Nieuw

Asielzoeker verkrachtte op brute wijze minderjarig meisje dat hem Duits leerde

Een asielzoeker die in Bückeburg (Duitsland) woont, heeft toegegeven dat hij een 13-jarig meisje tot seks heeft gedwongen. Maar voor de rechtbank beweert de 27-jarige man onschuldig te zijn en verklaart niet te hebben geweten dat zijn slachtoffer slechts 13 jaar oud was.

– Ik dacht dat ze 18 of 19 jaar oud was. Ze leek volwassen, legde de asielzoeker uit aan het begin van het proces voor de rechtbank. Hij en de 13-jarige hadden elkaar al meerdere malen eerder getroffen en hadden elkaar in het kader van een lokaal vluchtelingenhulp-project ontmoet.

Volgens eigen zeggen wilde de 27-jarige alleen Duits spreken met het meisje om de taal te leren. Maar al snel kwamen de ware bedoelingen van de man aan het licht.

– Mijn dochter vertelde me dat hij haar had vastgehouden en de deur op slot had gedaan. Hij heeft haar gedwongen terwijl ze herhaaldelijk ‘nee’ zei, wordt de moeder van het meisje geciteerd door de Schaumburger Nachrichten.

De aanval zou hebben plaatsgevonden in de kamer van een vriendin van de 13-jarige in Bückeburg. De verdachte zou pas kort daarna te weten zijn wat de werkelijke leeftijd van het meisje is, beweert hij voor de rechter. Aanklager Karin Dubben beschuldigt de asielzoeker van ernstig kindermisbruik. De 27-jarige had “de coïtus volledig uitgevoerd” en “geweld gebruikt”.

Bron:

https://www.unsertirol24.com/2018/10/04/asylbewerber-zwingt-minderjaehrige-zum-sex/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Asielzoeker verkrachtte op brute wijze minderjarig meisje dat hem Duits leerde

 1. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 15:26 //

  Oh, dus als ze 18 of 19 was geweest, dan had ie haar wel mogen opsluiten en met geweld tot seks dwingen? Nee, nu snap ik het. Het is alleen een misverstand over leeftijd. Verder geen vuiltje aan de lucht.
  Misselijkmakend stuk vreten. Ze moesten hem castreren! En niet chemisch. Nou ja, tenzij als dat met zwavelzuur gebeurt: floep, hele piemel weg in 3 seconden.

  Liked by 1 persoon

 2. Hij weet dat de sanctie voor kinderverkrachting een stuk forser zal zijn en probeert waarschijnlijk zich hieruit te draaien.

  Liked by 1 persoon

 3. Hij zal er wel met een lichte straf vanaf komen sorry voor het meisje het zal er wel op uit draaien dat zij hem heeft uitgedaagd of zoiets
  Wie gaat er in hemelsnaam zo n vent Duits leren? Niks Duits leren spullen pakken en opzouten
  Trouwens wisten die ouders ervan dat hem Duits leerde?

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // oktober 7, 2018 om 16:19 //

  Ik blijf me verbazen over de naïviteit van velen, in dit geval de ouders.

  Like

 5. antiislamnu // oktober 7, 2018 om 18:39 //

  Hoe gaan die ouders dit uitleggen aan dat meisje?? Islam is vrede of zo die ouders zijn net zo schuldig stelletje waardeloze

  Like

 6. Gekloot // oktober 7, 2018 om 21:30 //

  Ik ben heel benieuwd naar de straf die hij krijgt. Hoop heel zwaar!!!!

  Like

 7. Jean Caufrier // oktober 7, 2018 om 21:36 //

  Naïviteit is een ziekte die niet te genezen is.. denk ik..

  Like

 8. Dames, jullie zijn gewaarschuwd: mijdt deze mannen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s