Nieuw

Ronaldo is de allernieuwste in de #MeToo verkrachting-rij 

Voetballer Cristiano Ronaldo is de nieuwste in de #MeToo rij die voor verkrachting aangeklaagd wordt.

De Portugese voetbalster Cristiano Ronaldo zou in 2009 een verkrachting gepleegd hebben op een vrouw in Las Vegas. Dit beweert ten minste de beschuldigende partij, het 34-jarige voormalige model Kathryn Mayorga, die samen met haar advocaat een nieuwe rechtszaak tegen Ronaldo aangespannen heeft.

Mayorga beweert ook dat zij $ 375.000 kreeg om over de kwestie stil te houden. Volgens haar heeft Ronaldo zich aan haar opgedrongen, ondanks het feit dat ze herhaaldelijk “nee” had gezegd, iets wat ook door hem in verschillende e-mails bevestigd zou zijn. Althans volgens de Duitse Der Spiegel die de gelekte e-mails in handen zou hebben.

De advocaten van de voetbalster daarentegen ontkennen de aanklachten – die ze “criminele beschuldigingen” noemen – en dreigen Der Spiegel te vervolgen. Ronaldo zelf schreef het volgende op Twitter:

“Ik verwerp de aanklacht tegen mij ten stelligste. Verkrachting is een afschuwelijke misdaad die ingaat tegen alles wat ik ben en waarin ik geloof. Hoewel ik graag mijn naam wil zuiveren, weiger ik het mediaspektakel te ‘voeden’ dat georganiseerd wordt door degenen die ten koste van mij een naam voor zichzelf proberen te creëren.”

Ronaldo heeft nu een pauze genomen van het nationale team, terwijl de media contact opnamen met zijn sponsors om te vragen hoe hun relaties met de ster worden beïnvloed door de beschuldigingen.

Critici van het # MeToo-spektakel zijn van mening dat mensen voor wat dan ook beschuldigd kunnen worden en dan zonder enig proces door de media veroordeeld worden. Bijvoorbeeld zei Donald Trump afgelopen week dat het een “moeilijke” en “onaangename” tijd voor jonge mannen in de Verenigde Staten is, nu de media is begonnen met “schuldig totdat het tegendeel is bewezen”. De opmerking kan gezien worden in het licht van zijn kandidaat voor het Hooggerechtshof, Brett Kavanaugh, die beschuldigd wordt van een meer dan 30 jaar geleden seksueel misbruik, die volgens velen slechts een manier voor de links-liberale krachten is om de conservatieve vorming van het Amerikaanse Hooggerechtshof te stoppen.

Bron:

https://www.svt.se/sport/fotboll/polisen-utreder-pastadd-valdtakt-mot-mayorga-igen
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-45722404

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Ronaldo is de allernieuwste in de #MeToo verkrachting-rij 

 1. Ik geloof er geen fuk van.

  Ronaldo is het sletje van Badr.

  Like

 2. What happens in Vegas stays in Vegas gaat ook niet meer op.

  Like

 3. Frans Wouterse // oktober 6, 2018 om 09:45 //

  Ronald schijnt haar dus anaal verkracht te hebben en dat is (anders dan in pornofilms) bij de meeste zeker voor de eerste geen prettige ervaring, zeker op zo een manier. Anale seks heeft weinig met homoseksualiteit te maken, maar meer met dominantie. Nou kan niemand ontkennen, dat Ronaldo een behoorlijk dominant kereltje is. Dus het verbaast mij niet, dat hij haar waarschijnlijk tegen haar zin in de poepert heeft gepakt. Wat ik weet en ik ben hetero is, dat homo´s in percentage niet veel meer anale seks hebben dan hetero´s.

  Ronaldo is gewoon een dominante anaalridder die altijd zijn zin wil doordrukken. En dan kan hij beweren met wederzijdse instemming, maar waarom betaalt hij dan voor deze wederzijdse instemming een paar ton dollars?

  Je kan deze totaal niet vergelijken met de zaak Brett Kavanaugh. Die zaak is bijna een halve eeuw geleden en speelt zich af op schoolniveau. Bij zo lang geleden speelt fantasie en geheugen een belangrijke rol.

  Like

 4. antiislamnu // oktober 6, 2018 om 23:05 //

  Like

 5. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 12:28 //

  Dus eerst dik 3 ton accepteren en dan contractbreuk plegen.
  Wie is hier nu eigenlijk in fout.
  Ik bedoeld : STEL dat Ronaldo zich inderdaad misdroeg. OK, da’s fout, daar zijn we het over eens. Maar als hij met het slachtoffer een deal sluit en die is het ermee eens, zoals blijkt dat ze het geld accepteert, dan is het end of story. Dus enerzijds mag hij dan niet (ondanks de hoge som die wel 1000 keer de kost van een hoer in Vegas is) nog eens 999 keer “bijtanken” maar anderzijds is die 375k wel de prijs voor zowel afzien van verdere gerechtelijke stappen als zwijgplicht. Was het erg dat ze vrekracht werd? Tuurlijk. Maar ze had toen naar de rechtbank kunnen stappen en dan had die hem misschien veroordeeld tot 3 jaar cel en haar 100k schadevergoeding gegeven. In plaats daarvan, koos ze ervoor om meer te vangen en accepteerde ze dan dat de misdadiger een celstraf ontloopt. Daar heeft ze zelf voor gekozen, maar eenmaal de buit binnen, pleegt ze contractbreuk.
  Wie is er dan nu de misdadiger?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s