Nieuw

Scholen worden geadviseerd om sociale diensten te waarschuwen als ouders hun zonen stoppen rokjes te dragen

Richtlijnen van de Raad hebben scholen geadviseerd dat personeel sociale diensten mogelijk moet waarschuwen als ouders genderverwarde zonen vertellen geen rokjes te dragen.

De “Trans Inclusion Schools Toolkit” van de gemeenteraden van Brighton and Hove City vertelt docenten ‘het kan noodzakelijk en raadzaam zijn om beschermingsprocedures te activeren’ als ze zich zorgen maken over het ‘welzijn en de veiligheid’ van een kind wanneer ze worden geconfronteerd met een ouder die zegt: ‘Ik weiger mijn zoon om zijn naam te veranderen of rokken te dragen”.  

Zoals de Telegraph donderdag opmerkte, zegt de wettelijke leiding van het Department for Education (DfE) dat het personeel een kind moet doorverwijzen naar sociale diensten of politie als de instelling zich zorgen maakt over het welzijn van een kind.

Daarnaast biedt een sectie die docenten adviseert over het beheer van ‘enkele van de meest voorkomende problemen’ rond ‘gender questioning’-leerlingen verschillende scenario’s, waaronder een ouder die belt om te zeggen:’ Mijn dochter wil niet dat een jongen zich naast haar omkleedt, wat als hij naar haar lichaam kijkt?’

(uitgelezen kans voor de puberknullen natuurlijk, ik zou me zeker de helft van de week als meisje voorgedaan hebben, Fub)

“In antwoord op deze ouderlijke bezorgdheid zou het niet gepast zijn om de transleerling uit de kleedkamers te halen. In plaats daarvan zou het veel beter zijn om te kijken naar een alternatieve kleedkamerregeling voor het kind dat zich ongemakkelijk voelt rond de transleerling,” voegt het document eraan toe: “Het is de verantwoordelijkheid van het personeel om …. transgenderleerlingen en -studenten en cisgenderleerlingen en -studenten te ondersteunen om zich op hun gemak bij elkaar te voelen”, aldus het document.

Een ander scenario dat in de toolkit wordt geschetst, waarin erop wordt aangedrongen dat het personeel en de leerlingen een “opleiding en bewustmaking” ondergaan totdat iedereen op de scholen begrijpt dat een persoon die zich als een meisje identificeert een “echt meisje” is, de bezorgdheid over de veiligheid van mannelijke leerlingen die deelnemen aan sporten voor alleenstaanden met vrouwen afwijst en vice versa.

Deze bezorgdheid wordt ingegeven door de valse overtuiging dat “alle jongens of alle meisjes dezelfde fysieke kenmerken delen”, aldus het document, waarin wordt gesteld dat “transjongens jongens zijn, geen meisjes, en daarom het recht hebben om rugby met jongens te spelen”.

Brighton en Hove City Council’s toolkit bevat ook uitgebreide informatie over hoe scholen “inclusief” moeten worden voor “gender vragende” kinderen, zoals waarschuwend personeel dat relaties en seksuele voorlichting geeft om genitaliën niet als mannelijk of vrouwelijk te bestempelen, maar in plaats daarvan “duidelijk maken dat de meeste jongens in plaats van alle jongens een penis en testikels hebben en de meeste in plaats van alle meisjes een vulva en vagina”.

Een woordvoerder van de linkse raad vertelde The Telegraph dat de versie van de toolkit die op de website van het Allsorts Youth Project is gepubliceerd “definitieve controles ondergaat voordat ze naar scholen wordt gestuurd”, aldus de krant.

Het rapport kwam nadat individuen beschreven in The Times als “leidende leden van de lesbische, homoseksuele, transseksuele en intersekse gemeenschap” een petitie lanceerden waarin Stonewall werd opgeroepen om zijn dogmatische houding ten opzichte van transgender kwesties te heroverwegen en beschuldigde de LGBT campagnegroep er van iedereen als ‘transfobisch te demoniseren’ die meningen naar voren brengt die afwijken van zijn standpunt over het verlenen van toegang tot uitsluitend voor vrouwen bestemde ruimten.

Bron:

https://www.breitbart.com/london/2018/10/06/schools-gender-questioning-males-share/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on Scholen worden geadviseerd om sociale diensten te waarschuwen als ouders hun zonen stoppen rokjes te dragen

 1. Mij is het steeds meer op gaan vallen dat het een bepaald soort mensen is die aan het hoofd van organisaties staan en regelrechte aanvallen op Westerse waarden verkondigen en daarbij zelfs achter de kinderen aangaan.

  De oprichter van deze organisatie, Jess Wood MBE, heeft als favoriete stad ‘Jerusalem’ genoteerd. Dat intrigeerde mij en een kleine zoekopdracht resulteerde in het volgende.

  https://web.archive.org/web/20170109100617/http://www.jesswoodpainter.co.uk/biography

  Trek uw eigen conclusies.

  Liked by 1 persoon

 2. Greengo // oktober 7, 2018 om 13:29 //

  @Wanred, mooie vondst. De inhoud van het artikel overigens is te ziek voor woorden.

  Like

 3. Von Puffelen // oktober 7, 2018 om 14:28 //

  Je vraagt je af hoe al die nieuwe engelsen uit pakistan hiermee omgaan.
  Lopen die thuis of in de kazerne ook in rokjes?

  Like

 4. Greengo // oktober 7, 2018 om 15:06 //

  Indian girl born with elephant’s trunk worshiped as Hindu god Ganesha

  Like

 5. De moderne linkse ideologen zijn op niets minder gericht dan de totale vernietiging van alles dat goed en natuurlijk is..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s