Nieuw

Salvini’s volgende stap: Halal slachten wordt verboden

Ook in Italië komt er binnenkort een einde aan de islamitische dierenmishandeling. De Italiaanse regeringspartij Lega heeft een wetsvoorstel ingediend volgens welk het wrede slachten tot het verleden gaat behoren.

Dieren moeten worden gerespecteerd en beschermd tegen lijden, aldus de verklaring. Il Giornale meldt dat het wetsvoorstel een maas in de wet op het dierenwelzijn opvult die moslims uitzonderingen toestaat voor rituele slachtingen.

Als de nieuwe wetten, die de producenten ook dwingen om alle halal- en ritueel geslachte producten naar behoren te etiketteren, van kracht worden, zou Italië zich aansluiten bij een aantal andere Europese landen, zoals Polen, Denemarken, Noorwegen, Zweden, IJsland, Litouwen, België en Zwitserland, die religieuze slachtingen hebben beperkt of verboden.

In België is onverdoofd slachten zowel in Wallonië als in Vlaanderen verboden. In de Brusselse regio is islamitisch slachten nog steeds mogelijk en kan zich ieder jaar bij het islamitisch offerfeest opnieuw in een desbetreffende grote populariteit verheugen.

In Frankrijk, dat met bijna 9 procent van de moslimbevolking in Europa de hoogste moslimpopulatie heeft, is halal slachten legaal zolang het onder toezicht van een gekwalificeerde professional plaatsvindt. Toch worden er door de politie nog steeds geheime slachthuizen ontdekt, waar de slachtingen worden uitgevoerd voor het offerfeest, meldt Breitbart.

In augustus had de politie 32 schapen ontdekt in de garage van een pizzeria in het islamitische migrantenbolwerk van Seine-Saint-Denis en hen gered van het wrede islamitische offersritueel. De politie arresteerde ook een man die twee schapen had neergeschoten. In Londen is het slachten in de achtertuin geen uitzondering meer. Een video-opname gemaakt door buren toont een moslimfamilie die dieren in de achtertuin doodt en ontleedt voor het offerfeest van dit jaar.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/10/05/salvinis-plan-halal/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7745 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Salvini’s volgende stap: Halal slachten wordt verboden

 1. 40 jaar geleden werden er in de gemeentes rondom de toenmalige Hoogovens al schapen (op balkons) geslacht.
  Wat deden de toen verantwoordelijke politici?

  Nou..gewoon…zch inzetten voor hun eigenbelang (carriëre) en verder deden ze geen fuck.
  Zolang de bevolking mensen toestaat om een carriërre als politicus te kunnen maken zal er nooit iets veranderen.

  Like

 2. antiislamnu // oktober 7, 2018 om 18:29 //

  Hier kun je zien hoe bijzonder wreed die arme dieren geslacht worden en dan hebben ze het nog over een slachtfeest godsamme.
  Ik vraag me echt af hoe ziek je dan wel niet in je kop bent om hier nog een feest van te maken moslims en de westerse samenleving dat gaat gewoon niet samen hun ideeën over normen en waarden liggen mijlenver van ons vandaag.
  https://drive.google.com/file/d/1IMufUMvFqUuBIMp5jV5L1NFLmeXRtWCW/view?usp=drivesdk

  Like

 3. Ja, maar nu hé, Nederland heeft Gewoon Link,
  Gewoon Laf, o nee, Groen Links is het, wat een milieu partij claimt te zijn.
  Als het de islam betreft ff niet.

  How sick is one, when they needs to hurt other live, to convince thereselves of the fairytale by torture other live?
  Torture other defenseless live.

  Salvini is an hero, just like of de PVV!
  They are the opposite of Judith Sargentini, Angela Merkel, Stefan Löfven, Emmanuel Macron and Guy Verhofstadt.

  Liked by 1 persoon

 4. Hé, een keertje goed nieuws.

  @antiislamnu
  Zat te twijfelen of ik je linkje zal aanklikken maar doe het toch niet want ik heb al een keer zo’n video gezien en het is idd de regelrechte horror.

  Liked by 1 persoon

 5. En het volgende dat op de lijst staat is jongetjesbesnijdenis ?

  Like

 6. tim pietersen // oktober 7, 2018 om 20:43 //

  jongens en meisjesbesnijdenis is ziek en zou verboden moeten worden

  Like

 7. Om die reden verbood de NSDAP het koosjer slachten al in 1933.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s