Nieuw

Steeds meer mensen zoeken geneeskundige zorg voor seksspeeltjes in het rectum – onderzoekers eisen een “internationale veiligheidsstandaard”

Steeds meer mensen hebben zorg nodig omdat er vreemde voorwerpen in het rectum vastzitten, wat kan leiden tot verwondingen en zware operaties. Nu willen onderzoekers van het Zweedse Standaardisatie Instituut een internationale norm voor seksspeelgoed om het veiliger in gebruik te maken.

Het was in augustus vorig jaar dat een arts van Södersjukhuset in Stockholm een studie presenteerde die aantoonde dat personen die zorg zoeken voor “vreemde voorwerpen in het rectum” in de loop der tijd zijn toegenomen. Het gaat vooral om vastzittende seksspeeltjes die mogelijk een operatie nodig hebben om eruit te komen.

Het resultaat verontrustte de onderzoekers die contact opnamen met het Swedish Standards Institute (SiS) om na te gaan of er normen voor seksspeelgoed bestaan.

– Vandaag de dag zijn er geen normen die rechtstreeks van invloed zijn op het ontwerp of de kwaliteitsborging van dit soort producten, noch in Zweden noch internationaal, het is noodzakelijk om schade te voorkomen, zegt Anna Sjögren, projectmanager bij SIS, en gaat verder:

– Wanneer een seksspeeltje in het rectum vast komt te zitten, kan het een ingewikkelde operatie met zich meebrengen, soms komt het er niet uit zonder eerst de maag te openen.

Als maatregel heeft SiS nu een comité van fabrikanten, consumentenvertegenwoordigers, dealers en artsen samengesteld. Het idee is dat het comité een internationale standaard zal ontwikkelen voor seksspeeltjes die na de jaarwisseling zal worden voorgelegd aan de International Standardization Organization.

– De behoefte bestaat, maar ik kan niet zeggen hoe ons voorstel door andere landen zal worden ontvangen. Maar de meeste normen die we ontwikkelen zijn internationaal, dus we hebben goede ervaringen met het proces, zegt Sjögren.

Bron:

https://www.norran.se/nyheter/sexleksaker-behover-bli-sakrare/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Steeds meer mensen zoeken geneeskundige zorg voor seksspeeltjes in het rectum – onderzoekers eisen een “internationale veiligheidsstandaard”

 1. Claasje Kater // oktober 6, 2018 om 09:31 //

  wat dacht je van gezond verstand gebruiken

  Like

 2. En wie draaien er financieel voor deze kontneukerij ellende op?

  Like

 3. Duchesne // oktober 6, 2018 om 10:06 //

  ..daarom adviseer ik een sleepkabel vast te maken aan je dildo…

  Liked by 1 persoon

 4. Von Puffelen // oktober 6, 2018 om 11:00 //

  Like

 5. Dus als je volgende keer een aquarium koopt zit er een waarschuwings sticker op dat je m niet in je reet moet stoppen ? .
  Altijd handig om te weten .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s