop voor de toekomst van Polen?

– Allereerst gaan we het Europa veranderen. Dat is het belangrijkste. We gaan de Europese Unie reorganiseren. En we gaan terug naar de wortels van de Europese Unie en Europa.

– We gaan Europa terugbrengen naar het christendom. Dit is wie we zijn. Dat is waar het voor ons continent om gaat. Dat is wat voor het onze manier van denken om gaat.

– Europees betekent niet divers, Europees betekent christelijk Europa, en dat is wat het is voor ons continent.

– Als de politici zouden besluiten om moslim te worden, vind ik dat niet erg. U kent Polen en Europa, de meeste Europese staten zijn democratisch en iedereen kan geloven wat hij wil geloven, maar in Polen zal ik voor het christendom vechten, voor datgene waarvoor mijn voorouders vochten. Het is waar mijn grootvader voor heeft gestreden en dat is het, het is heel eenvoudig.

– Ik wil Europeaan zijn. En Europees betekent niet divers, Europees betekent christelijk Europees, en dat is wat het is voor ons continent.. Tenzij Saudi-Arabië besluit om divers te zijn en zij ons de kathedraal daar laten bouwen.

– Ik kan ervoor betalen, dat vind ik niet erg. Ik ben serieus als ze moskeeën in Warschau willen hebben, dan moeten ze mij de kathedraal in Saoedi-Arabië laten betalen. Ik zal ervoor betalen.

De Poolse regering heeft een briljante video van de geschiedenis van Polen samengesteld en zoals Dominik zegt, is dit de reden waarom de Poolse bevolking nooit zal toestaan dat hun land wordt ingehaald door de islam. Het is een meeslepende en ontroerende video die ik ten zeerste aanbeveel.

– Elk land heeft een geschiedenis, helden en mooie verhalen. Het gaat niet om je geschiedenis zelf, maar om wat je met je geschiedenis doet. Geeft u om uw geschiedenis en de toekomst? Wij geven om onze toekomst”.

-Dominik Tarczyński-

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7495 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Pools parlementslid: In Oost-Europa willen we onze christelijke waarden niet verloren zien gaan, het Westen heeft zijn ziel verloren

 1. En daar in heeft deze groot gelijk, het Westen is verworden tot een gedrocht, waar de politiek lijders vroeg of laat een zeer, zeer zware, tot voor zullen betalen.
  En met een zware tot bedoel ik letterlijk!
  Je volk laten afslachten en weg kijken, dachten jullie je veilig te waren, denk het niet als een kaars die brand, als een kaars die dooft!

  Liked by 1 persoon

 2. Het Westen is als een circustent waar de perverse clowns met elkaars lul in de hand staan te dansen en de opgewonden toeschouwers met een nat broekje bis, bis, bis staan te gillen. Normale bezoekers zouden de vlammenwerper en een aansteker mee hebben genomen.

  Like

 3. Dominik is 100% correct, misschien zijn die horde barbarians die ons overstromen wel een Goddelijke reactie op het decadente west europa (met name Zweden)

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s