Nieuw

Verkrachtingsbeschuldigingen worden als wapen gebruikt tegen mannen

De Britse nationalist Mark Collett praat in een film over een nieuwe trend waarin valse beschuldigingen van seksueel misbruik worden gebruikt als een wapen tegen blanke mannen.

De film gaat over hoe rabiate feministen beschuldigingen van seksueel misbruik gebruiken om mannen waarmee ze onenig zijn het zwijgen op te leggen en leven te vernietigen. Met behulp van de massamedia worden blanke mannen door vernederende processen getrokken waar ze nog voordat het bewijs is geleverd schuldig worden geacht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Verkrachtingsbeschuldigingen worden als wapen gebruikt tegen mannen

 1. al 30 jaar zo

  Liked by 1 persoon

 2. Von Puffelen // oktober 7, 2018 om 11:21 //

  Like

 3. Greengo // oktober 7, 2018 om 14:33 //

  Trump Blames George Soros for Kavanaugh Protests and Signs | Is Trump Right?
  (Open Society Foundation- Strategy)

  Like

 4. Von Puffelen // oktober 7, 2018 om 14:35 //

  Like

 5. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 15:01 //

  Even zonder de 14 minuten video te hebben bekeken/beluisterd.
  Zulke valse beschuldigingen zijn ronduit verwerpelijk en verschrikkelijk voor de slachtoffers ervan. Maar naarmate het vaker en steeds prominenter voorkomt, zal het zich tegen vrouwen keren, inclusief de echte slachtoffers. De leugenaressen ondergraven de geloofwaardigheid van dit soor beschuldigingen waardoor echte slachtoffers van verkrachting later mogelijk niet meer geloofd worden, wat natuurlijk verschrikkelijk is maar dat is dan het resultaat van de Ford’s en Blasey’s van deze wereld. Zodoende berokkenen deze leugenachtige feministes zeer veel schade aan toekomstige vrouwelijke verkrachtingsslachtoffers. Dus eerst schaden ze onschuldige mannen en op termijn onschuldige vrouwen.
  Ik kan slechts hopen dat F&B nu zwaar aangepakt zullen worden voor meineed.

  Liked by 2 people

 6. Von Puffelen // oktober 8, 2018 om 18:47 //

  Marxisten flippen een beetje.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2018 om 00:23 //

  Flippen een beetje ?! Maar of het marxisten zijn dat weet ik dan weer niet….

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // oktober 9, 2018 om 00:27 //

  Blijft overigens bizar dat zo’n vrouw precies op het moment dat een persoon benoemd wordt voor een hoge functie plots naar voren stapt over iets waar ze meer dan dertig jaar haar mond over heeft gehouden, zelfs als het echt gebeurd zou zijn dan denk ik dat je na dertig jaar zwijgen voor de rest ook maar je smoel moet houden

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel
  Tijdens de hearing bleef ik maar naar haar ogen kijken, ze keek alsof ze net uit het ei gekropen was, je zou bijna gaan denken dat ze gehypnotiseerd of gebrainwashed was. Dit is natuurlijk een vreemde gedachte maar het hele verhaal is vreemd want ze geeft 4 getuigen op waarvan één haar beste vriendin is en die ontkennen het onder ede. Dus wat dacht ze dan, dat ze haar wel zouden dekken ondanks onder ede of dacht ze echt dat ze getuigen waren wat niet het geval was?! Raarrrrrrrr…….. 🙂

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s