Nieuw

Denemarken accepteert geen EU-migrantenquota vluchtelingen – te weinig dragen bij

Foto: De Deense immigratie- integratie en volkshuisvestingsminister, Inger Støjberg. Bron: Wikimedia Commons. Auteur: Arno Mikkor, Aron Urb.

Denemarken is nog steeds niet klaar om zich voor quotavluchtelingen open te stellen, is de mening van immigratie- en integratieminister Inger Støjberg (Venstre). Zij heeft daarom besloten dat Denemarken in 2018 geen quotumvluchtelingen mag opnemen.

– Hoewel we aanzienlijk meer controle hebben gekregen over de instroom, bevinden we ons nog steeds in de positie dat we moeite hebben om de vele vluchtelingen die de afgelopen jaren naar Denemarken zijn gekomen te integreren.

– Ondanks het feit dat er meer vluchtelingen zijn die werken, zijn er nog steeds te veel vluchtelingen die zichzelf niet onderhouden. Dit geldt met name voor vrouwen, waarvan te weinig bijdragen. Daarom heb ik besloten dat Denemarken in 2018 geen quotumvluchtelingen mag opnemen, zegt Inger Støjberg in een persbericht.

Het parlement heeft vorig jaar een nieuw en strenger quotasysteem aangenomen, wat betekent dat het aan de minister van Immigratie en Immigratie is om het aantal vluchtelingen te bepalen dat elk jaar in Denemarken moet worden hervestigd.

Støjberg is een van de meest kritische Europese ministers van massamigratie, die zich sterk maakt voor integratie, onder meer door een nieuw wetsvoorstel te steunen dat alle migranten verplicht om de hand te schudden met lokale overheidsfunctionarissen om het staatsburgerschap te verwerven.

– De integratie-uitdaging is nog steeds groot. Dus ondanks een daling van het aantal asielzoekers en ondanks het feit dat er geen vluchtelingen over de Europese snelwegen lopen, blijven de integratie-uitdagingen van dien aard dat we ons standpunt over quotumvluchtelingen handhaven.

Volgens het ministerie van Vreemdelingenzaken en Integratie waren er in 2017 in Denemarken in totaal 3500 asielzoekers geregistreerd. Dit is het laagste aantal jaren sinds 2008.

Tot 1 oktober 2018 zijn dit jaar ongeveer 2600 asielzoekers geregistreerd. De voorlopige cijfers geven aan dat het aantal in 2018 laag zal blijven.

Bron:

https://jyllands-posten.dk/politik/ECE10915137/stoejberg-danmark-tager-ikke-imod-kvoteflygtninge-i-aar/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8486 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Denemarken accepteert geen EU-migrantenquota vluchtelingen – te weinig dragen bij

 1. tim pietersen // oktober 7, 2018 om 15:10 //

  grenzen dicht geen immigratie meer.

  Like

 2. Familie van mij wonen in Alaska en daar hebben ze geen migranten probleem uit Arabische en Afrikaanse landen ook geen moskeeën en boze moslims . Zal dat komen door het klimaat of ???? gooi een balletje op .

  Like

 3. Gekloot // oktober 7, 2018 om 20:53 //

  2600 al? Zijn er 2600 teveel!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s