Nieuw

Duitse Joden gaan demonstreren tegen AfD-Joden

Grote evenementen lijken hun schaduw vooruit te werpen. De aankondiging van een twintigkoppige groep op zondag in Wiesbaden Erbenheim om het initiatief “Joden in de AFD” op te richten, heeft in bepaalde kringen voor paniek gezorgd. Nu willen de Joodse studenten, die zich in de “Joodse Studentenbond Duitsland (JSUD)” georganiseerd hebben, met een protestmanifestatie in Frankfurt tegen de oprichting de straat opgaan .

Onder het motto “AfNee – Dit alternatief is niet koosjer” is een protestmanifestatie op de Goetheplatz gepland voor zondag om 14.00 uur, schrijft de Frankfurter Rundschau.

“De overgrote meerderheid van de Joden, vooral de jonge Joden, in Duitsland delen niet de onmenselijke standpunten van de AfD-partij, de parlementaire groep en hun functionarissen, maar willen deze actief bestrijden”, aldus de organisatoren.

Zij beschuldigen de partij ervan “de Joden voor hun eigen doeleinden te instrumentaliseren”. Volgens een krantenbericht wijst ook de joodse gemeenschap in Wiesbaden de oprichting van de vereniging “Joden in de AFD” met klem af en heeft zij opgeroepen om deel te nemen aan de studentendemonstratie.

Zoals in verschillende persberichten was te lezen, had de initiatiefnemer, Dimitri Schulz, lid van de Wiesbadense AFD en directe kandidaat, zich met zijn verzoek ook tot de joodse gemeenschap van Wiesbaden gewend. Daar werd de uit de Sovjet-Unie stammende man, lid van een joods-christelijke familie, door bestuurslid Jacob Gutmark bruusk afgewezen. Onder andere met de reden “dat partijpolitieke betrokkenheid binnen de joodse gemeente ongewenst is”. Een verklaring die, indien men rekening houdt met de banden met de Centrale Raad van de Joden en de regeringspartijen, nauwelijks te begrijpen is.

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/10/05/juedische-studenten-juden/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.130 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7761 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

17 Comments on Duitse Joden gaan demonstreren tegen AfD-Joden

 1. Idi-joden.

  Like

 2. Eigen schuld:

  Like

 3. Maar AfD zou die infiltranten er uit moeten zetten, want anders wordt het net zo’n ‘poortwachterspartij’ als de PVV.

  Like

 4. Het was al een raadsel , waarom er plots een Joodse afdeling van de AFD opgezet moest worden. Immers, de AFD is voortgekomen uit het Duitse volk. Ook Joden zijn daar onderdeel van. Er is dus geen enkele reden om zich dan vervolgens als specifiek ´Joods´ te manifesteren binnen die club. Maar goed, sommige Joden wilden dat graag.

  Nu komt plots vanuit bepaalde andere Joden (Joodse studenten) een tegenprotest op gang tegen de eerdere Joden, die AFD lid wilden worden. Deze Joodse studenten hadden de volgende bezwaren en verwensingen tegen de AFD bedacht:

  antisemitisch
  racistisch
  mensenverachtende overtuigingen en waarden
  Het dulden van Holocaust-ontkenners en Geschiedenis-revisionisten
  Vreemdeling-vijandig
  Shoa-relativisten
  Rechtspopulisten
  Duits-nationalistische haatpredikers

  Toe maar. Het kan niet op !
  Tsja, en vanuit Joods standpunt zou dit alles zeer ongewenst zijn.
  Bij het doorlezen van deze waslijst aan bezwaren blijkt echter uit welke hoek de wind waait. Dit alles is overduidelijk ingefluisterd door aanhangers van antifa en extreemlinks.

  Liked by 3 people

 5. “Dit alles is overduidelijk ingefluisterd door aanhangers van antifa en extreemlinks.”

  Houd toch op met die kolder. Waar baseer je dat in hemelnaam op? Alsof Joden zelf niet deze beslissing kunnen maken of genomen hebben. De meeste vreemde capriolen worden door sommige lezers uitgehaald om hun uitverkoren volk uit de wind te houden. Nu ligt weer niet de schuld bij de Joden maar bij Antifa en extreemlinks.
  Denk je dat we hier gek zijn ofzo?

  Liked by 1 persoon

 6. Johan // oktober 6, 2018 om 01:27
  de AFD is voortgekomen uit het Duitse volk. Ook Joden zijn daar onderdeel van.
  —————
  Eeeuh nee.

  Joden proberen al 100 jaar het Duitse volk uit te roeien.

  https://fenixx.org/2018/05/18/de-100-jarige-oorlog-tegen-duitsland-welke-mogendheden-nog-steeds-duitsland-willen-vernietigen-vernietigen-mee-bezig/

  En ze hebben hebben inderdaad de helft al uitgeroeid. En de laatste stap is om, zoals Hooton in 1941 schreef; ‘To Breed the Warstrain out of Them’.

