Nieuw

Marine Le Pen: De EU is “totalitair” geworden

Vorige week vergeleek voormalig Ukip-leider Nigel Farage de EU met de Sovjet-Unie. Tijdens een persconferentie met de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini gisteren, noemde Marine Le Pen de Unie voor “totalitair”.

Maandag kwamen Marine Le Pen, partijleider van de Assemblée nationale in Frankrijk (voorheen het Nationaal Front), en de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken en vice-premier Matteo Salvini in Rome bijeen.

De twee politici bespraken plannen voor wat zij “een alternatief Europa” noemen.

Het is hun bedoeling om een verkiezing-alliantie te vormen voor de verkiezingen voor het Europees Parlement in mei volgend jaar.

– We vechten niet tegen Europa, maar tegen de EU, een systeem dat totalitair is geworden. Wij strijden tegen de EU om het echte Europa te redden, aldus Le Pen tijdens een persconferentie.

Volgens Matteo Salvini zullen de verkiezingen voor het Europees Parlement een “revolutie” zijn en  de EU fundamenteel te veranderen. Dit zal gebeuren door zoveel mogelijk nationalistische partijen in de EU in één en dezelfde groep te verenigen.

Salvini en Le Pen willen een EU zien waar de macht van de natiestaten komt.

– We delen hetzelfde idee over Europa, over landbouw, arbeid en de strijd tegen immigratie, zei Matteo Salvini.

– Wij zijn tegen de vijanden van Europa, Jean-Claude Juncker en Pierre Moscovici, die zich in de bunker van Brussel hebben gebarricadeerd.

Zowel Juncker als Moscovici, die de Europese Commissie leiden, hebben geprobeerd de Italiaanse regering ervan te overtuigen de begrotingsregels van de EU niet te overtreden.

– Maar we zullen niet wijken, legt Salvini uit. Speculanten die tewerkgaan zoals George Soros investeren in de ineenstorting van Italië en kunnen vervolgens onze kostbare bedrijven kopen tegen goedkope prijzen, zei hij, en legde uit dat dit nooit zal gebeuren.

Volgens Le Pen zullen de verkiezingen voor het Europees Parlement in 2019 het begin zijn van een nieuwe EU die tegen “globalisme” is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Marine Le Pen: De EU is “totalitair” geworden

 1. Wat een verrassing. In een bestuur waar niemand wat te zeggen heeft buiten dat bestuur zelf en het logge apparaat krijg je al snel een dictatuur. Niemand weet van elkaar wat ze doen en niemand weet het te doorbreken.

  Like

 2. Duchesne // oktober 9, 2018 om 17:58 //

  Het kan beter qua titel: giga kankergezwel in de EU ontdekt: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2658004/timmermans-wil-juncker-opvolgen

  okee, dit is de weg naar totale dictatuur, deze gek zal direct alle deuren opengooien. Nu is de datum van uiterste houdbaarheid van de EU bekend.

  Begin maar te mobiliseren, waanzin heeft een naam en een gezicht. Kanker nu trouwens ook.

  Sick basterd on the horizon.

  Like

 3. tim pietersen // oktober 9, 2018 om 18:18 //

  euronews = 90% eurofiele linkse fakenews

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s