Nieuw

Spain dismantles ‘Islamic State’ ring operating in jails

A jihadist network spanning 17 prisons had attempted to radicalize inmates and establish a “prison front,” according to authorities. Several of the inmates were due to be released, posing a potential security risk.

Spain’s Interior Ministry on Tuesday said police had dismantled a network of jihadists operating in more than a dozen prisons across the country.

The ministry said the ring consisted of 25 prisoners “accused of being part of a group close to the ‘Islamic State’ (IS), which was dedicated to radicalizing other prisoners.”

DW >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Spain dismantles ‘Islamic State’ ring operating in jails

 1. Duchesne // oktober 6, 2018 om 20:15 //

  Bijna alle gevangenissen in Europa zijn kweekscholen voor moslim extremisten, simpelweg omdat simpele geesten een goddelijke status kunnen verdienen binnen hun eigen kudde.
  Dat ze daarbij ook mogen plunderen en een bescherming genieten binnen hun enclaves is een uitnoding tot Jihad tegen goddelozen met plundering als smeermiddel en geestelijke steun als zielesteun.
  Zo ongeveer moeten de Katholieken tijdens de inquisitie zich hebben gevoeld, verheven boven alles en plunderen, verkrachten en roven met de zegen gods….het aardse paradijs voord e simpel ziel. Het zijn bijna VVDers…

  Wil je dit soort groei stoppen dan is een betonnen bak met muren van 50 meter hoog de enige oplossing. Erin en nooit meer eruit, een kraan voor water en de rest mag en zelf regelen. Als de kadavers boven de muren uitkomen kan er een laagje beton over.

  Like

 2. ieznogoedh // oktober 8, 2018 om 17:44 //

  Nou, maar niet vrijlaten dus.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s