Nieuw

Boze steelzigeunerin betrapt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Boze steelzigeunerin betrapt

 1. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2018 om 00:43 //

  Je zou dat smerige stinkende gleufdier met haar grote muil toch het liefst meteen neerhoeken?!? Narigheid is alleen dat je dan zwaarder gestraft wordt dan zo’n draaideurcrimineel.

  Like

 2. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 02:48 //

  @Tijl
  En plots moet ik aan de sharia denken. Wat zegt die over dieven? Hoe worden die gestraft?

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2018 om 02:51 //

  Scrutinizer het is een zigeunerin meen ik dus die valt niet onder de sharia, gelukkig voor haar want dan had het haar een hand kunnen kosten. Dat steelt gelijk een stuk moeilijker 🙂

  Like

 4. Zigeuners erkennen het hele concept van eigendom niet.

  Dan houdt het wel een beetje op. Zijn net zo schadelijk als communisten die denken dat de staat alles in beslag kan nemen, of kapitalisten die denken dat prive-personen alles in beslag mogen nemen.

  Met dit verschil dat de laatste twee er eerst wetten voor invoeren om hun misdaden mee te legitimeren, en Roma dat veel teveel moeite vinden.

  Like

 5. Henk der Niederlander // oktober 9, 2018 om 04:28 //

  Even een klein feitje.
  Zo omstreeks 1990 was Ik in Cluj Napolska Roemenie en kwam daar via een Roemeense kennis op een zigeunerbruiloft terecht.
  De bruid was een meisje van ongeveer 13 jaar oud die was uitgehuwlijkt aan een andere familie voor de prijs van 100.000 mark met de garantie erbij dat ze dat geld binnen 2 jaar terug verdiend zou hebben via diefstal.
  In het kort dus de mentaliteit van de zigeuners.
  Ook in mijn tijd dat Ik in Bulgarije was zag Ik dezelfde soort van mentaliteit overal opduiken.
  Hier in het westen doet de gutmensch graag zielig over de zigeuners maar niemand die dat geteisem werkelijk kent of begrijpt terwijl ze in deze landen inderdaad gediscrimineerd worden, maar de reden dat ze deze discriminatie aan zichzelf te danken hebben kijkt iedereen maar het liefste bij weg.

  In de 90er jaren was een of andere Europeesche muts in Bulgarije om de rechten van de zigeuners te verdedigen waarbij iemand zei dat het voor deze muts beter zou zijn om niet in een hotel te verblijven maar gebruik zou kunnen maken van de zigeuner gastvrijheid en dus zolang ze daar was dus heerlijk bij haar vrienden kon logereren.
  Je begrijpt natuurlijk dat ze toch maar liever in het hotel bleef logeren.

  Liked by 2 people

 6. Britain’s Child Beggars (BBC Documentary)

  Like

 7. Gekloot // oktober 9, 2018 om 10:30 //

  Toen ik laatst in Albanië was zag ik hetzelfde. Ben er zelf niet zo gevoelig voor maar de vrienden van mij waar ik mee was, wel. Overal waar ik kom wordt er gebedeld. Was een tijdje geleden in Afrika waar er 3 bedelaars op een rijtje zaten. Ik wilde wel wat geven maar als je er één geeft moet je dat de andere ook doen. Liet een biljet zien en dat moesten ze verdelen. Dat konden ze wel want de tas ging open en die zat vol met biljetten in van 50, 20, 10 en 5 en de nodige munten.
  Ik had uiteindelijk maar €1 gegeven voor deze 3 bedelaars samen maar dat is het mij wel dik waard geweest. Leergeld betaald dus.

  @Fubar Een prachtige BBC Documentary. Dankjewel.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2018 om 11:28 //

  Door geld te geven houd je de bedelaars in stand.
  Heb een paar vrij simpele stelregels of beter gezegd; ik heb er één en dat is dat ik nergens geld aan schenk, niet aan bedelaars, niet aan zogenaamde straatkrant verkopers (wat in feite hetzelfde is) niet aan hulpacties gewoon aan niets.
  Waarom ?
  Ik heb mijn leven lang belasting afgedragen aan een overheid die denkt beter te weten waar mijn zuurverdiende centjes aan moeten worden uitgegeven.
  De omslag daartoe kwam toen destijds minister Pronk (PvdA hoe kan het ook anders) met een hongernegertje op de arm en met tranen in de ogen zei dat hij 60 miljoen gulden zou overmaken om de hongersnood te verhelpen. Ik had zojuist geld overgemaakt naar de een of andere hulporganisatie. Enkele dagen later kwam ik erachter dat het betreffende land al jaren structureel 80 miljoen gulden per jaar ontving ! Die 60 miljoen kwam daar nog eens bovenop !!
  En dat was dan alleen van Nederland, ook andere landen deden vrolijk mee aan dat schenken van belastinggeld.
  Nog even daarna kreeg ik een epistel onder ogen waarin de mega-salarissen van directieleden van hulporganisaties vermeld werden.
  En toen besloot ik; ik pas, ik geef geen cent meer, aan niets, aan niemand. Dat doet mijn overheid voor mij, tegen mijn zin maar daar is nooit om gevraagd.

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 11:34 //

  @Tijl
  Klopt, maar als ie al was ingevoerd (met goedkeuring van Donner), dan was die zigeunerin er ook onder gevallen.

  Like

 10. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 11:37 //

  @Fubar
  U vergist zich.
  Probeer maar eens zonder toestemming iets te stelen (euh, pardon “nemen”) van een zigeuner en zie hoe ie reageert. Ze kennen het concept eigendom héél goed alleen niet voor een ander.
  In dat opzicht net als communisten inderdaad: probeer maar eens iets van hen te nemen.
  Beiden huldigen het principe dat alles wat ze zelf gestolen hebben (cq. voor zich laten stelen hebben via het belastingstelsel), verder hun eigendom is.

  Like

 11. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 11:41 //

  @Fubar
  Overigens denken echte vrije amrkt kapitalisten (niet te verwarren met bij de overheid lobbyende corporatisten!) helemaal niet dat ze zomaar zaken in beslag mogen nemen anders dan wanneer er een vrijwillig afgesloten contract aan ten grondslag ligt, waarna de andere partij zich vervolgens er niet aan houdt.
  Ja, dan kan je bv. beslag laten leggen op de bankrekening van een niet betalende huurder o.i.d. Anders niet. Dus waar u de beschulduging vandaan haalt dat kapitalisten zomaar (als waren het politici) andermans zaken in beslag mogen nemen, is me onduidelijk.

  Liked by 1 persoon

 12. Morgen is er weer een inzamelingsactie op de tv voor Sulawesi. Het is erg wat er is gebeurd maar wat blijft er nu weer aan de strijkstok hangen?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s