Nieuw

Viktor Orbán: Zonder zijn eigen cultuur zal Europa binnenkort “als een kaartenhuis instorten”

Het is vooral Europa als geheel en niet Hongarije dat in oorlog is met andere culturen. Hongarije heeft reeds zijn land beveiligd tegen multiculturalisme en immigratie, meent de premier van het land, Viktor Orbán. Als de rest van Europa niet hetzelfde doet, zal het binnenkort “instorten”.

Europa bevindt zich in een cruciale cultuuroorlog op leven en dood. Dit beweert de Hongaarse premier Orbán, schrijft Hungary Today.

Maar die oorlog is niet in Hongarije gaande.

Volgens de premier kan de situatie in Hongarije eerder worden omschreven als een “cultuurvrede”. Daar heeft men namelijk de kwesties MENA-immigratie en multiculturalisme al gehanteerd, verschijnselen die men “onaanvaardbaar” acht.

Orbán gelooft dat er spoedig totale eenheid in het land zal zijn wanneer de toekomst wordt gebaseerd op  kerngezinnen, werk en nationalisme.

– In ons eigen land, en dit geldt zowel voor Europa als voor Hongarije, willen we leven volgens de regels en waarden van onze eigen cultuur. We zullen omhoogkomen en hen uitleggen wie we zijn en ons geloof in God, het vaderland en het gezin, en het belang van de Hongaren voor dit Europese leven.

Maar als de historische en culturele basis niet bewaard blijft, “als we hen toestaan de culturele bodem te vervangen”, vervolgt hij, “zal Europa als een kaartenhuis instorten”.

Volgens de Hongaarse premier kan de toekomst van een land niet alleen worden bepaald door zijn economische en militaire kracht of politieke invloed, maar moet het ook worden gedefinieerd door “culturele prestaties”. Hij beweert dat elke cent die aan cultuur wordt besteed een “investering in de Hongaarse en christelijke, met andere woorden, in de Europese toekomst is”.

Daarom besteedt Hongarije nu meerdere miljoenen aan de renovatie van zijn culturele gebouwen, aldus Orbán.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.199 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Viktor Orbán: Zonder zijn eigen cultuur zal Europa binnenkort “als een kaartenhuis instorten”

 1. Te weinig mensen hebben door dat onze regering uit is op de algehele ondergang van de westerse beschaving door het versneld toelaten van een volkenmassa met een barbaarse cultuurachtergrond. https://www.facebook.com/Verenigdeuropa/?modal=admin_todo_tour

  Liked by 1 persoon

 2. antiislamnu // oktober 5, 2018 om 22:05 //

  Verdeeldheid en chaos zaaien dat is de werkwijze van Brussel omdat ze weten dat het de enige manier is om hun waanzin door te drijven.
  Het volk wil het niet dus dan maken ze het volk en zijn cultuur en tradities eerst kapot jammer dat de ruime meerderheid dit nog steeds niet inziet.

  Liked by 1 persoon

 3. Orban heeft volkomen gelijk.
  Ook Sallvini en Kurz zien de keiharde waarheid!

  Like

 4. scherpschutter1943 // december 16, 2018 om 20:33 //

  weg met de E,U en zijn bonzen.Houdt vol Orban. U bent op de goede weg. De e,u voert naar de dood.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s