Nieuw

Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter   

Voor de rechtbank sentimenteel in plaats van beestachtig - De Jungfernstieg dubbelmoordenaar Mourtala Madou.

Sinds donderdag moet de beruchte dubbelmoordenaar Mourtala Madou zich voor de regionale rechtbank van Hamburg verantwoorden voor zijn gruwelijke slachting van zijn vrouw en eenjarige dochtertje op de Jungfernstieg in april van dit jaar.

LEES MEER: Migrant onthoofdt 1-jarig meisje in Duitsland: Merkel verbiedt media rapportering

De NDR heeft donderdag verslag uitgebracht over het proces. De televisiezender vindt het echter niet de moeite waard om te vermelden dat de Nigeriaan sinds 2013 als illegale nieuwkomer van de asielactivisten van de “Lampedusa Groep” kerkasiel heeft gekregen en alleen daarom in Duitsland kon blijven. Waarmee bij hem de hoop werd gevoed op een verder verblijf in het all-inclusive paradijs Germoney en door zijn kind het begeerde entreekaartje tot de Duitse Volksverzorging zou verkrijgen.

De NDR zou de NDR niet zijn als het niet de goede kanten van Scheuzal zou proberen te laten zien in de stijl van een goedkope Hollywood soap uit een middagprogramma. Het beeld van een teleurgestelde vader, die het recht werd ontzegd om voor zijn dochter te zorgen:

Achtergrond wordt verondersteld een bewaringsgeschil te zijn:

“Het Openbaar Ministerie is ervan overtuigd dat woede tegen de moeder van het meisje de aanleiding is voor de moordpartij. De man uit Niger had de dag voor de misdaad geleerd dat hij niet – zoals gehoopt – de gezamenlijke voogdij over het meisje zou krijgen. Zijn tijdelijke verblijfsvergunning was hem verleend na bevestiging van zijn vaderschap. De familierechtbank had echter tijdens een hoorzitting een dag voor het misdrijf duidelijk gemaakt dat men zijn verzoek om gezamenlijke voogdij niet zou inwilligen.”

Geen woord over hoe hij zich niets aantrok van het welzijn van zijn dochtertje toen hij moest vrezen voor zijn verblijfsstatus. In woede over een dreigende deportatie sneed hij het hoofdje van de baby af (“He cut off the head of the baby”, video). “De daad was zeer afschuwelijk in de manier waarop het werd uitgevoerd”, zei politiewoordvoerder Timo Zill in de Morgenpost.

De NDR daarentegen denkt positief en onderstreept de vroomheid van de verdachte, die per slot van rekening behalve zwart ook nog eens “vluchteling” is. Het is een zonde wat hij heeft gedaan, legt de Nigeriaan uit aan het verbaasde publiek. En “Hij bidt voor zijn dochter”. Hij neemt de door hem doodgestoken echtgenote niet mee in zijn gebed. Maar hij breekt af met huilen als de noodoproep van een passant in de rechtszaal afgaat. Ach. Zoveel gevoel. Arme kerel.

Een psychiater zal het hele proces volgen en erop letten of de verdachte toch niet onschuldig blijkt te zijn. Omdat hij volgens de woordvoerder van de rechtbank tijdens het misdrijf niet onder invloed was van drugs of alcohol. Mourtala Madou werd in deze tijd echter sterk beïnvloed door de islam. Maar de NDR wil dat liever niet schrijven.

Bron:

http://www.pi-news.net/2018/10/kopfabschneider-vom-jungfernstieg-betet-fuer-seine-abgestochene-tochter/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Madou de onthoofder bidt voor zijn onthoofde dochter   

 1. Kots

  Like

 2. Als.. als het westen de massa migratie overleeft dan is het niet moeilijk te raden hoe “onze” huidige leiders in de geschiedboekjes komen.

  Like

 3. ieznogoedh // oktober 8, 2018 om 17:42 //

  Napoleon Bonaparte:
  “Er bestaat geen goedmoediger, maar ook geen lichtgeloviger volk dan het Duitse. Ik hoefde nooit verdeeldheid onder hen te zaaien. Ik hoefde alleen maar mijn netten te spannen en ze liepen er als schuw wild in. Onderling hebben ze elkaar gewurgd, en ze dachten hun plicht te doen. Er is geen dwazer volk op aarde. Geen leugen kan grof genoeg bedacht worden: de Duitsers geloven hem. Om een leuze, die men hen gaf, vervolgden ze hun eigen landgenoten met grotere verbittering dan hun werkelijke vijanden.”

  PS gevonden op EJ Bron,
  Of Napoleon dit echt gezegd heeft weet ik niet maar …. met Duitsers zou het zo maar waar kunnen zijn.Ik denk dat Nappie het heel goed zag destijds.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s