Nieuw

Israel must continue Syria strikes despite S-300 delivery: Netanyahu

JERUSALEM: Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu said he told Russia’s vice premier in talks Tuesday that Israel must continue to hit hostile targets in neighboring Syria, despite Moscow’s decision to equip Damascus with advanced air defense missiles.

Netanyahu said at a press conference that he told Maxim Akimov in talks in occupied Jerusalem that Israel would continue to fight what it says are Iranian attempts to entrench itself militarily in Syria and channel advanced weaponry to its ally, Hezbollah.

The Daily Star >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9816 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Israel must continue Syria strikes despite S-300 delivery: Netanyahu

  1. Israël zal ongetwijfeld eerst de s-300 raketten weten uit te schakelen, en dan de hezbollah wapens vernietigen

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s