Nieuw

Man doodgestoken door cultuurverrijker in winkelcentrum Malmo

Een man werd dinsdagochtend in een winkelcentrum in het centrum van de wijk Rosengård in Malmö doodgestoken, en kort daarna werd een verdachte in een nabijgelegen appartement gearresteerd.

De politie werd kort na 9.00 uur gewaarschuwd nadat er een gevecht uitbrak in het Rosengård Centrum, een populair winkelcentrum met een supermarkt, restaurants en een groot aantal kleine, lokale winkels.

Toen ze aankwamen, ontdekten ze dat het slachtoffer al ernstig gewond was geraakt en hij stierf voordat er een ambulance arriveerde om hem naar het ziekenhuis te brengen.

“Hij werd in een winkel doodgestoken”, vertelde Stephan Söderholm, woordvoerder van de politie van Malmö, de krant Sydsvenskan. “Het winkelcentrum is geëvacueerd en afgezet.

Kort daarna deed een team van agenten een inval in een nabijgelegen appartement, waar ze een man arresteerden. “De persoon die we zochten werd gevonden in verband met de inval in het appartement dat we besloten te doen”, schreef de politie in een verklaring van anderhalf uur later.

Magnus Pettersson, de officier van justitie die de zaak behandelde, zei dat de man die gearresteerd was verdacht werd van moord en dat zowel hij als de getuigen vandaag formeel door de politie zouden worden ondervraagd.

“Eén persoon wordt nu vastgehouden op verdenking van moord,” vertelde hij aan de Zweedse omroep SVT. “Zowel de verdachte als het slachtoffer zijn van middelbare leeftijd, maar hoe het tot het gevecht kwam, kan ik op dit moment niet zeggen”.

The Local >>

Volgens dit bericht weigerde de politie de identiteit vrij te geven. De twitteraar vraagt: “Vraagt u zich nog of welke groeperingen er bij betrokken waren?” Hint, kijk links op de foto:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Man doodgestoken door cultuurverrijker in winkelcentrum Malmo

  1. Erg ,maar ze roepen dit over zichzelf af, misschien komt er na jaren iets los bij de mensen dat zegt ,ze zijn niet verward ,maar doen dit opzettelijk .

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s