Nieuw

Blokkeerfriezen voor de rechter

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on Blokkeerfriezen voor de rechter

 1. Like

 2. trebor2110 // oktober 8, 2018 om 21:32 //

  Op de open dag van de voetbalclub mag iedereen penalty schieten tegen Edwin van der Sar. Sjaakie van 8 jaar mag het ook proberen. Voordat hij gaat schieten, doet hij z’n muts onder een kraan tot dat die helemaal zeiknat is en doet hem weer op. Edwin kijkt hem raar aan maar zegt er niets van.

  Sjaakie neemt de aanloop en schiet de bal recht in de kruising, onhoudbaar voor Edwin. Vervolgens stopt Sjaakie z’n muts weer onder de kraan, zet z’n muts weer op en knalt de 2e penalty onhoudbaar linksonder in het goal. Met de derde penalty gaat het precies zo, nu alleen onhoudbaar via de onderkant van de lat.

  Edwin van der Sar is verbijsterd. Hij heeft die dag nog geen 3 goals achter elkaar gehad. Dus Edwin vraagt aan Sjaakie: “Hoe deed je dat nou”
  “Nou, ” zegt Sjaakie, “M’n vader zegt altijd, hoe natter de muts hoe makkelijker die erin gaat!!!”

  Like

 3. trebor2110 // oktober 8, 2018 om 21:33 //

  Maar er staan toch dagelijks files , waarom zou deze n ou in een keer gevaarlijk zijn .
  Automobilisten moeten gewoon opletten .

  Like

 4. Fransdo // oktober 8, 2018 om 21:40 //

  Ik beweer al tijden dat politie / justitie met dubbele maat meet in dit land. Dat hebben we gezien met Geert Wilders, de Erasmusbrug, zogenaamd verwarden mensen en we zien het nu weer.

  Liked by 1 persoon

 5. Gekloot // oktober 9, 2018 om 10:54 //

  Een cursus “Anti-racisme”? Heel griezelig allemaal. Wie geeft zoiets en ik ben er tevens wel benieuwd naar hoeveel moslims en niet-witte genders deze cursus gevolgd hebben?

  Like

 6. koddebeier // oktober 9, 2018 om 11:32 //

  Rechters ??? en OM een stel landverraders en cultuur vernietigers .

  Like

 7. copywriter // oktober 9, 2018 om 13:57 //

  Reken maar dat hier gevangenisstraffen zullen worden uitgedeeld.
  OM zal er wel voor zorgen dat ze die moeten uitzitten in de smerigste gevangenissen de we hier hebben. Tussen de antilliaanse en mocro maffia waartegen zij zich niet kunnen verdedigen. En als ze dan murw gebeukt weer thuis komen dan blijkt de fiscale recherche langs te zijn geweest om hun boekhouding in beslag te nemen en tot op de laatste comma uit te vlooien zodat het boetes en naheffingen regent.
  Zo rolt de “elite” in dit land.
  Die Friezen moeten en zullen kapot.

  Liked by 1 persoon

 8. ohdieboom // oktober 9, 2018 om 15:26 //

  We gaan het zien.
  Die intocht is geweest. Daar kwamen wat mensen in actie.
  Volgens de wet en nog meer gelul ..horen, moeten en zullen.
  Prima.
  Ik denk dat het OM toch even mag nadenken.
  Dit betreft specifieke ellende, in een grotere malaise, de normale mensen opgedrongen.
  Iedere schappeleke straf zal waarschijnlijk zonder morren door de blokeerfriezen zelf en ook sympathisanten geaccepteerd worden.
  Maar, gaat het OM uit de weg om een voorbeeld te stellen of anderszins voor overmatige consequenties dan is het weer een kerfje in de balk.
  Ik zou bijna wensen op escalatie. Bonifatius was een botte bijl.

  Like

 9. Fransdo // oktober 9, 2018 om 18:53 //

  Dat zal nog wat worden aanstaande 5 december. Ook ik verwacht een gevangenisstraf. Immers, een boete zal graag door sympathisanten worden betaald.

  Like

 10. Fransdo,Je denkt toch niet dat de weegschaal van lady justicia in balans is wel? Zeker weten dat er een blok beton aan hangt als je wit bent, en niet in je voordeel

  Like

 11. vrgesicht // oktober 13, 2018 om 09:18 //

  Samuel Francis argued that the problems of managerial state extend to issues of crime and justice. In 1992, he introduced the word “anarcho-tyranny” into the paleoconservative vocabulary.He once defined it this way: “we refuse to control real criminals (that’s the anarchy) so we control the innocent (that’s the tyranny).”

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s