Nieuw

Penis van twee maanden oud moslim jongetje volledig afgebrand – Moeder: “wat gebeurd is, is gebeurd”

De 25-jarige Hiba, een inwoner van Linköping, is een rechtschapen moslima. Dit betekent onder andere dat ze zich niet zonder sluier vertoont, maar ook dat ze gelooft dat ze zowel het recht als de plicht heeft om haar pasgeboren zoontje, Ilyas, genitaal te verminken. De Zweedse speciale wetgeving voor religieuze fundamentalisten geeft haar ook het recht. Nu ligt Ilyas met een volledig zwartgebrande penis in het ziekenhuis. Het is hoogstwaarschijnlijk dat het moeten worden geamputeerd

Soms gaat de mannelijke genitale verminking verkeerd omdat ze wordt uitgevoerd door een zogeheten keukentafel-chirurg, door pure amateurs. Maar zelfs wanneer de mishandeling wordt uitgevoerd door formeel opgeleide zorgverleners, kunnen er ernstige complicaties optreden. In het onderhavige geval is het een persoon in een schoonheidskliniek die blijkbaar niet de laserapparatuur kan hanteren die voor de verminking gebruikt werd.

In plaats van de voorhuid weg te snijden, is de hele penis van Ilya koolzwart verbrand. Het kleine jongetje moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, maar volgens de moeder Hiba zeggen artsen dat er geen bloedcirculatie meer in de houtskoolpenis zit en dat het onwaarschijnlijk is dat het gered kan worden. Specialisten uit Stockholm zijn nu gedwongen om naar Linköping te reizen om te zien of er nog iets te redden is.

Hiba toont geen spijt over wat ze haar zoon aan heeft blootgesteld aan. “Er is niets aan te doen, wat gebeurd is, is gebeurd”, stelt ze laconiek vast. Ze wil echter wel dat de zaak wordt onderzocht, zodat andere moslimjongens niet op dezelfde manier hun penis kwijtraken. Om te stoppen met religieuze genitale verminkingen, noemt ze niet als alternatief.

De gebeurtenis wordt nu onderzocht door een reeds overbelaste politie en openbaar ministerie. Ook de Inspectie voor Gezondheid en Zorg, Ivo, onderzoekt de zaak.

De persoon in de schoonheidssalon die de mishandeling heeft gepleegd, wordt niet genoemd, maar beweert een ervaren arts en chirurg te zijn. Hij heeft zijn medeleven betuigd en houdt staande dat er iets mis moet zijn met de laserapparatuur. Er wordt gezegd dat het speciaal ontwikkeld is voor mannelijke genitale verminkingen en geïmporteerd wordt uit het Verenigd Koninkrijk.

Welke arts- en chirurgievaardigheden deze persoon in kwestie in werkelijkheid bezit, wordt ook niet vermeld. Aan de andere kant wordt aangestipt dat hij, net als Hiba, een islamitische en Arabische achtergrond heeft. Als hij zijn medische opleiding niet in Zweden heeft gevolgd, kan dit betekenen dat de opleiding niet voldoet aan de kwaliteitseisen voor een Zweedse artsopleiding.

Nu rest er niets meer dan af te wachten hoeveel van Ilya’s penis door de necrose [het eindstadium van de celdood] eraf valt en hoeveel, zo die er al is, kan worden gered.

Debat rond mannelijke genitale verminking

Het is onduidelijk of de gebeurtenis van invloed zal zijn op het publieke debat over mannelijke genitale verminking. Binnen medische kringen is men kritisch over deze kwestie en wil men een verbod zien, vergelijkbaar met dat voor de overeenkomstige genitale verminking van meisjes.

Vanuit een fundamentalistisch religieus oogpunt wordt echter aangenomen dat de vrijheid van godsdienst zich uitstrekt tot verminking van de genitale organen van hun kinderen. Dit argument wordt niet gekocht door de oppositie, die beweert dat godsdienstvrijheid individueel is en niet het recht geeft om de godsdienst een ander op te leggen, vooral niet door middel van fysieke mishandeling.

Degenen die de speciale wetten verdedigen die religieuze ouders toestaan om de geslachtsorganen van kleine jongetjes te verminken, zijn van mening dat een verbod de kinderen aan nog grotere gevaren blootstelt. Men gelooft niet dat fundamentalistische ouders zich aan de wet moeten houden, maar zich tot “keukentafelchirurgen” zullen moeten wenden om de verminking uit te laten voeren.

