Nieuw

De islamisering van Rome: Een schokkende vergelijking tussen 1950 en 2010

Nadat Italië in 1981 een structureel immigratiebeleid had aangenomen, veranderde het land snel. Een video geeft inzicht in de verandering van de hoofdstad Rome in slechts 60 jaar tijd.

Natuurlijk is het Colosseum van Rome niet elke dag gevuld met moslims, maar het aantal moslims in Italië is enorm gegroeid, wat te zien is op de straten van Rome.

Tot het einde van de jaren tachtig was er geen massale islamitische migratie naar Italië. Sinds het land zijn migratiebeleid in 1981 veranderde, verdubbelde het aantal migranten van 321.000 naar 625.000 (1,1 procent van de bevolking) in slechts 10 jaar tijd.

Sindsdien is de migratie dramatisch toegenomen en in januari 2016 wonen er meer dan 5 miljoen buitenlanders in Italië, of ongeveer 8,4 procent.

Bijna een derde van hen is moslim en het aantal is tussen 1999 en 2009 met 130 procent toegenomen.

Zoals we al eerder hebben gezegd, is Europa verenigd door een geschiedenis van de Romeinse cultuur, waarvan een voorbeeld het burgerlijk wetboek is dat door alle naties is aangenomen.

Culturen worden bij een invasie alleen in stand gehouden als de invasiemacht een interne wens heeft om de cultuur van het gastland over te nemen.

Wanneer dat verlangen ontbreekt, zal de cultuur vervagen in duisternis. Een cultuur kan immers alleen maar hopen om te overleven als er mensen zijn die haar in stand houden.

Bron:

The Islamisation of Rome: A shocking comparison between 1950 and 2010

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on De islamisering van Rome: Een schokkende vergelijking tussen 1950 en 2010

 1. bedonderde burger // oktober 8, 2018 om 08:50 //

  Wat denk je van Nederland:
  Cijfers van het CBS, dus niet zomaar wat gebrul. In 1947, vlak na de oorlog waren er pakweg 300 moslims in Nederland, in 1960 was dit aantal gegroeid naar 1400. Iets meer dan 10 jaar later, in 1971, waren dit er al bijna 55.000, in 2000, iets meer dan 50 jaar later waren er 800.000 moslims in Nederland en nu anno 2017 stelt men dat er officieel 1.000.000 moslims in Nederland zijn, officieus met de vele illegalen erbij zal dit eerder 1.500.000 zijn. In 70 jaar tijd is de moslimbevolking van 300 gestegen naar minimaal officieel 1.000.000, officieus 1.500.000. Reken dan zelf naar uit hoeveel het er over 10 jaar zijn als er niets tegen de invasie wordt ondernomen.

  Like

 2. Gekloot // oktober 8, 2018 om 09:12 //

  @bedondere burger. We werden hier velen jaren geleden al voor gewaarschuwd. Maar degene die dat riepen werden weggezet als o.a. rascist, fascist etc.etc. Nu zitten we dan met de “gebakken peren” en moeten wij ons Nederland opnieuw veroveren. Te triest voor woorden allemaal. Wanneer worden we wakker?

  Like

 3. Als er niks aan gedaan wordt hebben we ergens in Europa burgeroorlog binnen 10 jaar, je kan de spanning nu al voelen in de grote steden en misschien is het al eerder zover. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar mijn instinct zegt me al een tijd dat ik me moet voorbereidden.

  Like

 4. ieznogoedh // oktober 8, 2018 om 17:36 //

  ongeveer 8,4 procent
  Ha, nog maar 1,6 procent te gaan en dan begint het gedonder pas goed.
  Misschien kan Salvini die waanzin weer terugdraaien.

  Like

 5. Janndeman // oktober 8, 2018 om 19:29 //

  Ik heb hetzelfde gevoel. na de rellen laatst in Utrecht is maar weer eens duidelijk dat je van de staat geen bescherming hoeft te verwachten. Als er vandaag op een appgroep besloten wordt om met messen en knuppels een hele buurt te terroriseren dan heb je maar zelf je huis en haard te verdedigen. De politie gaat achteraf wel een ´goed gesprek met kopje thee´ voeren bij de lokale haathut. Ik zou zeggen zelfverdediging voor het hele gezin en wapens in huis. Als de poep eenmaal aan de knikker is dan is het te laat.

  Like

 6. antiislamnu // oktober 8, 2018 om 22:38 //

  Met dank aan de linkse rakkers die hier de vruchten van plukte totdat er ineens een islamitische partijen waren d.e.n.k/ n.i.da
  En die mogen wel mee regeren en besturen maar de tweede partij van Nederland wordt buitengesloten dat is toch wat mensen woord het niet eens tijd dat we voor ons zelf op komen.
  Ik stel voor eerst volgende demonstratie kom uit je stoel en ga mee demonstreren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s