Nieuw

Franse vrouwen demonstreren ten gunste van migranten – worden beroofd door migranten

Twee vrouwen keerden afgelopen zaterdag terug van een pro Aquarius-migranten demonstratie toen ze het pad kruisten van drie onbegeleide minderjarige migranten van 15 en 13 jaar. Ze werden aangevallen en een van hen rukte haar gouden ketting af.

Omstreeks 16:00 reed een lokale winkeleigenaar met zijn 12-jarige zoon op de brommer toen hij geschreeuw hoorde en twee vrouwen van 50 tot 60 jaar zag rennen in een wandelgang van een gebouw, achtervolgd door drie jonge mannen. Het trio kwam naar buiten en rende weg, na het afrukken van de gouden ketting van de nek van een van de slachtoffers.

– Ik had mijn zoon net opgehaald van zijn boksles, toen ik op de rue Marceau, tussen Gambetta en Jeu de Paume, vrouwen hoorde schreeuwen en twee dames van 50 tot 60 jaar zag rennen in de hal van een gebouw achtervolgd door drie jonge mannen. Na het afrukken van de gouden ketting van de nek van een van de slachtoffers kwam het trio kwam naar buiten en rende weg. Ik heb mijn zoon onmiddellijk bij de twee dames afgezet om hen gerust te stellen en met de  scooter heb ik de drie personen achtervolgd die op de trottoirs van de Jeu de Paume boulevard renden. Twee politieagenten op patrouille die getuige waren van deze achtervolging, interfereerde toen ik net twee van de aanvallers had gepakt, zegt de winkelier die anoniem wil blijven.

Terwijl de politieagenten, snel versterkt door een andere politiepatrouille, de twee tieners in de boeien slaan, gaat de dappere getuige op zijn scooter op zoek naar hun medeplichtige.

– Ik vond hem op de Alexandre Cabanel. Ik blokkeerde hem met het voorwiel van mijn scooter, ik sprong op hem en nam hem in een wurggreep om hem de gouden ketting die hij in zijn mond had verborgen te laten uitspugen.

– Daarna nam ik hem mee terug naar de politieagenten die nog op de Jeu de Paume-boulevard stonden, voordat ik naar de rue Marceau ging om mijn zoon te zoeken, die ondertussen de twee dames had getroost en aan wie ik de ketting heb teruggegeven. Ze hebben me heel erg bedankt. Ik vertelde hen dat ik alleen maar mijn burgerplicht had gedaan; Dat ik trots was om onder de ogen van mijn 12-jarige jongen burgermoed te tonen.

Het hele gebeuren is nogal ironisch wanneer men zich bedenkt dat de twee slachtoffers net terugkwamen van een bijeenkomst die werd gehouden ten gunste van de migranten.

Bron:

https://e-metropolitain.fr/2018/10/07/montpellier-courageux-commercant-neutralise-trois-arracheurs-de-colliers/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Franse vrouwen demonstreren ten gunste van migranten – worden beroofd door migranten

 1. Von Puffelen // oktober 8, 2018 om 16:35 //

  Verstand komt met de jaren, nog even volhouden.

  Liked by 1 persoon

 2. Dan weten ze nu uit ervaring waar ze het voor doen. Als die migranten hadden gevraagd of zij de dames even mochten neuken, dan hadden zij dat misschien wel lekker gevonden.

  Liked by 2 people

 3. koddebeier // oktober 8, 2018 om 16:43 //

  Er bestaat toch nog zoiets als gerechtigheid !! Stel Sufkutten !!

  Liked by 1 persoon

 4. Dat heet karma. 🙂

  Liked by 1 persoon

 5. ieznogoedh // oktober 8, 2018 om 17:30 //

  Domheid wordt gestraft. Altijd!!!

  Liked by 1 persoon

 6. Sommige mensen leren het ook nooit.

  Liked by 1 persoon

 7. MGTOW91 // oktober 8, 2018 om 19:41 //

  Laat ze maar lijden.

  Like

 8. Onnozele sukkels…

  Like

 9. boorzalf // oktober 8, 2018 om 21:13 //

  Hier nog een stel van die halve garen, tis toch niet te geloven dit.

  Liked by 1 persoon

 10. Stelletje onnozelaars… vooral blijven ontvangen met open benen uh armen

  Like

 11. MGTOW91 // oktober 8, 2018 om 22:06 //

  @Boorzalf

  Zo hersendood als ze zijn, ben ik wel benieuwd wat voor een voedingspatroon deze mensen hebben. Het is bekend dat vegetariërs, maar veganisten in het bijzonder, vaak te kampen hebben met ondervoede hersenen door gebrek aan dierlijke voedingsstoffen. Geen toeval dat de meeste vegetariërs en veganisten onder het linkse volk te vinden zijn.

  Like

 12. trebor2110 // oktober 8, 2018 om 22:13 //

  Maar nu de vraag was de winkelier een autochtoon of een allochtoon

  Like

 13. Wanneer deze meneer vantevoren had geweten dat deze twee ‘mutsen’ net van bovengenoemde bijeenkomst terug kwamen, zou hij zich dan dezelfde inspanning hebben getroost……….

  Vragen, vragen,…….

  Like

 14. Scrutinizer // oktober 8, 2018 om 23:36 //

  Zou me nix verwonderen mocht deze held aangeklaagd worden wegens geweldpleging tegen minderjarigen terwijl ie zelf (noch de dames die ie verdedigde) niet in gevaar was.
  De meeste Europese landen hebben een vergelijkbaar pervers rechtsysteem en kijk naar wat er gebeurde met de Duitse vader die de belager van zijn dochter een klap gaf…

  Liked by 1 persoon

 15. Gekloot // oktober 9, 2018 om 09:07 //

  @boorzalf Heb mijn reactie op het filmpje van het koortje toch maar verwijderd omdat ik zag dat er ook kinderen bij betrokken zijn.

  Like

 16. Helaas zijn deze k.t wijven niet “gepakt” dan is er nog een kans dat ze anders gaan denken, hoewel…..

  Like

 17. Dat was hun dankbaarheid jegens deze dames, haha…ik denk niet dat die ooit nog gaan meedoen aan een pro-asielzoekers demonstratie… 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s