Bron:

Muslimsk omskärelse gick snett – tvåmånaders pojkes penis helt sönderbränd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8202 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

15 Comments on Penis van twee maanden oud moslim jongetje volledig afgebrand – Moeder: “wat gebeurd is, is gebeurd”

 1. Jack vanderVeen // oktober 9, 2018 om 22:02 //

  BEPAALDE geloven schijnen héél progressief te zijn.
  Kijk maar eens nu naar de genderneutraliteitskwestie. Er is niets tussen te krijgen toch.
  Manneke kan later zelf kiezen welke kleren hij gaat dragen.

  Liked by 2 people

 2. Greengo // oktober 9, 2018 om 22:08 //

  ‘Bang om de vraag hardop te stellen, fluisterde mijn toen negenjarige zus: “Zal Allah mij aan mijn haar opknopen? De religieuze Koran-leraar op onze school vertelde ons in de klas dat als we ons haar in het openbaar laten zien, God ons aan ons haar zal ophangen in het hiernamaals en martelen tot in het oneindige. Hij zal ons doen herrijzen als we sterven en ons vervolgens opnieuw martelen,” snikte ze. “Ik ging naar de supermarkt en vergat mijn hijab te dragen. Zal Hij mij nu in het oneindige martelen?’
  https://nl.gatestoneinstitute.org/12874/hijab-kronieken

  Liked by 1 persoon

 3. Heerlijk toch zo’n religieuze koran leraar. Waanzinnige ideologie hoor!

  Like

 4. polderboy // oktober 10, 2018 om 00:33 //

  Een moeder met de compassie van een zwaar gestoorde rat: voor haar eigen kind!
  Zelfs bij de Hitlerjugend wisten ze zulke misbaksel niet te creëren, zoals die Mohammedanen ze bakken.

  Liked by 1 persoon

 5. wel positief dat er weer eentje minder zich voortplant

  Like

 6. Scrutinizer // oktober 10, 2018 om 01:02 //

  Wat een blasfemie toch steeds van die moslims en joden: ze willen god’s creatie verbeteren!
  Beseffen ze wel dat ze eigenlijk aangeven dat de schepper zijn werk niet goed heeft gedaan?

  Liked by 3 people

 7. Joey France // oktober 10, 2018 om 08:18 //

  …Ilyas, GENIAAL te verminken.
  Was dat nu zo bedoeld?

  Like

 8. trebor2110 // oktober 10, 2018 om 08:32 //

  Er wordt gezegd dat het speciaal ontwikkeld is voor mannelijke genitale verminkingen

  Nou dan heeft het z,n werk goed gedaan .

  Like

 9. Was nu toch maar naar die spekzevers gegaan, zit je daar met je roetveegpenis. Gelukkig zei de islamitisch en Arabische achtergronder, die speciaal vanwegen zijn wetenschappelijke opleiding daar naartoe was gelokt, toch nog sorrie want normaal gesproken is die baby schuldig en wordt wegens voodoo in de grond gegraven. Wat een mazzel.

  Like

 10. Dit is trouwens een duidelijk gevsl van zware mishandeling en daar staat hier 4 jaar op. In een beetje ontwikkeld land zouden ze daar de doodstraf middels de langzaam draaiende kuikenversnipperaar voor geven.

  Like

 11. Duchesne // oktober 10, 2018 om 09:44 //

  Perfect afgericht huisdier, van mens zijn is enkel uiterlijk sprake. Welkom in de Islam, waar alles is zoals het is en niemand verantwoording draagt voor de eigen daden.

  Paradijs der gekken.

  Goud, wil iemand goud?

  Liked by 1 persoon

 12. Als je de zweden erop loslaat zullen ze er wel een genderneutrale freak van maken….?

  Like

 13. maar hoe moet hij nu straks, als een echte moslim, zweedse meisjes verkrachten ?

  Like

 14. paulzwueste // oktober 10, 2018 om 16:55 //

  Totaal gestoord.
  Dat volk in Zweden.
  Vandaar dat ze onderontwikkeld menselijk afval laten binnenstromen dat onbelemmerd in ’n zogenaamd “westers land” misdaden tegen de menselijkheid kan blijven bedrijven!

  Like

 15. niet zo katten op zweden paul, holland, canada en anderen doen hevig hun best om zweden van de debielen troon te stoten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s