Nieuw

Londense politiebaas sloot zijn deuren en keek door het autoraam hoe de Westminster terreuraanval voor hem ontvouwde

Chicken

De waarnemend commissaris van de Metropolitan Police was aanwezig bij de terreuraanslag in Westminster in 2017, maar bleef in zijn auto met de deuren op slot zitten en keek toe hoe Khalid Masood voetgangers overreed en vervolgens de politieagent Keith Palmer aanviel met twee messen.

Craig vertelde tijdens het onderzoek dat zijn “instinct” was om eruit te komen en te helpen, maar dat hij “geen beschermende uitrusting had, geen radio, en twee collega’s met mij die heel benauwd waren”, schrijft Breitbart.

– Als iemand eruit was gestapt zou, zoals de manier waarop deze Masood zich gedroeg, iedereen die hem in de weg stond een doelwit zijn geweest, voegde hij eraan toe.

– Ik denk dat iedereen die dat individu in de weg had gestaan, ernstig letsel zou hebben opgelopen, zo niet de dood.

Dit is inderdaad wat er is gebeurd met politieagent Palmer, die ongewapend was op het moment van de aanval en niet kon rekenen op gewapende ondersteuning, aangezien enige tijd eerder een statische verdedigingspost met vuurwapens bewapende politieagenten bij de poorten van het parlementsgebouw is gesloopt, ten gunste van lopende patrouilles.

Craig was vanuit zijn auto getuige van de moord op politieagent Palmer en zag de radicale islamitische terrorist “twee vastberaden messteken” toebrengen aan de veteraan van het Britse leger, die hij zag “achterwaarts bewegen en toen op de grond vallen”.

– De aanvaller had zo’n blik waarvan je weet, als ze je in de gaten krijgen, achter je aan gaan. Hij leek er absoluut op gericht om iedereen aan te vallen die hem in de weg stond, voegde Craig eraan toe.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7524 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on Londense politiebaas sloot zijn deuren en keek door het autoraam hoe de Westminster terreuraanval voor hem ontvouwde

 1. Schandalige laffe slapjanus deze Craig. Geen wonder dat Engeland overlopen wordt met zo’n softies aan het roer. Waarom worden politiemensen niet uitgerust met vuurwapens in deze extreme “moslimtijden”? Daarnaast zou een standaard cursus man tot man gevecht ook niet onverdienstelijk zijn voor politiemensen. Maargoed, wie ben ik?

  Like

 2. Gekloot // oktober 9, 2018 om 08:38 //

  Heel vreemd dat politieagenten geen wapens meer dragen en ook niet meer instaat zijn om een genderneutraal tot genderneutraal gevecht te kunnen uitvoeren. Triest allemaal.

  Like

 3. Arminius // oktober 9, 2018 om 08:54 //

  Vieze laffe honden als militair veteraan en ex-horecaportier heb ik talloze malen in situaties als deze gestaan maar nooit en nooit een collega in nood in de steek gelaten. Met een wapenstok durf ik als midden 50er iedere messentrekker wel een lesje te leren, toekijken hoe je collega vermoordt wordt als commissaris van politie. Ik zou liever sterven dan toekijken ook ongewapend laffe, laffe honden.

  Liked by 2 people

 4. Duchesne // oktober 9, 2018 om 09:10 //

  “Als iemand eruit was gestapt zou, zoals de manier waarop deze Masood zich gedroeg, iedereen die hem in de weg stond een doelwit zijn geweest, voegde hij eraan toe.
  Ik denk dat iedereen die dat individu in de weg had gestaan, ernstig letsel zou hebben opgelopen, zo niet de dood.”

  Zo denkt een agent. Nog iemand vragen over het nut van zelfbescherming en het bezit van wapens? Discussie afgelopen, wijzig de wet.

  En de humor is dat zulke politiefiguren wel anderen naar de cel sturen voor wapenbezit ter verdediging zonder ooit iets te hebben misdaan en ze daar te laten sterven.
  Bijvoorbeeld P.A. Luty….. https://www.forgottenweapons.com/weapons-as-political-protest-p-a-lutys-submachine-gun/

  Like

 5. Wat een LAFFE HOND die Commissaris en die luizen die achterin zaten in die auto met de deur op slot,ze hebben een auto en dan rij je die terrorist toch gewoon plat en nog een keer achteruit voor de zekerheid,dit is DOOD DOOR SCHULD van die lieden in die politieauto en geef die mensen een pistool.wat een Laf Land is Engeland geworden net als Zweden.

  Like

 6. bozeoudeman // oktober 9, 2018 om 13:29 //

  Deze ongetwijfeld, net als in Nederland, door gore politici in de functie van politiecommissaris aangestelde lafbek, zag onder andere een heldhaftige collega vermoord worden en deed niets, de schooier liet het gebeuren maar zei vast en zeker wel: ”Foei crimineel dat mag je niet doen!”

  Liked by 1 persoon

 7. Von Puffelen // oktober 9, 2018 om 13:47 //

  Simpel, u mag geen wapens bezitten want u moet dood.

  Like

 8. Hij zat in een schitterend wapen, kon hij zijn auto niet gebruiken?
  Is er een video beschikbaar?

  Liked by 1 persoon

 9. koddebeier // oktober 9, 2018 om 18:05 //

  Laffe smeerlap !!!

  Like

 10. Duchesne // oktober 9, 2018 om 18:06 //

  Hoe meer ik lees wat die politie lulhannes zegt, hoe meer walging ik ervan krijg. Letterlijk zonder enige scrupules vertellen hoe lekker laf hij was. Het iq van een luciferdoosje waakt over u. Beuhhhh !

  Like

 11. Von Puffelen // oktober 9, 2018 om 21:49 //

  Ondertussen in de UK

  Like

 12. Republikein // oktober 10, 2018 om 10:18 //

  Schuldig aan moord maar gaat door met zijn leven.

  Like

 13. Stop the political witch hunt against British troops!
  https://www.therebel.media/standwithourlads

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s