Nieuw

High School band speelt de executie van een politieagent na in de pauze – in een stad waar vorige week twee agenten werden doodgeschoten

Jackie Kennedy Malone/Facebook

Foto’s van het halftime optreden van een Mississippi middelbare schoolband gaan viraal, met duizenden mensen die verontwaardigd zijn over de inhoud.

De voorstelling van Forest Hill High School toonde studenten gekleed als dokters en verpleegkundigen die andere studenten gekleed als SWAT-teamleden onder schot hielden met replica’s van geweren.

De halftime voorstelling vond plaats tijdens een wedstrijd op de Brookhaven High School. Forest Hill High School ligt in het hart van Jackson en de Brookhaven High School ligt ongeveer 1 uur ten zuiden daarvan.

Volgens WLBT werden vorige week nog twee politiemannen in Brookhaven gedood toen zij hun plicht vervulden en reageerden op een oproep.

De agenten werden geïdentificeerd als de 31-jarige Zach Moak en de 35-jarige James White. Verdachte Markies Aaron, 25 jaar oud, is in bewaring van de politie.

De gedode agenten waren blank. De vermeende schutter is zwart.

Als ze die banddirecteur niet ontslaan, zijn ze gek.

Veel mensen zeggen op Facebook dat als die kinderen die speelgoedwapens naar school hadden gebracht, ze van school gestuurd zouden zijn. maar nu brachten ze naar een voetbalveld om de executie van een politieagent na te spelen ?

Wat is er mis met die van haat vervulde kinderen ? Wat is er mis met die van haat vervulde volwassenen die dit gif in de kinderhersens geplant hebben ?

Wat zullen de gevolgen zijn voor deze daad ? Want er moet iets gebeuren.

Het enige dat helpt is ze terugsturen naar Afrika. Er valt niet mee samen te leven.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.126 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10076 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on High School band speelt de executie van een politieagent na in de pauze – in een stad waar vorige week twee agenten werden doodgeschoten

 1. Tsja, en dan komen de goedmenjes hier aankakken en zeiken dat we haatzaaien.
  Me dunkt dat dat echt niet nodig is. Daar zorgen die negers zelf wel voor.

  Like

 2. Mens slaat mens dood.

  Like

 3. skeeter // oktober 8, 2018 om 04:17 //

  Iemand beweerde eens tegen mij dat als de kaffertjes hier opgroeiden ze niet zo zouden zijn. Het zit in de genen was mijn antwoord, eens een kaffer altijd een kaffer.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s