Nieuw

Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn

Gerard Collomb, de vertrekkende Franse minister van Binnenlandse Zaken, waarschuwde in zijn afscheidsrede voor de kritieke situatie in de buitenwijken van het land.

“Ik ben naar alle problematische voorsteden gegaan, de situatie daar is zeer verslechterd (…..) vandaag de dag leven we naast elkaar en ik heb altijd gezegd dat ik vrees dat we morgen van aangezicht tot aangezicht zullen moeten leven”, zei de vertrekkende minister.

Collomb is lid van de Socialistische Partij en zeer “minderhedenvriendelijk”. Om de mogelijkheid van een burgeroorlog aan te kondigen betekent voor hem dat er iets vreselijks aan de hand moet zijn.

De minister van Binnenlandse Zaken heeft sinds mei 2017 onder het bewind van Emmanuel Macron gediend. Dat Collomb na zo’n korte tijd de regering verlaat is opnieuw een klap voor Macron, die verre van populair is in Frankrijk.

Oppositieleider Marine Le Pen was verrast over de woorden van Collomb:
“Gérard Collomb onthult dat uit de hand gelopen voorsteden als een explosief zijn dat van de ene op de andere dag kan exploderen en geeft een sombere waarschuwing aan de minister-president. Wij zouden graag al 17 maanden geleden deze oprechte taal gehoord hebben!”

De vertrekkende Franse minister is zeker niet de eerste die zegt dat in het land een burgeroorlog kan beginnen.

Eric Zemmour, een van de populairste auteurs van Frankrijk, zei: “Frankrijk is een land waar in het verleden burgeroorlogen hebben plaatsgevonden en de mogelijkheid van een toekomstige oorlog moet serieus worden genomen”.

Zemmour werd zelfs aangeklaagd voor zijn commentaar dat een ‘islamitische invasie’ in Frankrijk tot een religieuze burgeroorlog zou kunnen leiden.

De Franse professor Christian de Moliner beweerde zelfs dat Frankrijk zich in twee staten moest splitsen: Eén met de Franse wetgeving en één met de sharia voor het toenemend aantal moslims in het land.

“We zullen nooit in staat zijn het radicale islamisme uit te roeien….. Hoewel we nog niet in een open oorlog zijn, hergroeperen de gelovigen van de profeet zich al in gebieden waar speciale regels gelden”, aldus de professor.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Extreemlinkse minister vreest de toekomst en geeft toe dat een burgeroorlog in Frankrijk aanstaande kan zijn

 1. Vertrekkende profeten.
  Dat zijn de grootste en lafste verraders.
  Houden hun bek, werken overal aan mee totdat ze hun pensioen vast hebben en pas dan
  vertellen ze wat anderen te wachten zal staan waarvoor zij verantwoordelijk zijn!!!

  Liked by 1 persoon

 2. Socialisme kan nooit bestaan. Het handhaven in dit principe is namelijk “not done”.

  Like

 3. MGTOW91 // oktober 6, 2018 om 17:23 //

  Ja Collomb, de tactiek van “je voordoen als Mr. Good Guy” werkt niet bij mij.

  Like

 4. Collomb bedoelt natuurlijk dat het de schuld van ons is, lees ik tussen de regels door.
  Zemmour is de werkelijke profeet.
  De Franse professor Christian de Moliner is het bewijs dat er maar een dunne scheiding tussen genialiteit en krankzinnigheid is.

  Like

 5. Von Puffelen // oktober 6, 2018 om 18:07 //

  Waar haal je genialiteit vandaan?

  Like

 6. Ratten verlaten toch als eerste een zinkend schip, deze kaviaar socialist heeft er keihard aan mee gewerkt als dit gaat gebeuren.

  Like

 7. Duchesne // oktober 6, 2018 om 19:56 //

  socialisme eindigd als Islam overneemt, het zal hun eerste doelwit zijn.

  Like

 8. En als men het land opsplitst door een sharia-enclave voor moslims te creëren? Denkt men echt dat moslims daar vrijwillig naar toe zouden verhuizen? En als je ze er naar toe moet dreigen kun je ze net zo goed het land uit dreigen. Dat is uiteindelijk toch de enigste oplossing; extreem of niet.
  De moslims zijn hier om de boel over te nemen en zw nemen echt geen genoegen met een stukje land.

  Like

 9. antiislamnu // oktober 7, 2018 om 01:08 //

  Kijk dit om te janken wat een puinzooi die moslim shit

  Like

 10. Hoe heeft het kunnen gebeuren dat ontevredenheid zo vernietigend heeft mogen uitpakken als dat is gebeurd in Nederland en omringende landen. Welke partijen hebben na de 2e WO hun landen opgebouwd. En de maal alles goed en wel op de rails en men Nederland Wereld Wijd respecteerde om reden van een oogverblindende financiële overvloed en zeer goede sociale voorzieningen ook voor hen die met pensioen zouden gaan. Precies. De Rechtse partijen waaronder ook de Communistische partij die een grote invloed had. Toen moest en zou medio Zestiger jaren zo nodig het roer om en werden communisten blootgesteld aan een ware heksenjacht en moest het Liberale gedachtengoed zo nodig worden geknuffeld. Alles moest kunnen en/of worden gedoogd. En ziet wat al dat Afbraakliberalisme teweeg heeft gebracht. De Zorgplicht is nihil, Rechtspraak op basis van klassenJustitie en discriminatie, voedselbanken, openlijke vernedering van het Eigen Volk en huidige schijn Democratie.. zo diep ISO.a., Nederland afgegleden en zo ook de ons omringende landen met dank aan de Europese Dictatoriale On_Democratische Unie. Het gestaag wegwuiven van bewezen Integratie problemen en openlijke discriminatie van de native eigen bevolking is gelijk aan smeken om weerstanden die je niet moet willen. Inderdaad, het uur U is zeer dicht genaderd en staat een niets en niemand ontziende Europese burgeroorlog ons te wachten welke zeer bloederig zal uitpakken. Ja zelfs erger dan de nog niet lang geleden gevoerde Balkan Oorlog. Straat er niet geschreven: Tot in het Derde nageslacht…

  Like

 11. Best is om ons voor te bereiden op het ergste ,het is beter voorbereid te zijn en het niet nodig te hebben dan het nodig te hebben en niet voorbereid te zijn.Jedoch nog altijd zijn er heel veel die het aanstormende gevaar gewoon afwimpelen alszijnde de fantasieën van enkelen ,hoe dat mogelijk is blijft een raadsel.
  In Frankrijk zijn ze blijkbaar wel wakker , en zijn verschillende groepen wel voorbereid op wat komen gaat.
  Een ander feit is dat een burgeroorlog erger is dan een “warme “oorlog ,er zijn geen heel duidelijke grenzen ,het is iedereen tegen iedereen ,probeer je het maar eens voor te stellen…..

  Like

 12. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 12:20 //

  Laat leeuwen los, maar niet zeiken als ze bijten. Laat mohammedanen los, maar niet zeiken als ze ontploffen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s