Nieuw

Voormalig generaal: Duitsland zal Afrikaans en islamitisch worden als de massamigratie niet wordt gestopt

Gerd Schutze-Rhonhof, een voormalig generaal-majoor, heeft commentaar gegeven op het voorgestelde migratiepact van de V.N., dat in december zou moeten worden aangenomen.

– Het voornaamste probleem van de massamigratie is niet opgelost. Met alle pogingen om migratie humaner te maken met verplaatsingen over de staatsgrenzen en in het algemeen trachten te dirigeren, lost men niet het hoofdprobleem van Duitsland op, wat de synchrone onregelmatige massale immigratie in de toekomst zal zijn, zegt Schutze-Rhonhof.

– Zonder een einde te maken aan de frequente massale migratie vanuit Afrikaanse en islamitische landen is het te verwachten dat de bevolking van Duitsland over twee generaties vooral Afrikaans en islamitisch zal worden. De uitverkoop van het Duitse sociale systeem zou dan voltooid zijn, vervolgde hij.

In zijn ogen is de onwil om afgewezen asielzoekers uit te zetten een andere belangrijke factor. In feite heeft DW hierover eerder dit jaar verslag uitgebracht. De helft van de uit te zetten vluchtelingen duikt gewoon onder. In totaal zijn 618.000 vluchtelingen volgens het Centraal Register afgewezen.

De generaal overdrijft op geen enkele manier. We zien nu al grote steden waar autochtone Duitsers de minderheid zijn geworden, zoals in Frankfurt. ‘Vreemd’ genoeg lijkt met deze diversiteit, of verrijking zoals links het zou noemen, criminaliteit te volgen.

Frankfurt bijvoorbeeld was weer de ‘misdaadhoofdstad’. Het totaal aantal misdaden bedroeg 14.864 per 100.000 inwoners. Hannover en Berlijn, beide met een hoge migrantenbevolking, volgden op de tweede en derde plaats met respectievelijk 14.616 en 14.558 misdaden per 100.000 inwoners.

Zelfs scholen hebben hulp ingeroepen voor herhaalde religieuze intimidatie door moslimkinderen tegen kinderen van andere geloofsovertuigingen. Scholen in andere steden zoals Halle hebben zelfs geklaagd over klaslokalen met 100 procent migrantenkinderen. Duits is een vreemde taal in deze klaslokalen en onderwijs wordt bijna onmogelijk.

Het nieuwste migratiepact van Merkel en de SPD om afgewezen asielzoekers toe te staan te blijven als ze werk vinden, zal het uitputtingsproces van Duitsland alleen maar versnellen. Het is alsof we generaties Duitse geschiedenis zien verdwijnen door één vrouw, die van multiculturalisme haar religie heeft gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Voormalig generaal: Duitsland zal Afrikaans en islamitisch worden als de massamigratie niet wordt gestopt

 1. antiislamnu // oktober 7, 2018 om 01:34 //

  Ongelooflijk dit moet stoppen Europa gaat zo echt het Romeinse rijk achterna onze kinderen gaan dit meemaken.

  Like

 2. antiislamnu // oktober 7, 2018 om 02:10 //

  Like

 3. Like

 4. Duchesne // oktober 7, 2018 om 07:59 //

  Allemaal achteraf, die generaal had samen met zijn vrienden iets kunen doen toen hij nog soldaatjes mocht bedienen. Maar toen liep hij braaf in de rij n zijn meelopen gaf juist de mogelijkheid door te gaan.
  Zonder de steun van leger en politie is Merkel kandloos, net als de hele EU. Daarom ks iedere minister, generaal of politiechef die na met pensioen te zijn gegaan een onnozelaar als ze dan ineens zeggen dat het stinkt.

  Of zoals de CDA het flikte na een maand oppositie en daarvoor 3 x grootste partij en 12,jaar regeren: de nieuwe regering aanspreken op de slechte werking van ministeries en de puinhoop die het er was….

  Wat zit de wereld toch vol met hufters.

  De enige optie die er is om het verdrag van Marrakesh te stoppen is door de regering te stoppen of dusdanig te laten weten dat het tegen de wil van de bevolking is. Dat vraagt iets anders qua actie dan een petitie aanbieden of met versierde fietsjes het binnenhof amuseren.
  Pas met de strop in zicht zal er iets veranderen, tot die tijd gaan verraders door met hun verdien module.

  Liked by 2 people

 5. Het merendeel van de westerse bevolking is te netjes opgevoed, waardoor er ook weinig stennis vanuit komt. Hier wordt door overheden misbruik van gemaakt. Deze vrouw merkel, welke zelf altijd tegen multiculturalisme is geweest, zal niet lang meer regeren. Het ergste wat Duitsland en de hele EU is overkomen is merkel!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s