Nieuw

“Braziliaanse Trump” aan kop in de Braziliaanse presidentsverkiezingen

In de Braziliaanse presidentsverkiezingen, die vandaag worden gehouden, leidt de kandidaat Jair Bolsonaro. Bolsonaro gaat de verkiezing in met belastingverlagingen, zwaardere straffen voor criminelen en opnieuw invoeren van de doodstraf

Deze zondag zullen de Braziliaanse burgers tijdens de eerste ronde van de presidentsverkiezingen gaan stemmen, waarin de rechtse kandidaat Jair Bolsonaro momenteel ongeveer 37 procent van de kiezers achter zich heeft.

Bolsonaro, ook wel de “Braziliaanse Trump” genoemd, gaat voor bezuinigingen, invoeren van de doodstraf en hardere aanpak van criminaliteit en corruptie.

Net als Trump zou Bolsonaro ook banden hebben met globalistische machtsstructuren. Volgens de linkse krant Proletariër krant zou hij bijvoorbeeld uitgenodigd zijn geweest bij de globalistische Council on Foreign Relations.

Iets achter Bolsonaro, met ongeveer 25 procent, volgt de linkse kandidaat Fernando Haddad, die erin slaagde om de voormalige president Lula da Silva te beschuldigen van corruptie. Deze twee zullen naar verwachting doorgaan naar de tweede stemronde.

Bron:

Brazil election: Bolsonaro hands out tough anti-crime message

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s