Nieuw

EU rapport – De EU heeft ruimte voor 3.8 miljard immigranten

We  waren bekend met het in 2000 verschenen VN plan – Replacement Migration: Is It a Solution to Declining and Ageing Populations? – waarin gepleit wordt voor de immigratie van absurde aantallen migranten.

The numbers in scenario VI, which keeps the potential support ratio constant, are extraordinarily large. In Japan, for example, the total number of migrants in scenario VI is 524 million (or 10.5 million per year). For the European Union, the total number of migrants in this scenario is 674 million (or 13 million per year). (bron, pagina 3)

We waren ook bekend met het EU-rapport dat in 2009 verscheen – on a Common Immigration Policy for Europe: Principles, actions and tools – In het document wordt een prognose van de Europese Commissie geciteerd over 60 miljoen arbeidsmigranten die in 2050 nodig zijn om de economische gevolgen van de vergrijzing te dempen. (NRC)

Bovenstaande hadden we besproken in dit stuk: Resolutie 1605 en 1743 – Het Dhimmi-statuut voor de Europese Volkeren

Dat was een redelijk complete opsomming van alle plannen om ons continent van ons te vervreemden dachten wij …

Maar dat haalt het niet bij dit EU rapport uit 2010 (PDF – 144 pagina’s):

STUDY ON THE FEASIBILITY OF ESTABLISHING A MECHANISM FOR THE RELOCATION OF BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION

Ook bij de EU blijft de CAPS knop wel eens hangen blijkbaar.

En het staat er echt, op pagina 112:

“Bevolking capaciteit berekend op dichtheid drempel”

Vertaald – Hoeveel ratten er in het kooitje passen volgens de eigenaren van het proefdierlaboratorium waar ze onze landen in aan het veranderen zijn.

THE RELOCATION OF BENEFICIARIES OF INTERNATIONAL PROTECTION

Vertaald – ze bestempelen negers tot vluchtelingen die recht hebben op internationale bescherming en dan mogen ze er naar hartelust mee de wereld over schuiven, en per toeval is de eindbestemming dan Europa. Niet Zuid-Amerika, of Afrika dat allebei vele malen minder dichtbevolkt is.

Nee, de eindbestemming is het al meest dichtbevolkte continent. En dan rekenen ze uit hoeveel er maximaal op passen per vierkante meter. Als het doel nu nog niet duidelijk is van dit genocidale tuig …

Wij hebben nog niet het hele rapport gelezen, omdat dagen nou eenmaal maar 24 uur hebben en we ook nog wel eens wat anders doen. Als we er aan toekomen voegen we het hier wel toe. En verder staat de commentsectie u ter beschikking …

Via.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

12 Comments on EU rapport – De EU heeft ruimte voor 3.8 miljard immigranten

 1. Von Puffelen // oktober 8, 2018 om 18:55 //

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // oktober 8, 2018 om 20:06 //

  Onze planners hebben de teller voorlopig op ruim 25 miljoen gezet zie ik.
  Er moeten natuurlijk wat jachtgebieden in Afrika voor de elites bijkomen dus leegjagen die bende richting Europa, 2 vliegen in 1 klap.
  Het door ons gesponsorde WNF is daar al decennia mee bezig.
  Wie hebben die club opgericht? dan moeten er toch bellen gaan rammelen.
  20 jaar geleden.
  “Meer dan acht miljoen vierkante kilometer van de wereld is benoemd tot wildpark of anderszins beschermd natuurgebied. Het is een gebied groter dan het gehele continent van Australië, groter dan India, Afghanistan, Iran en Irak tezamen, en het wordt direct geregeerd door organisaties als het WNF, die de mensen die er wonen behandelt als slaven.”
  https://www.groene.nl/artikel/het-wereld-natuur-leger

  https://isgp-studies.com/1001-club-of-the-wwf

  Liked by 1 persoon

 3. En zo wordt definitief “Het Oude Continent Europa” naar de afgrond geleid.

  Like

 4. tim pietersen // oktober 8, 2018 om 23:28 //

  volgens mij kunnen er makkelijk 3.7999999 miljard naar israel

  Liked by 1 persoon

 5. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 00:06 //

  Nou hebben ze wat mij betreft wel wat overdreven (en ik zit zeker niet op hangmat-migranten te wachten!) maar anderzijds beschouw ik NL of B niet als verstikkend vol (zelfs HK of Singapore is nog heel leefbaar en daar woont veel meer volk per km2) dus als je gewoon B als maatstaf neemt dan kan de EU-27 bij gelijke bevolkingsdichteheid ca. 3x zoveel mensen huisvesten als vandaag, oftewel een miljard erbij. Oh, en overigens: die zouden dus allemaal in de “EU-24” geplaatst worden immer NL, B en Malta zijn nu reeds op of boven die bevolkingsdichtheid van B.
  Qua leefbaarheid zie ik er geen graten in, althans louter qua bevolkingstoename.
  Het maakt natuurlijk wel een enorm verschil, WIE je precies binnenlaat. Christelijke Latino’s, Boers, Katholieke Filipijnse nurses, … zie ik best zitten. Anderzijds zijn er ook groepen mensen die -aantoonbaar!- minder goed integreren. Het is dus wel zaak selectief te zijn.

  Like

 6. Von Puffelen // oktober 9, 2018 om 01:16 //

  Europa is vol genoeg, op de rest van de planeet is veel meer plaats.

  Like

 7. Beetje rare redenering dat van mensen nodig hebben namelijk die miljoenen die hierheen komen met hun gatenkaas van AOW gat en verzekeringsgaten die worden ook oud en wie gaat dat dan betalen? weer een paar miljard sloebers erbij?
  Zoveel onrendabele is de teloorgang van een land.

  Like

 8. VN plan he? daar moeten we dus vanaf.

  Like

 9. Von Puffelen // oktober 9, 2018 om 10:33 //

  Turkije heeft er nog een paar in de aanbieding.
  Je kunt ze zo voor de hondenkar spannen.

  Like

 10. ieznogoedh // oktober 9, 2018 om 12:44 //

  Shiiiiit, 3,8 Miljard uitkering erbij!
  Dan moet het tractement van die non-valeurs in Brussel wel flink omlaag, anders gaat dat niet lukken.

  Like

 11. De geschiedenis gaat zich herhalen… daar in Brussel hebben ze niet geleerd van de jaren 40-45…. wie niet wil leren van de het verleden weet wat de toekomst zal brengen

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Over de Chazaren/Khazaren – Home

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s