  Door negers blanke vrouwen te laten bevruchten, zoals joodse reclamebureaus bepleiten (waarom denk je dat al die negers ingevoerd worden?):

  https://fenixx.org/2018/03/27/de-oorlog-tegen-blanken-in-de-reclame/

  En dit, is een joods plan, kijk even die samenvatting onderaan:

  https://fenixx.org/2018/08/17/resolutie-1605-en-1743-het-dhimmi-statuut-voor-de-europese-volkeren/

  Like

 7. Ach dat heeft allemaal geen zin Fub.
  Die gasten zijn al zo ver heen gehersenspoeld dat er onmogelijk een weg terug is. Het gevolg van levenslang geschiedvervalsing en Joodse mediapropaganda spoel je bij deze lui niet met feiten weg. Het zijn een soort Breedveldjes in sjabbesgoj uitvoering.

  Liked by 1 persoon

 8. Het is zó typisch wat er gebeurt.

  AfD begint een serieuze bedreiging te vormen voor de multicul.

  Onmiddellijk infiltreren ze. En dit is dan alleen nog wat zichtbaar is (gebruikelijker is dat ze shekels overmaken en het daar bij laten, dus ze zullen echt wel nattigheid voelen hier).

  De shabbes hier moeten zich nog eens in alle eerlijkheid zichzelf de vraag stellen wie er belang heeft bij multicul.

  (hint 1; als je niet op wilt vallen als je zelf een minderheid bent, is het handig je te omringen met andere minderheden.

  hint 2: Als je homogene blanke christelijke samenlevingen als een gevaar ziet, bijvoorbeeld omdat je daar 1029 uit getrapt bent, dan is het in jouw belang die homogene samenleving ‘homeopathisch te verdunnen’)

  Hun belang zal me roesten, mijn belang is mijn volk. Die homogene blanke christelijke samenleving.

  En in principe heb ik tegen niemand iets, maar op het moment dat jij het initiatief neemt om mij en de mijnen uit te roeien (totaal en helemaal, genetisch uit te wissen, want dat is het doel) Dan rest mij niks dan de handschoen op te nemen.

  Rot dan maar op naar Madagaskar. https://en.wikipedia.org/wiki/Madagascar_Plan

  Liked by 2 people

 9. Wel vervelend. Ben ik bezig met een stuk over joodse invloed op engelstalige media, blijkt ook kookprogramma presentatrice Nigella Lawson joods te zijn.

  Like

 10. Johan // oktober 6, 2018 om 01:27
  Het was al een raadsel , waarom er plots een Joodse afdeling van de AFD opgezet moest worden.
  —————
  Nee.

  Dat was alleen een raadsel voor jou.

  Like

 11. Jaren geleden werd me verteld dat wanneer joden geen gemeenschappelijke vijand meer hebben ze elkaar per direct in de haren zullen vliegen, m.a.w joden zijn niet zo’n homogene groep als je zou denken. Denk bv aan de joodse gemeenschap in iran, die zijn zwaar anti-israel.

  Ik ben niet religieus (ben ook geen atheïst btw) en NL is het land met het hoogste percentage niet-religieuzen en daarom zou het misschien interessant kunnen zijn om onze pre-christelijke wortels eens op te diepen want het nadeel wat oa ik ondervind ivm bv joden en moslims is dat ik eigenlijk niet echt weet tot wie of wat ik behoor. Ja, ik ben een NL’er maar dat zijn joden en moslims ook, verder houdt het voor mij op en dat maakt het moeilijk om een vuist te maken tegen groepen die wel een hele sterke identiteit en band hebben.

  Het is veel beter om een homogene groep te vormen gebaseerd op een gemeenschappelijke identiteit dan een homogene groep gebaseerd op aversie. Ik weet het is makkelijker praten dan doen want ook ik weet niet hoe te beginnen maar wat wij missen is onze afkomst.

  Liked by 1 persoon

 12. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 11:57 //

  @Dick
  Waarom zou je tot iets moeten behoren dat je niet zelf gekozen hebt?
  M.u.v. je ouders (MITS ze het waard zijn en je niet bv. misbruikt werd), behoor je gewoon tot je groep zelfuitgezochten: je vrouw, je kinderen en enkele naaste vrienden waaronder eventueel (en redelijk waarschijnlijk) enkele familieleden, zoals broers en zussen, neven en nichten.
  Waarom zou je Nederlander moeten zijn? Wat als buiten jou om Napoleon of Hitler niet verslagen was geworden. Dan was je nu een soort Bretoen of Sudeet of zo.
  Waarom zou je je identiteit laten bepalen door de toevallige staatsgrenzen op het moment van je geboorte? Waarom zou het succes van de Oranjes (niet persoonlijk te zwaard maar het succes van hun politieke manoevers) moeten bepalen dat jij je nou Nederlander voelt?
  Ik heb zelf in 6 landen op 3 continenten gewoond en ik kan je vertellen dat een paspoort voor mij niets anders is dan een soort ultieme permanente verblijfsvergunning (liefst een zonder bijbehorende militaire dienstplicht als drawback) en dat ik in elk land me prettig voel onder lui met een vergelijkbare sociale achtergrond en filosofie maar dat ik me nergens prettig voel onder collectivisten, of dat nu (nationaal)socilaisten of openlijke communisten zijn, is eerder een detail. Ik heb meer met een Latino of Aziaat die de vrije amrkt aanhangt dan met een Nederlandse Groen Links of D66 kiezer cq. een Belgische PvdA of Groen-kiezer.

