Nieuw

Socialisten in Venezuela doen een DDR: Dictator Maduro sluit de grenzen voor zijn eigen volk

"Mijn God. Help me. Deze dodelijke liefde te overleven"

Sinds 2015 hebben bijna twee miljoen Venezolanen het land verlaten. Nu onderneemt het socialistische regime nieuwe stappen om hier een einde aan te maken. Er is een politiemacht gevormd om de grenscontrole vanuit het land te versterken.

Volgens het regime gaat het om het “controleren” van de grenzen. Om het land te verlaten is een paspoort nodig, dat nu in de cryptovaluta [digitale munteenheid]  Petro moet worden betaald. Het verkrijgen van een paspoort in Venezuela is een ingewikkeld proces dat heel lang kan duren.

– De nieuwe migratiepolitie zal onmiddellijk de controle van de 72 grensposten van het land in havens, luchthavens en grensovergangen overnemen, aldus vice-voorzitter Delcy Rodriguez op de staatstelevisie.

Venezuela is onder de socialistische dictator Nicolas Maduro economisch en sociaal totaal ingestort. De beelden van de lege voedselplanken zijn over de hele wereld gegaan. Er is ook een groot tekort aan medicijnen en allerlei goederen.

Het land lijdt ook onder een hyperinflatie van een miljoen procent. Deze zomer meldde een fotograaf voor Reuters dat de prijs voor één kilo tomaten vijf miljoen boliva’s bedroeg. Eén kilo kip – 14,6 miljoen bolivares.

Volgens de VN zijn sinds 2015 1,9 miljoen mensen uit het socialistische paradijs Venezuela vertrokken. De meesten zijn verhuisd naar de buurlanden. De dictator Maduro verwerpt deze cijfers als kwaadaardige propaganda en zegt dat het eerder 600.000 mensen zijn en dat 90 procent er spijt van heeft.

Bron:

Venezuela skärper gränskontrollen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Socialisten in Venezuela doen een DDR: Dictator Maduro sluit de grenzen voor zijn eigen volk

 1. Nederland is ook een Dictatuur,de bevolking word stelselmatig genegeerd bij referendums en deze lastige manier voor de politiek is zonder democratische manier van stemmen afgeschaft omdat de uitslagen hun (Politiek ) niet bevallen en ook Nederlands Belasting geld en Pensioen gelden worden zonder toestemming naar Brussel overgeheveld .

  Like

 2. Gelukkig maar, want als het aan ‘rechts’ ligt zouden we ze hier opvangen:

  Like

 3. Suur ze maar door Zweden, die kunnen nog wel meer raketgeleerden en hersenchirurgen gebruiken.

  Like

 4. Scrutinizer // oktober 8, 2018 om 04:24 //

  Ook MVD kent een influx van Venezolanen. Die staan bekend als beleefd, goed opgeleid en hard werkend en werkgevers zijn er zo blij mee als wij met Polen (dus niet te vergelijen met bv. Marokkanen). De Venezolaanse vrouwen zijn bovendien vaak ERG knap.

  Like

 5. ieznogoedh // oktober 8, 2018 om 17:34 //

  Nee, die vluchtelingen mogen niet naar Nederland komen.
  Katholieken (en andere Christenen) kunnen geen vluchteling zijn in de ogen van de Europese politici.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s