Nieuw

Bosnische politie vuurt waarschuwingsschoten om een aanval door ‘vluchtelingen’ af te wenden

Bihac - 'vluchtelingen' op doorreis

SARAJEVO: De Bosnische politie zegt dat een politieagent waarschuwingsschoten heeft afgevuurd om een aanval door migranten in een noordwestelijke stad af te wenden.

Een verklaring dinsdag zei dat het incident gebeurde in een migrantenkamp in de stad Bihac, vlakbij de grens met Kroatië.

De politie zegt dat ze maandagavond ter plekke werden geroepen vanwege migrantengevechten waarbij verschillende mensen gewond raakten.

De verklaring zegt dat de politie probeerde het gesprek aan te gaan maar dat tientallen ‘migranten’ de politie aanvielen en met stenen en andere voorwerpen gooiden.

De politie zegt dat een van de agenten vier schoten in de lucht heeft afgevuurd om de aanval af te wenden, volgens the Daily Star.

Migranten zijn op doorreis in het noordwesten van Bosnië om te proberen over te steken naar het naburige EU-land Kroatië voordat ze verder trekken naar West-Europa.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Bosnische politie vuurt waarschuwingsschoten om een aanval door ‘vluchtelingen’ af te wenden

 1. En dat aggressieve onaangepaste gedrag zouden we in onze tolerante vredelievende/menslievende samenleving moeten toelaten?
  En hoe gaat dat dan met onze kinderen?

  Liked by 1 persoon

 2. Ach, die arme vluchtelingen, gelukkig voelen ze zich al echt thuis om stenen te gooien naar hun gastheren

  Like

 3. Binnen afzienbare tijd ook hier zeer wel mogelijk als de ratten zich verenigen……

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s