  Liked by 1 persoon

 13. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 12:06 //

  Zowel in Parijs als in Antwerpen, loopt de joodse gemeenschap almaar verder leeg. Steeds meer vertrekken (vnl. naar de VS of Israel) omwille van de toenemende onveiligheid van Moslims. In Duitsland, weet ik niet. Maar mijn vermoeden is dat het er niet anders zal zijn. Anderen willen niet weg maar willen blijven waar ze zijn. Zou het kunnen dat die niettemin wel iets willen doen aan de onveiligheid? En dat een partij genre AfD dus van vele de sympathie geniet? Maar dat ze omwille van hun joods zijn -en daardoor extra geviseerd worden door de “vredelievenden”- graag extra aandacht willen voor dit element en zich binnen de AfD dus verenigen in een sub-clubje? Ik vind dat helemaal niet raar.
  Van infiltratie is m.i. dan ook geen sprake, juist omdat het zo openlijk is.
  Weet je wat infiltratie zou zijn? Als talloze joden lid werden en zich niet openlijk verenigden in een bepaalde afdeling maar gewoon elk afzonderlijk (doch met geheime onderlinge ruggespraak) tot de top zouden doordringen en dat uiteindelijk zou blijken dat 80% van de leidersposities is in handen van mensen met wel heel markante familienamen maar die al die tijd niets over hun joodsheid gezegd zouden hebben. Dát zou pas infiltratie zijn.
  Nu het evenwel open en bloot is, zie ik er geen graten in.

  Liked by 1 persoon

 14. Scrutinizer // oktober 7, 2018 om 12:11 //

  Addendum
  Overigens toont dit dus eens temeer dat “dé joden” net zomin bestaan als “de Nederlander”
  (en neen: dat is niet zomaar een achterlijke uitspraak van een Argentijnse immigrante doch een observatie die eenieder hier zelf kan maken. Het volstaat om de standpunten van 2 niet-joodse schrijvers, Tijl en Fubar naast mekaar te leggen en het bewijs is er dat “DE Nederlander” inderdaad niet bestaat. Overigens als ie wel bestond, was er ook maar 1 politieke partij met 80% van de stemmen en de rest verdeeld over partijen waar alleen allochtonen op stemmen)

  Liked by 1 persoon

 15. Tijl Uylenspiegel // oktober 7, 2018 om 13:03 //

  Scrutinizer;
  “Tijl en Fubar naast mekaar te leggen en het bewijs is er dat “DE Nederlander” inderdaad niet bestaat”.
  Grappig dat u dat zegt, een duik in het archief van de site zou aantonen dat Fub en ik in een nog niet zo heel grijs verleden nagenoeg altijd op één lijn zaten, we waren het bijna altijd met elkaar eens en vulden elkaar over en weer aan.
  Totdat….
  Inderdaad, totdat Fub zoals men dat schijnt te noemen werd “geredpilled” of zoiets, enfin de rest is geschiedenis, ik ben altijd wars geweest van allerhande samenzweringstheorieën en daar gaat geen ‘pil’ verandering in brengen.
  En daar zijn we het dus grondig oneens, alle andere onderwerpen waarschijnlijk nog steeds niet maar die zijn zo langzamerhand allemaal naar de achtergrond verdrongen.

  Like

 16. “Waarom zou je tot iets moeten behoren dat je niet zelf gekozen hebt?”

  Wat jij bedoelt zou kunnen werken als iedereen binnen een samenleving er zo over denkt maar niet wanneer parallelsamenlevingen ontstaan die de gastsamenleving bedreigen, dan is het d’r op of d’r onder. Ik had een paar decennia geleden ook niet zo gedacht maar nu een burgeroorlog toch een mogelijkheid lijkt te zijn verandert dat de zaak. Het wel of niet ergens toebehoren is een leuk onderwerp om over te filosoferen, totdat de shit hit the fan.

  Like

 17. “Tijl en Fubar naast mekaar te leggen en het bewijs is er dat “DE Nederlander” inderdaad niet bestaat. Overigens als ie wel bestond, was er ook maar 1 politieke partij met 80% van de stemmen en de rest verdeeld over partijen waar alleen allochtonen op stemmen”

  Dus jij denkt dat Dé Nederlanders klonen zijn en dus niet van mening kunnen verschillen? Hahaha.. nee joh, zo werkt dat niet. Daarom besef ik des te meer de noodzaak van een gemeenschappelijke identiteit, als die er is. Dan kunnen we volledig van mening verschillen en desondanks een gemeenschappelijke band hebben en dat is precies het tegenovergestelde van de/een parallelsamenleving die ons bedreigt want daar is geen ruimte voor meningsverschillen en is alles gebaseerd op dogma’s en drogredenen, dat is hetgeen wat hun bindt..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s