Nieuw

De islamisering is de grote bedreiging voor de westerse beschaving in de 21e eeuw

Ronald Reagan heeft ooit gezegd dat vrijheid altijd maar één generatie verwijderd is van vernietiging. Dat geldt ook voor ons vandaag de dag. De islamisering is de grote bedreiging voor de westerse beschaving in de 21e eeuw. Daarom moeten vrijheidslievende burgers in Europa allianties aangaan, niet alleen om de islamisering een halt toe te roepen, maar ook om deze terug te dringen. Om het in de woorden van de Amerikaanse president Dwight D. Eisenhower te zeggen, die dit destijds zei met betrekking tot het communisme, hebben we een “Roll-back”-politiek nodig.

Door: AfD-fractievoorzitter Beatrix von Storch – Vertaling: ‘Rommel’

Het feit dat de Joden nu betrokken zijn bij het AfD is een belangrijke stap. Wij staan zij aan zij tegen de islamisering van Europa. Daarom vroeg de pers mij of moslims ook betrokken konden worden bij de AfD. Mijn antwoord is dat als ze bereid zijn om met ons te strijden tegen de islamisering, ze dat ook mogen doen.

Enkele van de meest moedige strijders tegen de islamisering hebben een eigen islamitische achtergrond. Ik noem alleen de namen Bassam Tibi, Imad Karim, Hamed Adel-Samad, Necla Kelek, Seyran Ates en Ayaan Hirsi Ali. Een boek van Ayaan Hirsi Ali heet “Reformiert euch!” [“Reformeer jullie!”] en Seyran Ates heeft in Berlijn een liberale moskee opgericht die hetzelfde doel dient.

Ze zijn een kleine groep en hun onderneming kan als onrealistisch of zelfs hopeloos worden beschouwd. Dit verandert niets aan de juistheid van deze inspanningen. Het hoge persoonlijke risico dat zij nemen voor lijf en leven verdient ons respect en erkenning. Hun kritiek op de islam en islamisering heeft een geloofwaardigheid die de reguliere pers niet kan weerleggen.

Maar ze worden geconfronteerd met een enorme islamitische golf van haat en geweld. Sharia- en Erdogan-aanhangers beledigen en bedreigen hen. Velen van hen staan onder politiebescherming of zijn al slachtoffer van geweld geweest. Ze worden ook in de steek gelaten door de oude partijen omdat ze het gevestigde taboe breken en openlijk over de gevaren van de islamisering spreken.

Dit wordt duidelijk op de Islamitische Conferentie. In het begin werden ook liberale moslims uitgenodigd, zoals Necla Kelek en Seyran Ates, die de islamisering bekritiseren. Maar dan toen is de Bundesregering voor de islamitische verenigingen door de knieën gegaan. Sindsdien heeft het alleen de islamitische verenigingen uitgenodigd die de motor van de islamisering zijn. Kritische liberale moslims worden er er altijd buiten gehouden.

In de AfD weten we wat het betekent om uitgesloten te worden van het establishment, omdat men er niet in overeenstemming mee is. Daarom doen we dit niet. De AfD kan, mag en zal ze niet in de steek laten. Niet iedereen ziet ons als bondgenoten of kan ons publiekelijk erkennen. Maar de oprichting van de Joden in het AfD zal het voor hen ook gemakkelijker maken om contact te zoeken met het AfD.

Hetzelfde geldt voor veel Duitsers van Turkse afkomst die al tientallen jaren in Duitsland wonen die zich met Duitsland identificeren, hard werken en belasting betalen in plaats van zich aan de overheid te verhuren als gefinancierde beroepsmigranten, zoals Aydan Özuguz, Ferda Ataman of Sawsan Chebli. Seculiere moslims in Duitsland die hier al tientallen jaren wonen, worden zwaar getroffen door de asielramp en islamisering van Merkel.

Ik denk bijvoorbeeld aan de Turkse vrouw in Chemnitz die aan de verbijsterde journaliste van het feministische tijdschrift Emma uitlegt dat ze meer bang is voor “buitenlanders” dan voor “rechts”. Ze wordt beledigd door “Merkels gasten” omdat ze geen hoofddoek draagt en getrouwd is met een Duitser, en zich zorgen maakt over de veiligheid van haar dochter. Bezorgdheid die we ons maar al te goed kunnen inleven. Hun belangen worden het best vertegenwoordigd door de AfD.

Er zijn veel Duitsers van wie de ouders uit een ander land naar Duitsland zijn gekomen, die net zoveel van Duitsland houden als wij en niet willen dat Merkel & Co. ons land en onze cultuur vernietigen. Voor ons is iedereen die de grondwet en Duitsland als zijn vaderland, of om het met islamcriticus Imad Karim te zeggen, Duitsland “als de bakermat van zijn waarden ziet”, en de islamisering wil stoppen welkom bij ons, en wordt uitgenodigd om in de  AfD actief te worden.

Bron:

“Die Islamisierung ist die große Bedrohung der westlichen Zivilisation im 21. Jahrhundert“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on De islamisering is de grote bedreiging voor de westerse beschaving in de 21e eeuw

 1. antiislamnu // oktober 9, 2018 om 01:00 //

  Mooie artikel veel nederlanders zullen het hier mee eens zijn dat zie je wel terug bij de verkiezingen waarbij de pvv de tweede partij is.
  Hoe is het in godsnaam mogelijk dat de pvv buitengesloten wordt hoe hebben we dit laten gebeuren hoe lang laten we nog over ons heen lopen.

  Like

 2. Scrutinizer // oktober 9, 2018 om 02:42 //

  Precies.
  ‘k Ben trouwens vooralsnog een groot fan van de Koerdische NVA politica Zuhal Demir.

  Like

 3. Iemand die Demir heet, hoort niet in Europa te wonen.

  Liked by 1 persoon

 4. Alles wat zich hoe minimaal ook, met de islam identificeerd dient men in de beschaafde en ontwikkelde wereld te weren. Op elk gebied!
  In die zin maakt de AfD door het toelaten van deze lui in hun gelederen mijns inziens dan ook een hele grove fout.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s