Nieuw

De anti-establishment leiders van Italië zien hun populariteit stijgen

Italiaanse vice-premier Matteo Salvini’s goedkeuringspercentages zijn gestegen tot 52%, terwijl zijn partij Lega landelijk 31% bereikt.

De Italiaanse vice-premier Di Maio van de MS5-partij kreeg 54% in de peiling, terwijl de anti-establishmentpartijen in Italië meer dan 60% halen.

In het noorden van Italië bereikte de Legapartij van Salvini volgens een andere nieuwe enquête een verbazingwekkende 41%.

De anti-establishmentpartijen van de regeringscoalitie in Italië staan ​​bovenaan in de peilingen in het land, terwijl Salvini blijft strijden tegen EU-bemoeienis.

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8310 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: